Bakxos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Παιδια καλησπερα. εχω το εξης προβλημα. ενω εχω παει απο την εντολη msconfig. και ρυθμισει πια προγραμματα να τρεχουν κατα την εκκινηση και ποια οχι οταν ανοιγει ο υπολογιστης και μετα απο καποια ωρα παω στη διαχειριση εργασιων βλεπω να τρεχουν πολλα προγραμματα. προγραμματα που εχω ανοιξει και κλεισει, ή προγραμματα που δεν τα εχω ανοιξει καθολου. χτες για παραδειγμα τον εβαλα να κλεισει μετα απο μια ωρα και δεν εκλεισε διοιτι ανεφερε οτι μια εφαρμογη (αντιγραφικο) ετρεχε. πως γινεται αυτο? τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω την κατασταση? ευχαριστω.
asmilon Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Autoruns Κανει ενα πολυ πιο βαθυ ελεγχο για οτι ξεκιναει στο μηχανημα σου σε σχεση με το msconfig και μπορεις να απενεργοποιησεις πιο πολλα αχρηστα πραγματα... Καλυτερα ειναι να αποκρυψεις τα Microsoft entries απο τα options του και να πατησεις refresh ωστε να δεις μονο τα ξενα προγραμματα που τρεχουν και να μην χαλασεις κατι...
user-64 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 αν εχεις ανοιξει ενα προγραμμα και το κλεισεις και μετα συνεχίζει να τρέχει τότε μεγάλε έχεις πρόβλημα για αποσαφήνισε καλύτερα το θέμα γιατι αν εννοεις αυτο τοτεεεε...
Bakxos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 αναφερω ενα παραδειγμα. εχω το sonic για αντιγραφικο. γραφω ενα dvd χτες και μετα κλεινω το προγραμμα. στη συνεχεια βαζω το pc να κλεισει μεσω switch off και οταν παει να κλεισει μου λεει το sonic.exe ειναι σε λειτουργια θελετε να τερματισετε κλπ. εγω ομως οταν τελειωσα το ειχα κλεισει. επισης ενω δεν εχω ανοιξει καθολου matlab στη διαχειριση εργασιων φαινετε να υπαρχει και οταν παταω τελος διεργασιας μου λεει το κλασσικο οτι αν διακοψετε αυτη την διεργασια....... το θεμα ειναι αφου δεν εχω ανοιξει καθολου matlab γιατι να εμφανιζεται εκει? τι γινετε ρε παιδια? και πως απενεργοποιω λειτουργιες απο εκει ωστε να μην ξαναεμφανιστουν.
asmilon Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Eχεις κανει ελεγχο για ιους? Πιο αντιβιωτικο χρησιμοποιεις? Το ενημερωνεις συχνα?
Bakxos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 εχω mcafee internet security 2006 σχεδον καθε μερα κανω update εχω σκαναρει πολλες φορες για ιους. δεν νομιζω οτι το προβλημα ειναι ιος. μηπως καποιες εφαρμογες δεν μου εμφανιζονται στο msconfig. και επομενως τρεχουν απο την αρχη? τι να πω θα σκασω με τη μ.....α. το θεμα ειναι δεν ξερω πως να τις απενεργοποιησω.
asmilon Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Με το autoruns εβγαλες τιποτα? Κοιτα το Mcafee δεν εχει και τις καλυτερες αποδοσεις στο εντοπισμο ιων... Δοκιμασε και με καποιο αλλο, προτεινω Kaspersky ή NOD32...
traianos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Έχει ξαναειπωθεί σε άλλο forum πως υπάρχει ένα κλειδί στη registry στο οποίο καταχωρούνε διάφορα προγράμματα από μόνα τους ώστε να ξεκινάνε αυτόματα.Αυτό το κλειδί είναι υπεύθυνο για οτιδήποτε ξεκινά με την εκκίνηση των windows-ακόμα και το msconfig- και κατά πάσα πιθανότητα εκεί έχεις καταχωρημένα πολλά πράγματα.
asmilon Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Φιλε traianos δεν ειναι μονο ενα το κλειδι που αποθηκευονται αυτες οι πληροφοριες, ειναι αρκετα και καλυπτουν πολλες περιπτωσεις, οχι μονο οταν ξεκιναει ο υπολογιστης αλλα και οταν ξεκιναει ο explorer, εκτυπωτες κλπ τα οποια ειναι πολυ δυσκολο να κατσει καποιος να τα εντοπισει μονος του οσο ειδικος και να ειναι. Το autoruns ελεγχει πανω απο 40 τοποθεσιες αυτοματης εκκινησης και σου δινει την πιο πληρη εικονα για το τι τρεχει και θα τρεχει αυτοματα στον υπολογιστη σου...
Bakxos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 φιλε asmilon. Επειδη το προγραμμα δεν το ξερω αλλα το δοκιμασα. φανταζομαι οτι οι εφαρμογες που τρεχουν ειναι αυτες που αναφερονται στο logon. Δεν μπορω ομως να αποκρυψω τα Microsoft entries απο τα options. πως γινεται αυτο?
asmilon Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Aπλα πατας το Esc οταν ξεκιναει το προγραμμα για να σταματησει το scanning και τοτε λειτουργουν τα options του.Επιλεγεις αυτο και πατας ανανεωση...
traianos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 @asmilon Με υπερκάλυψες.Απλώς αυτο που ήθελα να πω εγώ είναι πως τουλάχιστον ένα κλειδί είναι υπεύθυνο για το τι φορτώνεται στην εκκίνηση των windows και στο οποίο εμπεριέχεται και το msconfig.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.