Προς το περιεχόμενο

BitComet problem?

mindscape

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω και 2 μηνες χρησιμοποιω το BitComet και μεχρι πριν μια εβδομαδα ημουν απολυτα ευχαριστημενος... Τις τελευταιες ημερες και ενω το upload μου ειναι μια χαρα, εχω βαλει οριο στο 10, το download ειναι τραγικο, απο 1-5 kb/s, και σε στιγμες εκλαμψης ξεπερναει το 10. Εχω 384/128 συνδεση και μεχρι προτινος ολα ηταν μια χαρα. Τελευταια βλεπω γενικα τη συνδεση να μην περπαταει πολυ καλα, αλλα στο BitComet η κατασταση ειναι τραγικη.

Πως μπορω να βεβαιωθω οτι η συνδεση δεν εχει κανενα προβλημα? Πως μπορω να διορθωσω το προβλημα με το BitComet? Ευχαριστω.

Δημοσ.

Για να βεβαιωθείς ότι η σύνδεση δεν έχει πρόβλημα κατέβασε κάποιο αρχείο δοκιμαστικά (από ftp αν θες) και δες τι ταχύτητα φθάνεις.

Εγώ χρησιμοποιώ μTorrent. Αν θες να βρεις τις σωστές ρυθμίσεις για το μTorrent αυτές είναι εδώ: http://ut-settings.go.pl/

Δημοσ.

Κατεβαζεις απο public ή private tracker? Δες τις ρυθμισεις σου αν γινεται σωστο Port foward στο ρουτερ σου και κοιτα το ιδιο και στο software firewall σου αν εχεις... Εναλλακτικα δοκιμασε με καποιο αλλο προγραμμα οπως το uTorrent...

Δημοσ.

Ο μtorrent είναι ένας εναλλακτικός torrent client με μεγάλη απήχηση (Κυρίως σε private trackers λόγω του ότι οι περισσότεροι δεν επιτρέπουν την χρήση του bitcomet).

Για τις ταχύτητες:

1) Δες με πόσους seeders/leechers έχεις συνδεθείς

2) Στους private trackers κατεβάζεις με μεγαλύτερη ταχύτητα.

3) Εαν έχεις ανοίξει port στο router/firewall σου θα συνδέεσαι με περισσότερα άτομα άρα μεγαλύτερες ταχύτητες.

Δημοσ.
Κατεβαζεις απο public ή private tracker? Δες τις ρυθμισεις σου αν γινεται σωστο Port foward στο ρουτερ σου και κοιτα το ιδιο και στο software firewall σου αν εχεις... Εναλλακτικα δοκιμασε με καποιο αλλο προγραμμα οπως το uTorrent[/url']...

Δεν ξερω απο ποιο tracker κατεβαζω, πως μπορω να το δω αυτο? Επισης, δεν εχω ρουτερ, εχω usb μοντεμ. Εχω software firewall, το zone alarm, αλλα δεν ξερω πως να το τσεκαρω το port forward.

Δημοσ.
Ο μtorrent είναι ένας εναλλακτικός torrent client με μεγάλη απήχηση (Κυρίως σε private trackers λόγω του ότι οι περισσότεροι δεν επιτρέπουν την χρήση του bitcomet).

Για τις ταχύτητες:

1) Δες με πόσους seeders/leechers έχεις συνδεθείς

2) Στους private trackers κατεβάζεις με μεγαλύτερη ταχύτητα.

3) Εαν έχεις ανοίξει port στο router/firewall σου θα συνδέεσαι με περισσότερα άτομα άρα μεγαλύτερες ταχύτητες.

1) Σε κατι αρχεια Lost που κατεβαζω μερες τωρα, εχω συνδεθει τωρα που μιλαμε με με 60 ληπτες και 17 αποστολεις, κατεβαζοντας με 3 και ανεβαζοντας με 6... Βεβαια, αυτη τη στιγμη κατεβαζω και ενα αρχειο εκτος bitcomet αλλα η ταχυτητα στο μπιτκομετ τελευταια ειναι απο 1 εως 10, στο download.

3)Πως ανοιγω port στο zone alarm?

Δημοσ.

Πηγαινε στα Οptions του Bitcomet και βρες ποια πορτα χρησιμοποιει μετα δηλωσε την στο ZoneAlarm ακολουθωντας την εικονα:

zonealarm1do.jpg

Δημοσ.

asmilon,

η θυρα που βλεπω στο bitcomet, δεν υπαρχει καπου στη λιστα του zone alarm. Βασικα, η θυρα στο κομετ ειναι ενας 5ψηφιος αριθμος ενω στο zone alarm η λιστα εχει λεξεις...

Δημοσ.

Και στα 4 πεδια σημειωσε την ιδια θυρα και χωρισε την με κομμα αν θελεις να χρησιμοποιησεις και απο αλλα προγραμματα την port τους...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...