Edgar Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 ...Then drink Google Gulp! (Beta) At Google our mission is to organize the world's information and make it useful and accessible to our users. But any piece of information's usefulness derives, to a depressing degree, from the cognitive ability of the user who's using it. That's why we're pleased to announce Google Gulp (BETA) with Auto-Drink (LIMITED RELEASE), a line of "smart drinks" designed to maximize your surfing efficiency by making you more intelligent, and less thirsty. ps. Είδα πως είναι λίγο παλιό αλλά τώρα το βρήκα
Cristina Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Εγώ ήδη πίνω το Sero-tonic water μου... Απίστευτα τα μπουκαλάκια, σχεδιαστικά και σαν ιδέα πολύ πρωτότυπη.
xpapias Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Εεε; Με μπέρδεψε. Ειδικά το κομμάτι με το DNA. Ας εξηγήσει κάποιος!
Xvipes Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 γιατί δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι τελικά το Google Gulp? help pls?
xpapias Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Οτι κατάλαβα απο χθες που διάβασα τη σελίδα - Διορθώστε με αν κάνω κάπου λάθος... Και καλά το Google Gulp είναι ένα είδος ποτού-αναψυκτικού για χρήστες του internet. Εχει και καλά κάποια συστατικά που το κάνουν super κλπ. Το κυριότερο είναι ότι έχει στο καπάκι του μια @@ρια που και καλά καταλαβαίνει τη δομή του DNA σου, και προσαρμόζει το περιεχόμενο του με βάση αυτή. Έτσι τροποποιούνται τα συστατικά του ώστε να ανταποκρίνονται καλύτερα σ'εσένα και να επηρεάσουν την οργάνωση των νευρώνων του εγκεφάλου σου προς το καλύτερο. Αυτός που το έγραψε είχε σίγουρα παραλήρημα.
mxpert Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Αυτός που το έγραψε είχε σίγουρα παραλήρημα. ...τουλάχιστον !!! και εγώ πάνω κάτω τα ίδια κατάλαβα ! ...κάτι σαν "φάρσα" του Google για το super δυναμωτικό που θα μας κάνει πανέξυπνους !
nontasg Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Εγώ ήδη πίνω το Sero-tonic water μου... Απίστευτα τα μπουκαλάκια' date=' σχεδιαστικά και σαν ιδέα πολύ πρωτότυπη. [img']http://www.mplampla.gr/files/Trillian/tongue.gif[/img] Χεχεχε...Εγώ πάντως προτιμώ lucozade ή powerade. Και αν είμαι πολύ down,πίνω και κανά red bull...:twisted: Σπάνια όμως γιατί είναι λίγο βαρύ αυτό και επικίνδυνο αν αναμειχθεί με ποτό.... Τώρα,για να επανέλθω στο θέμα,αυτό το google gulp δεν ξέρω τι ρόλο βαράει.....
nontasg Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Οτι κατάλαβα απο χθες που διάβασα τη σελίδα - Διορθώστε με αν κάνω κάπου λάθος... Και καλά το Google Gulp είναι ένα είδος ποτού-αναψυκτικού για χρήστες του internet. Εχει και καλά κάποια συστατικά που το κάνουν super κλπ. Το κυριότερο είναι ότι έχει στο καπάκι του μια @@ρια που και καλά καταλαβαίνει τη δομή του DNA σου' date=' και προσαρμόζει το περιεχόμενο του με βάση αυτή. Έτσι τροποποιούνται τα συστατικά του ώστε να ανταποκρίνονται καλύτερα σ'εσένα και να επηρεάσουν την οργάνωση των νευρώνων του εγκεφάλου σου προς το καλύτερο. Αυτός που το έγραψε είχε σίγουρα παραλήρημα.[/quote'] Με λίγα λόγια....μπούρδες...... Αυτό μας έλειπε να πίνουμε και δυναμωτικά ποτά για να σερφάρουμε στο internet....Ε ρε πάει,χάλασε ο κόσμος.... Edit:sorry για τα δύο απανωτά posts...:oops: αν μπορεί κάποιος moderator ας τα κάνει merge...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.