Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμιση

bachtis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ θα σου πρότεινα να μην κρατήσεις τίποτα από το παλιό PC εκτός από το σκληρό που μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις σαν δεύτερο. Με 500-600€ μπορείς να φτιάξεις ένα συστηματάκι που πετάει από πλαίσιο ή e-shop για παράδειγμα γιατι σίγουρα έχουν φθηνότερες τιμές από το μαγαζί της γειτονιάς σου που λες...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Κοιταξτε, διαθετω γυρω στα 350 ευρω, αλλα αμα ειναι να τα δωσω και να παρω ενα μηχανημα που θα ειναι αμελητεα καλυτερο απο αυτο που εχω... Ας δωσω και 500 ευρω... Λοιπον θα βαλω DVD RECORDER, motherboard, Pentium 3 στα 3GHz, 512 RAM minimum. Πειτε μου βρε παιδια μερικα μοντελα με τιμες κατα προσεγγιση για ολα αυτα αν μπορειτε. Ηδη μερικοι απο σας μου ειπατε.:confused: :neutral:

Πρωτη λυση: μητρικη asrock twins hdtv

cpu lga775

ram ddr2 1024

hdd western digital 160gb sata2

vga ati x850xt

ενα dvdrw nec στα 38ευρω και ενα κουτακι+τροφοδοτικο 50ευρω εδεσες στα 560 ευρω.το πισακι θα ειναι πληρως αναβαθμισημο στο μελλον αφου μπορει να παρει κονροε επεξεργαστες.το πιο ιδανικο βεβαια οπως ειπε ο dexadecimal ειναι ο 805D για cpu καθως θα γινει ο ιδιος η μελλοντικη σου αναβαθμιση(χρονιζεται εργοστασιακα στα 2,66ghz, πλησιαζει με πολυ λιγες γνωσεις στα 4ghz) απλα θα παει το μπατζετ στα 600 ευρα.πιστευω ενα τετοιο συστημα θα καλυψει ολων των ειδων τις αναγκες σου.

Λυση ντεφτερη:

την ιδια μητρικη με πανω

cpu celeron 2,66

512 ram

maxtor 160gb sata2

vga ati x1600pro

case+psu

συνολο 360 ευρω +40 για το dvdrw

Τριτη λυση:

αν θες ακομα πιο φθηνα μπορεις να κοψεις και τα 106 ευρω της vga γιατι η μητρικη εχει ενσωματωμενη ati x300.αν το κανεις το συστημα θα κανει ολα τα αλλα εκτος των παιχνιδιων και στο μελλον αμα προκυψει παιρνεις και μια καλη vga

για την εν λογω μητρικη επιμενω γιατι την εχω και ειναι πολυ τεκμηριωμενη, σταθερη ακομα και σε οverclocking και οικονομικη

ελπιζω να βοηθησα και να μη μπερδεψα:mrgreen:

Μονοπυρηνος τετοια εποχη???

Ο D805 ειναι προτειμοτερος

Ναι άλλά ούτε καλύτερες επιδόσεις έχει και βράζει στους 80 βαθμούς.

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=153298&page=2

Ναι άλλά ούτε καλύτερες επιδόσεις έχει και βράζει στους 80 βαθμούς.

καποιο λαθος στην εγκατασταση θα εγινε του παιδιου δεν μπορει να σηκωνει 70 -80 και εμενα που τον εχω στα 3,5ghz να χτυπαει το πολυ 50

καποιο λαθος στην εγκατασταση θα εγινε του παιδιου δεν μπορει να σηκωνει 70 -80 και εμενα που τον εχω στα 3,5ghz να χτυπαει το πολυ 50

50 βαθμούς στα 3.5GHz!!! Μήπως έχεις αλλάξει ψύκτρα?

Θελω να κανω αναβαθμιση γιατι το PC μου παει σαν κοτα. Αυτο δεν ειναι PC το YUGO ZASTAVA ειναι!!! Αν μπορειτε μου γραφετε και τι ειναι το καθε κομματι του hardware, γιατι ειμαι ολιγον ασχετος;

Π.Χ.: pentium 3- επεξεργαστης. (Αληθεια γιατι κανεις δε μου λεει να βαλω Pentium;)

Ευχαριστω παιδια

Δεν σου λέω να βάλεις pentium γιατί είναι πολύ ενεργοβόροι και ανεβάζουν θερμοκρασία.

Στην παραπάνω σύνθεση η σειρά είναι:

Επεξεργαστής

Μητρική κάρτα

Μνήμη RAM

Κάρτα γραφικών

DVD αντιγραφικό

Σκληρός δίσκος

:-D

Απορω τι θες να κανεις με το pc και παει σαν κότα. Με αυτά που περιέγραψες δηλαδή ιντερνετ και videogames δεν πρεπει να εχεις κανενα πρόβλημα αν κανεις μια αναβαθμιση στις μνημες απο 128mb σε 512mb (Αν τρεχεις winxp τοτε ειναι λογικό με 128mb να πηγαινει σαν κότα γιατι τρωνε πολυ απο τους πορους του συστηματος) θα δεις τρομακτική διαφορά στην αποδοση και με ένα καινουργιο σκληρό δίσκο δε λεω νουμερο σε GB γιατί εξαρτάται τι υποστηρίζει το motherboard σου.

Εχω ενα παλιό Pentium III 866 me 512mb ram kai 80gb σκληρό δίσκο και κάνει μια χαρά όλες τις δουλείες που θέλω στο ιντερνετ. Εχω ADSL 1μβιτ και το χρησιμοποιώ 24 ωρες καθε μέρα χωρις προβλημα.

Τα παιδια πανω εχουν δικιο που σου προτεινουν οτι αναβαθμιση σε αυτό το σύστημα δεν γίνεται και πας για ολοκαινουργιο και στην ουσία δεν μπορείς να κρατήσεις τίποτα εκτος από τον σκληρο δίσκο σαν εναλλακτικο όμως και την κάρτα γραφικών που φαινεται αρκετα καινουργια σε σχεση με το υπόλοιπο μηχάνημα αλλα θα καθυστερει το υπολοιπο σύστημα γιατι υπάρχουν αρκετα καλύτερες.

Οποτε ή κανεις αυτό που προτείνω ή αγοράζεις καινουργιο σύστημα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Φιλε geo9419 ειπες μεγαλη κουβεντα!!! Τωρα που το λες το PC αρχισε να πηγαινει σαν κοτα οταν αναγκαστηκα να βαλω WIN XP επειδη τα millenium δεν ηταν συμβατα με την καρτα TV που ειχα αγορασει, χωρις να λεω οτι πιο πριν το συστημα πηγαινε σφαιρα!!! Οποτε ισως βαλω μονο μνημη και DVD RECORDER. Αλλωστε σε λιγες μερες θα μαθω αν εχω περασει η οχι στην Αθηνα με πιο πιθανη την εκδοχη του να περασω εκτος Αθηνων, κατι που ισως σημαινει οτι πρεπει να παρω ενα PC για εκει και να αφησω αυτο στον αδερφο μου. Αληθεια τελικα το μεγεθος του σκληρου δισκου επηρεαζει την ταχυτητα του PC;

Υ.Γ.: Συγγνωμη που αργησα να στειλω, αλλα ημουν Κορινθο για διακοπες:grin: :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...