Προς το περιεχόμενο

problima NOD32

GioKorn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Koita file gia na telionoume me afti ti "kontra"(se isagogika giati gia mena einai andalagi apopseon h sizitisi).

Το μόνο που κοντράρεται είναι διαφορετικές ιδεολογίες, νοοτροπίες, αισθητικές κι επιλογές, όπως συμβαίνει σε πλείστα όσα θέματα μέσα σε ένα forum. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

Esy krata afta pou les gia sena kai ase tous alous na pistevoune ta dika tous.

Και πως ακριβώς τους επέβαλα να πιστεύουν τα δικά μου; Τους πέρασα χαλινάρι ή έριξα καμιά βουρδουλιά; Απόψεις κατατίθονται. Το να λες ευθέως στον άλλο "εμένα δε μ' αρέσει αυτό" ή "πιστεύω πως δε λειτουργείς με τακτ" δεν επιβάλλεις τίποτα και σε κανέναν. Τα "κράτα αυτά που λες για σένα" δεν τα αντιλαμβάνομαι...τότε τι κάνουμε σε ένα δημόσιο forum, αν είναι να τη βγάζουμε με κλειστά στόματα και δεμένα χέρια;

Gia mena se oti afora ta AV genika den agorazete re file an den to dokimaseis to pragma gia megalo xroniko diastima.Ti na kanoume diladi.Esy an thes mporeis na to agoraseis kai xoris dokimi einai provlima sou.

Θα το πω για τρίτη φορά κι ας πάει στο βρόντο και πάλι. Κάνε ό,τι γουστάρεις με το AV σου και με όποιο άλλο πρόγραμμα επιθυμείς. Έγραψα την άποψή μου πως είναι άκομψο να βγαίνεις και να δηλώνεις με ύφος πως "έχω το τάδε πρόγραμμα σπασμένο", τη στιγμή μάλιστα που υπάρχει και το support εδώ μέσα...τακτ το αποκάλεσα. Ας πάει στα κομμάτια όμως, ο καθένας όπως τη δει.

Στη συνέχεια πρόσθεσα πως οι λόγοι που επικαλείσαι για τη μη αγορά ενός AV μου φαντάζουν αστήριχτοι, όταν μάλιστα δεν είχες θέσει χρονική παράμετρο, αλλά πέταξες ένα γενικόλογο "δεν τα σκάω για AV, γιατί μπορώ να κολλήσω ιό και δεν αξίζει τον κόπο". Ακόμα βέβαια δεν πήρα απάντηση για το πως αποδεικνύεις την ευγνωμοσύνη σου απέναντι στους δημιουργούς του προγράμματος για όλες εκείνες τις περιπτώσεις που σε γλύτωσε από ιό. Όπως επίσης και ποιο είναι το χρονικό διάστημα εκείνο που κρίνεται ικανό για την αγορά του AV...έχουν παρέλθει είπες 6 μήνες. Σε πόσα χρόνια λοιπόν νομίζεις πως αξίζει κάποιος να πληρώσει γι' αυτό που απολαμβάνει;

Alla min pas na to paixeis oti eise kalos xristis kai nomimos kai den xrisimopiois tipota paranomo(Afti tin endipisi dineis).

Να στο ξαναπώ κι αυτό. Δε με ξέρεις, δε σε ξέρω. Αλλά για να μην κουράζεσαι με εικασίες, ναι, χρησιμοποιώ πειρατικό λογισμικό, αλλά δεν βγαίνω περιχαρής να το ανακοινώσω λες και πρόκειται για επίτευγμα, ούτε είμαι υποκριτής να μιλάω για ιδεολογική επανάσταση κι άλλα τέτοια φαιδρά κίνητρα. Και φυσικά δεν τρέχω να το τρίψω στη μούρη των δημιουργών σε πρώτη ευκαιρία. Ακόμα κι η παρανομία μπορεί να έχει το ήθος της, μια κι εμμένεις τόσο στην επίρριψη ηθικολογικού αναθέματος.

Ελπίζω λοιπόν να μην δίνω πλέον κάποια άλλη εντύπωση, από αυτή που ανέφερα παραπάνω.

Kai pas me afto to tropo na epivaleis tis apopseis sou kai stous alous.

Δεν πάω να επιβάλλω τίποτα. Μην λέμε τα ίδια πράγματα μονίμως. Αν κάποιος νοιώθει να πιέζεται από μια απλή αντιπαράθεση θέσεων, τότε ας μην μπαίνει καν στον κόπο της.

Den mporis diladi na les kai na to fonazeis "kitaxte paidia agoraste kai kanena AV" ta spasmena den kanoune kala tin doulia tous(kanoun kai parakanoun).

Ένα πράγμα που με ενοχλεί είναι να με αποκαλούν έμμεσα ψεύτη, όταν μάλιστα έχω αναφερθεί σε ζητήματα πολύ συγκεκριμένα, για τα οποία -προειδοποίησα- πως υπάρχουν στοιχεία που με επικυρώνουν. Επιμένεις να μιλάς στον αέρα. Πάμε λοιπόν:

Το NOD32 ενίοτε κάνει κάποια μεγάλα updates (4-5MB), στα οποία οι registered users έχουν σαφή προτεραιότητα και οι λοιποί (trial και μαυρογένηδες) χρειάζεται να περιμένουν μερικές μέρες...καμιά φορά απαιτείται κι επανεγκατάσταση του προγράμματος για να δουν φως. Κι επειδή μάλλον δε σου εμπνέω εμπιστοσύνη ρίξε μια ματιά σε αυτά τα thread: 1, 2, 3 και 4 (μεταξύ πολλών άλλων). Σε αυτό το τελευταίο, ένας "ESET Moderator" αναφέρει για το ζήτημα κάτι που μοιάζει να ταυτίζεται με τη θέση που εξέφρασα:

Note that paying users are prioritized in the event of a large update.

Εκτός λοιπόν αν ο ίδιος γνωρίζεις κάτι καλύτερα, άσε με να πιστεύω αυτό που έχω δει να συμβαίνει με τα μάτια μου και συνομολογούν τόσοι άλλοι.

Ποτέ δεν ανέφερα πως η πειρατική έκδοση του NOD32 είναι για πέταμα ή δεν κάνει καλά τη δουλειά της. Ανέφερα ένα γεγονός αδιαμφισβήτητο, που για κάποιους θα μπορούσε να αποτελεί λόγο για να τα "σκάσουν" προκειμένου να έχουν την ταχύτερη δυνατή ενημέρωση. Είπα, ο καθένας με τις ανάγκες του.

Ypame o kathenas einai ypefthinos gia tis praxeis tou.

Σαφέστατα!

Vlepo kai se ala sou post oti kinise arketa kala sto xoro ton AV kai gnorizeis pola kai xrisimopioises akoma pio pola AV(BL. Nod32,kaspersky,Norton,Antivir etc...etc...)

Ola afta ta eixes agorasmena?

Αποκλείεις δηλαδή να χρησιμοποίησα τις trial εκδόσεις; Διότι αν έπρεπε να περιμένω 2-3 χρόνια προκειμένου να κρίνω ένα AV, όπως φαίνεται πως κάνεις ο ίδιος, θα έπρεπε να είχα γεράσει πρώτα για να μπορέσω να εκφράσω άποψη. Και τα reviews, ανάλογα πάντα την πηγή τους, μπορεί να σε βοηθήσουν να αποκτήσεις γνώση.

Min trelathoume kiolas.

Ego ektos tou Norton tou kaspersky(mono 1 mera) kai tou Nod den dokimasa alo AV

Ase pou den me apasxoli kai toso sou ipa ena para para poli kalo AV(den trelenome diladi).

Kalitera na exo ena kaloutsiko AV free(Kai oti mpi mpike) para na doso franga gia na agoraso ena AV kai na tin patiso.

Από τη στιγμή λοιπόν που -τάχα μου- δε σε ενδιαφέρει το καλύτερο AV, γιατί δεν καταλήγεις στις δωρεάν λύσεις του Antivir ή AVG που είναι και κάτι παραπάνω από καλούτσικα; Μήπως απλά θες και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο;

Afto pou ipes stin teliki na kratame ligo ta proskimata kai na min fonazoume se forums peri piratias kai spasimatos programaton etc...etc...den to andilanvanome.

O Flying_Dutchman το είπε καλύτερα και μέσα σε 2-3 γραμμές μάλιστα. Δε χρειάζεται να αντιληφθείς και κάτι. Είναι προφανές πως υπάρχει έλλειψη ευαισθησίας στο συγκεκριμένο τομέα. That's life!

Ti na min leme diladi to aftonoito kai afto pou exei gini voukino kai emeis to exoume krifo kamari???

Το κακό είναι πως το έχουμε και φανερό καμάρι. Κάποτε έκανες τη λαδιά σου και κρυβόσουν μη σε πάρει κανείς χαμπάρι. Τώρα το κάνεις και ζητάς και παράσημο ανδρείας. Δεν το συμμερίζομαι ως αισθητική, λυπάμαι.

Ρημάδια "αυτονόητα"!

Gia dokimase kai anixe ena post peri apopseon piratias etc..etc... na dis ti exei na gini kai ti tha arpaxeis.

Σχετική συζήτηση έχει γίνει. Κάνε μια εύρεση στο forum αν σε ενδιαφέρει. Μάλιστα οι απόψεις μου δεν ήταν κάθετα ενάντιες στην πειρατεία, αν κι επικεντρώθηκα στην μουσική βιομηχανία και μόνο.

Λες όμως να με ενδιαφέρει τι λέει η πλειοψηφία, όταν γνωρίζω πως η ίδια αυτή πλειοψηφία κινείται από αμιγώς ατομιστικά κίνητρα; Το τσάμπα άλλωστε πολλοί αγάπησαν, τον τσαμπατζή ουδείς. Η ισχνή μειοψηφία είναι εκείνη που συνεχίζει ν απληρώνει για όσα χρησιμοποιεί και τη σέβομαι απεριόριστα, αντί να την αποκαλώ γραφική. Όπως σέβομαι επίσης κι εκείνους που επιλέγουν τις εναλλακτικές free λύσεις ή ακόμα και τους άλλους που [Xanthopoulos mode]η άδικη κοινωνία [/Xanthopoulos mode]τους οδήγησε στην πειρατεία αλλά δεν το διατυμπανίζουν κι όλας ή αφήνουν μια χαραμάδα αποζημίωσης του δημιουργού όταν πέσει το ρευστό. Τους άλλους που ζητάνε παράσημα, σόρι, αλλά δεν τους σέβομαι.

H apopsi mou peri tou thematos einai afti kai den alazei.

Terma

Καλά, δε θα στενοχωρεθώ κι όλας αν δε σου αλλάξω άποψη. Δεν ήταν και ποτέ αυτός ο στόχος μου.

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
blueviper και polidis αφου πω ότι "τσακώνεστε" για χαζό λόγο

bre nontasg tha se malwsw...o blueviper malwnei me kosmo edw mesa??? ma kala pou to eides grammeno ayto?! o bluviper den sevete tis apopseis twn allwn? pou to (ksana) eides ayto? o blueviper einai apolytos se oti leei kai eirwnevete ton kosmo kai telos? pou to (x3) to eides ayto? o blueviper na kathete kai na tsakwnete gia to tipota oso kairo einai edw mesa xwris oute 1 ban? pou to (x4) to eides ayto??

aaaa tha se malwsw nontasg! eisai tragika ypervolikos kai esy kai oloi osoi ta pistevoun ayta!! ntroph! :P

Δημοσ.

polidis...προτιμάς να μιλάμε με "ουγκ", αντί να επεξηγούμε το σκεπτικό μας όμορφα κι ωραία; Όποτε μας βολεύει το ρίχνουμε στο Σπαρτιάτικο. Φαίνεται κι η ανάγνωση είναι κουραστικό πεδίο πλέον. Προτείνω να ζωγραφίζουμε από εδώ κι εμπρός. ;)

Goacore...θα σε μαλώσω κι εγώ με τη σειρά μου γιατί είσαι απρόσεκτος. Φυσικά κι έχω φάει τιμητικό ban. Μην παραπληροφορείς τον κόσμο. :P

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εβαλα το nod32 v2.70.9 beta.Δεν επρεπε να κανει update?.Ουτε αυτοματα,ουτε χειροκινητα.Αναφερει οτι δεν χρειαζεται.Τελευταια signature ειναι 1.1836 (20061026),χωρις ημερομηνια στο "last update".Γνωριζει καποιος κατι περι αυτου?.Ευχαριστω.

Δημοσ.
Εβαλα το nod32 v2.70.9 beta.Δεν επρεπε να κανει update?.Ουτε αυτοματα,ουτε χειροκινητα.Αναφερει οτι δεν χρειαζεται.Τελευταια signature ειναι 1.1836 (20061026),χωρις ημερομηνια στο "last update".Γνωριζει καποιος κατι περι αυτου?.Ευχαριστω.

egw paidia prin kapoies wres evala to Nod32 2.17.12RC1beta me me version 1.1857(20061107).prospathisa na kanw update edw kai 2 wres pataw sunexeia kai koumpi kai den kanei.epeidi spastika to ebgala kai evala ksana to proigoumeno to opoio pali den kanei update kai eimai pisw kanena 2mino se update....opote anagkastika na ksanavalw to 2.17.12 (to opoio ksanadokimasa gia update alla tipota) kai to mono pou mporoume na kanoume einai upomoni mpas kai to kanei apo mono tou...

kati teleutaio magkes: me to nodfix auksanontai oi meres xrisis tou nod32 alla mporeis na kaneis kai update me auto...stin nea ekdosi exete dei pouthena na leei poses meres exoun apomeinei ------------>days left ??????...den anaferei pouthena...

PS: polu spastiko to portokali sumbolaki pou grafei RC sto parathuro tou nod

PS2;

RC1 means release candidate

s/w development stages

alpha > beta > Rc 1 >RC2 >...RCn>final

Δημοσ.

Ας ελπισουμε να μην μας την κανει οπως το Ad-Aware,που δεν κανει πια με τιποτα update.Και απο το rapidshare,που κατεβαζα το update,τωρα λεει οτι το αρχειο εχει σβηστει.Βρηκανε εποχη να μας την κανουν,τωρα που εχει πεσει πεινα...

Δημοσ.
mhpws epeidh einai beta re paidia...

as elpisoume mono epeidi einai beta.....:confused: :confused:

alla kai pali afou evala tin proigoumeni ekdosi giati den mou kanei pali update?:twisted: :twisted: :twisted:

PS: mou tin dinei to simataki RC stin konsola tou nod:twisted: :evil: :twisted: :evil:

Δημοσ.

Παίδες δεν ξέρω γιατί αλλά και εγώ , σε όσους φίλους και γνωστους έχουν NOD , και μάλιστα με συνεχή και τακτική χρήση (καθημερινή), σε όλους έχει σταματήσει το update στις 8-11-2006.

Ψάχνω να βρώ posts και στο εξωτερικό σχετικά...

Δημοσ.

file bond kane ton James(BOnd) kai pes kai emas...exw o vlakas eixa to teleutaio update to prwi (me to 2.50) kai to ekana unistall gia na valw tin ekdosi 2.7 kai den kanei update (dokimasa pali tin palia tipota tin 2.50 alla oute auti mou ksanakanei)

Δημοσ.

oute kai se mena kani update me RC1, exi mini sti 7/11. As perimenoume to thio apo to exoteriko mpas kai mas feri kana doraki.

EDIT1:

pantos stin selida dixni oti exoune vgi updates mexri NOD32 - v.1861 (20061110)

EDIT2: apo kseno forum (NOD32 FiX v2.1 may not work on the RC1).

Δημοσ.

den to pisteuw

EKANE UPDATE meta apo pragmatika panw apo 500 fores pou patisa to koumpi update ....

OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :) :)

egw opws eixa tin palia ekdosi 2.5 me nodfix evala apo panw tin 2.7RC1 opote exei nodfix giati kai mou grafei dayes left 16765703

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...