Προς το περιεχόμενο

problima NOD32

GioKorn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

blueviper και polidis αφου πω ότι "τσακώνεστε" για χαζό λόγο και μιας και εγώ χρησιμοποιώ NOD32 εδώ και 2 χρόνια(γνήσιο ή όχι δεν έχει σημασία) να προσθέσω τη γνώμη μου:σε antivirus το αυθεντικό είναι καλύτερο,αλλά και το σπασμένο κάνει καλά τη δουλειά του.Θα συμφωνήσω με τον blueviper(πόσοι φούρνοι γκρεμίστηκαν άραγε :mrgreen: ) στο ότι το σωστό είναι σε ένα forum να μην υποστηρίζουμε ξεκάθαρα το πειρατικό antivirus καθώς και στο ότι κατά το update δίνεται κάποια προτεραιότητα στο γνήσιο.....

Αλλά για να μην παρεξηγηθώ με κάποιον λέω ότι και οι δύο εν μέρει έχετε δίκιο.....:)

Εξάλλου,όπως ορθά είπε και ο polidis,αν κρατάς συχνά backups και images δε σε νοιάζει και ιδιαίτερα αν πάθεις κάτι από ιό.....

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

H πειρατεία είναι άποψη ζωής

Ποτέ πληρωμή για software

Ελευθερία στο διαδίκτυο

Όποιος θέλει να προσφέρει τον οβολό του να donate σε open source ή/κ σε private trackers. Μην ταίζετε τις πολυεθνικές

Δημοσ.

Γιατί ελευθερία μόνο στο διαδίκτυο; Να περάσουμε στο σύστημα που κανένας δε θα πληρώνετε για τον κάματό του (πνευματικό και μη) κι οι λοιποί θα οικιοποιούνται τα εκπονήματά του. Διακρίσεις εις βάρος ορισμένης επαγγελματικής ομάδας είναι αμαρτία.

@nontasg

Ευτυχώς να λες που δε διανύουμε περιοδο Κατοχής, γιατί θα εθεωρείτο εθνική μειοδοσία το γκρέμισμα των φούρνων που προκάλεσες! :)

Δημοσ.

@nontasg

Ευτυχώς να λες που δε διανύουμε περιοδο Κατοχής, γιατί θα εθεωρείτο εθνική μειοδοσία το γκρέμισμα των φούρνων που προκάλεσες! :)

Άσε...έμεινε χωρίς ψωμί η μισή Ελλάδα......:mrgreen:

ΥΣ1:Κορυφαία η υπογραφή σου.......

ΥΣ2:Συνταγούλα δε μου έγραψες αλλά άντε σε συγχωρώ.....:mrgreen:

Δημοσ.

Eνταξει ρε παιδια... μη τσακωνεστε....

Πεδιο μαχης εγινε το thread!!!!!

Να ρωτησω κατι κι εγω τωρα??

Περι των updates που ειπατε πριν...

Εχω την εντυπωση οτι το Karspersky κανει πολυ συχνοτερα αναβαθμησεις...

Ισως και ανα 2(!) ωρες για να μην πω λιγοτερο και νομιζετε οτι υπερβαλλω...

Ισχυει το ιδιο και για το Νοd?????

Δημοσ.

Το NOD32 κάνει κατά μέσο όρο γύρω στις 2 αναβαθμίσεις μέσα στη μέρα. Κάποιες φορές κάνει λιγότερες, κάποιες περισσότερες.

Αυτό από μόνο του δε λέει και τίποτα. Στη θέση σου δε θα "ψάρωνα". Μπορεί κάποιος να επιλέγει να ρίχνει 200 νέες signatures σε 2 δόσεις των 100 μέσα στη μέρα και κάποιος άλλος 10 δόσεις των 20. Φυσικά και είναι χρησιμότατο να υπάρχει άμεση ενημέρωση, αλλά κι η ικανή heuristics engine που λειτουργεί προληπτικά, μπορεί να σε σώσει από τυχόν ανεπαρκές update των definitions.

Δημοσ.

Παντως, το kaspersky ειναι αρκετα πιο βαρυυυυυυυυ απο το nod32 .Κατα τη γνωμη μου, αν καποιος δεν εχει ποοοοοολυυυυυυυυυ ισχυρο μηχανημα (πχ. διπυρηνο), καλυτερα να αποφυγει το kaspersky (το οποιο ειναι εξαιρετικο ομως).

Δημοσ.

Και μένα το NOD32 κάνει update 1-2 φορές τη μέρα.Βέβαια έχουν τύχει και 3-4 φορές που πέρασαν και 3 μέρες χωρίς update,αλλά δε με στενοχώρησε ιδιαίτερα.....

Όσον αφορά το kaspersky όντως για συστήματα που δεν είναι πολύ δυνατά,είναι σχετικά βαρύ....Γι'αυτό και εγώ προτιμώ το nod.:)

Δημοσ.

Kala ta les... Ομως ειναι πολυ ελαφρυτερο και πολυ πιο "ευελικτο"

απο το McAfee 11 που εχω στη δουλεια... To oποιο κανει update

στη χαση και στη φεξη....

Δημοσ.
Το Kaspersky δεν εχει advanced heuristics engine????

Έχει, απλά δεν είναι τόσο αποτελεσματική όσο αυτή του NOD32. Πάντως έχουν αρχίσει να ρίχνουν το βάρος κι εκεί εσχάτως, ακριβώς γιατί μπορεί να τη σκαπουλάρεις μέσω των heuristics χωρίς να χρειάζεσαι definitions.

Και το NOD32 στην beta έκδοση που έβγαλε δείχνει αρκετά βελτιωμένο. Όλος αυτός ο ανταγωνισμός μονάχα υπέρ μας μπορεί να λειτουργήσει. Το βέβαιο είναι πως όποιο εκ των δύο να επιλέξεις (ή και μεταξύ αυτών και το Antivir, το οποίο εκτιμώ ιδιαίτερα), χαμένος δε θα βγεις.

Δημοσ.

Εγώ πριν το NOD32 είχα antivir και όντως ήταν πολύ αποτελεσματικό.Μάλιστα θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι το είχα δώσει σε ένα φίλο μου που είχε norton(sic) και έβλεπε προβλήματα στο pc του,οπότε υποπτεύθηκε ότι το norton δεν έκανε δουλειά.....Ε λοιπόν το antivir τού βρήκε 15 ιούς στο pc και τους καθάρισε,ενώ το norton δεν είχε βρει τίποτα....

Πάντως κάποια στιγμή το έβγαλα το antivir,γιατί για ένα διάστημα αργούσε πολύ να κάνει το update(ήταν τότε που βγήκε η έκδοση 7).Επίσης αρκετά ικανοποιημένο με είχε αφήσει και το AVG ενώ από symantec πλευράς πιστεύω ότι μόνο το symantec antivirus corporate edition άξιζε και αξίζει....

Δημοσ.

@blueviper

Koita file gia na telionoume me afti ti "kontra"(se isagogika giati gia mena einai andalagi apopseon h sizitisi).

Esy krata afta pou les gia sena kai ase tous alous na pistevoune ta dika tous.

Gia mena se oti afora ta AV genika den agorazete re file an den to dokimaseis to pragma gia megalo xroniko diastima.Ti na kanoume diladi.Esy an thes mporeis na to agoraseis kai xoris dokimi einai provlima sou.Alla min pas na to paixeis oti eise kalos xristis kai nomimos kai den xrisimopiois tipota paranomo(Afti tin endipisi dineis).

Kai pas me afto to tropo na epivaleis tis apopseis sou kai stous alous.

Den mporis diladi na les kai na to fonazeis "kitaxte paidia agoraste kai kanena AV" ta spasmena den kanoune kala tin doulia tous(kanoun kai parakanoun).

Ypame o kathenas einai ypefthinos gia tis praxeis tou.

Vlepo kai se ala sou post oti kinise arketa kala sto xoro ton AV kai gnorizeis pola kai xrisimopioises akoma pio pola AV(BL. Nod32,kaspersky,Norton,Antivir etc...etc...)

Ola afta ta eixes agorasmena?

Min trelathoume kiolas.

Ego ektos tou Norton tou kaspersky(mono 1 mera) kai tou Nod den dokimasa alo AV

Ase pou den me apasxoli kai toso sou ipa ena para para poli kalo AV(den trelenome diladi).

Kalitera na exo ena kaloutsiko AV free(Kai oti mpi mpike) para na doso franga gia na agoraso ena AV kai na tin patiso.

Afto pou ipes stin teliki na kratame ligo ta proskimata kai na min fonazoume se forums peri piratias kai spasimatos programaton etc...etc...den to andilanvanome.

Ti na min leme diladi to aftonoito kai afto pou exei gini voukino kai emeis to exoume krifo kamari???

Gia dokimase kai anixe ena post peri apopseon piratias etc..etc... na dis ti exei na gini kai ti tha arpaxeis.

H apopsi mou peri tou thematos einai afti kai den alazei.

Terma

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...