Pantelis51 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Είναι φυσιολογικό να πηγαίνει "σαν κότα" με μόνο 128 ΜΒ RAM στα windows XP! Γνώμη μου είναι να πας στο PC-STORE της πόλης σου και να ζητήσεις από εκεί αναβάθμιση στη RAM 512 ΜΒ και DVD-RECORDER. Από τη στιγμή που από τα συμφραζόμενα προκύπτει πως θες το PC για internet (τυχερέ, θα έχεις και φοιτητικό ADSL!), συγγραφή εργασιών (για τη σχολή σου!) και να παίζεις παιχνίδια προηγούμενων ετών (κοντά στην εποχή που αγόρασες το PC σου), αυτό που έχεις, ΚΑΝΕΙ. Έτσι λοιπόν, θα μπορείς να κάνεις ότι έκανες και πριν ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ (σε σχέση με τη προηγούμενη κότα) και επιπλέον θα μπορείς να γράφεις DVD. Και όταν αργότερα με το καλό μπλέξεις με pc-maniacs εκεί στη σχολή σου να 'σαι σίγουρος πως θα σε βοηθήσουνε σε μελλοντική αναβάθμιση. Όσο για τα 10 ευρώ που ανέφερες δεν θα πω καλώς / κακός, μόνο να ξέρεις πως είναι το χαμηλότερο χρηματικό ποσό που έχω ακούσει για service και όσο μάλλον για on-site. Αν με το καλό έρθεις στην Αθήνα θα καταλάβεις...
@topos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Και γω ειμαι της αποψης να ριξεις μονο ραμ πανω... (Εαν την παιρνει+εαν βρεις)
bachtis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Μεταξυ μας το παληκαρι δεν ειχε σπουδασει PC και το μονο που επρεπε να κανει ηταν να κοιταξει τη συνδεση των καλωδιων... Αλλα απο τη στιγμη που πηγαινω και τον ρωταω οταν εχω προβλημα με το PC χωρις να πληρωνω χαλαλι του τα 10 euro! Αθηναιος ειμαι!!!! Και στην Αθηνα μενω!!!! Μαλλον κατι καταλαβες λαθος... Ευχαριστω παιδια!! Παρακαλω να μη σβηστει το post γιατι μαλλον θα περασω επαρχια οποτε θα χρειαστω καινουριο PC και θα αφησω αυτο στον αδερφο μου και οι συμβουλες σας μου ειναι χρησιμες.
Pantelis51 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Sorry, είχες γράψει "αν περάσω Αθήνα" οπότε νόμιζα πως ήσουν από αλλού. Εννοούσα πως είναι δύσκολο στην Αθήνα να βρεις μάστορα και ακόμα κι όταν βρεις αυτοί τσεκουρώνουν στις τιμές. Πχ. έβλεπα σήμερα ένα thread όπου κάποιος ζητούσε 70 ευρώ για να ΣΥΝΔΕΣΕΙ ένα PC! Αυτοί που δεν σπουδάζουν αλλά δουλεύουν σε τέτοια καταστήματα, για μένα είναι ότι καλύτερο υπάρχει. Ξέρω πάρα πολλά άτομα που έχουνε αποφοιτήσει από τέτοιες σχολές και δεν ξέρουνε να κάνουνε format ή τους λες "Unix" και σου απαντάνε "άλλα windows".
bachtis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Ζω στην Αθηνα και εχω βαλει σχολες και στην Αθηνα γι αυτο ειπα "αν περάσω Αθήνα". Ισως δεν εχεις αδικο σε αυτο που λες(δηλ οτι καποιοι που εχουν σπουδασει PC δεν ειναι απαραιτητα οι καλυτεροι)...
Pantelis51 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Όταν γίνεις φοιτητής θα καταλάβεις τι παίζει και πως μπορείς να περάσεις μαθήματα χωρίς να ξέρεις το παραμικρό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.