Προς το περιεχόμενο

problima NOD32

GioKorn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά μάλλον οι servers τους είναι πολύ φορτωμένοι. Χρειάζεται υπομονή κ πάτημα ξανά ξ ξανά του κουμπιού update. Είμαι 1862 μόλις τώρα

Δημοσ.

Στο τσακ είμαι να τρίψω στη μάπα ορισμένων τις παραπάνω διαπιστώσεις για το προβληματικό update που δεν αφορά με την ίδια αμεσότητα τους πάντες, αλλά προηγούνται οι νόμιμοι χρήστες, σε αντίθεση με τους άλλους και τους trial. Όχι τίποτα άλλο, αλλά θα με έβγαζαν και τρελό, την ώρα που προσκόμιζα αποδείξεις από το forum του NOD32. Δηλώνω ανώτερος και συνεχίζω! :P

Δεν είναι τίποτα...ηρεμία. Όπως έχω γράψει επανειλημμένα, 2-3 φορές μέσα στο χρόνο το NOD32 προβαίνει σε ένα βαρβάτο update των 5-6ΜΒ, το οποίο αργεί να κατέβει καθότι υπάρχει προτεραιότητα. Το 1860 (παρεμπιπτόντως η αρίθμηση άλλαξε από 1.1860 σε σκέτο 1860) ήταν 5.5ΜΒ περίπου. Αναμενόμενη λοιπόν η καθυστέρηση.

Και για να μιλάμε με στοιχεία, ορίστε ένα σχετικό thread από τα 5-6 που άνοιξαν για αυτό το ζήτημα στο forum των Wilders.

Αυτή τη στιγμή έχω κατεβάσει και το 1862.

nod32vt3.png

Κι όσο για το Ad-Aware δεν αντιμετωπίζω το παραμικρό πρόβλημα...τελευταία definitions 9/11.

Δημοσ.

Ρε παιδιά, για να κάνεις ένα full system scan με το nod32 τι πρέπει να επιλέξεις?

Local? Run Nod32? In depth-analysis?

Βασικά χρειάζεται κανείς να κάνει full system scan απ'τη στιγμή που το nod32 τρέχει background?

Δημοσ.

In-depth analysis πρέπει να πατήσεις. Αυτά τα προφίλ μπορείς να τα ρυθμίσεις αν πατήσεις ryn nod32 στην καρτέλα profiles.

Δημοσ.
Παιδιά μάλλον οι servers τους είναι πολύ φορτωμένοι. Χρειάζεται υπομονή κ πάτημα ξανά ξ ξανά του κουμπιού update. Είμαι 1862 μόλις τώρα

Μάλλον η εταιρεία μετά την παρούσα συζήτηση συνειδητοποίησε το μέγεθος της πειρατίας του συγκεκριμένου προϊόντος στη χώρα μας και πήρε τα μέτρα της :mrgreen:

Edit: blueviper: go, polidis: stay

Δημοσ.

novice21...δεν ξέρω αν είμαι η εξαίρεση ή ο κανόνας, αλλά σε 3 υπολογιστές που έκανε update το Ad-Aware, δεν αντιμετώπισα το παραμικρό πρόβλημα. Όπως και να έχει, μπορείς πάντα να κατεβάσει τα τελευταία definitions από το site της Lavasoft. Γιατί τρέχεις δεξιά κι αριστερά;

Δημοσ.

Φιλε blueviper,δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει,ουτε το support της Lavasoft, δεν μου ανοιγει.Update mεσα απο το προγραμμμα δεν γινεται επ'ουδενι.Εβγαλα το personal και εβαλα το professional,και μετα απο δυο update,παπαλα κι αυτο.Και ετσι τα κατεβαζω μεσω...τριτων.Παντως το προβλημα αυτο το εχουν και αλλοι απο οτι διαβασα εδω μεσα.Στο 31% μας φτυνει.Εσυ πως τα καταφερνεις δεν ξερω.Εκανα κλικ στο link,που μου λες,και δεν ανοιγει ουτε η σελιδα.Αββυσος αι ψυχαι των PC-Servers

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...