bachtis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Εχω Pentium 3 στα 800 MHz, μνημη 128 MB RAM, καρτα οθονης GeForce FX 5200, καρτα ηχου Soundblaster (αν θελετε και μοντελο πειτε μου να κοιταξω), motherboard Soyo (αν θελετε και μοντελο πειτε μου να κοιταξω) και δισκο χωρητικοτητας 20GB. Α, εχω κι ενα TV FM CARD ASUS(ειπα να το αναφερω καλου- κακου).Για προφανεις λογους θελω να κανω αναβαθμιση. Πειτε μου παρακαλω τι να προσεχω, τι απο αυτα πρεπει να αλλαξω και τι μοντελο να παρω. Ειναι ενας τυπος ο οποιος εχει μαγαζι (ενα μικρο) και λεω να παω σε αυτον γιατι εξυπηρετει καλυτερα απο αλλα μαγαζια, τυπου PC STORE, που ενω ειχα προβλημα με την καρτα TV που αγορασα απο εκει, δεν με βοηθησαν καθολου. Τι λετε: μικρο μαγαζι η μεγαλο; Οφειλω να ομολογησω οτι και το παιδι απο το μικρο μαγαζι ηρθε να με "βοηθησει" με την καρτα και μου πηρε 10ευρω χωρις να κανει τιποτα, ενω το μονο που επρεπε να διορθωσει ηταν η συνδεση των καλωδιων οπως βρηκα χαρη σε εναν ηλεκτρονικο!Και τωρα μου λεει οτι πρεπει να αλλαξω και motherboard γιατι δεν μπορει να υποστηριξει, λεει, επεξεργαστη Pentium 4 στα 3 GHz ουτε extra μνημη Ram. Ισχυει; Τι λετε να βαλω και DVD RECORDER; Αν παρω DVD recorder που θα μου χρησιμευσει, εκτος αν περναω το περιεχομενο της videocamera στο PC; χρειαζεται να αυξησω τη χωρητικoτητα του δισκου; Σκεφτομαι οτι εχω χρησιμοποιησει 10,8 GB απο τα 20, εκ των οποιων τα 3,35 τα δεσμευσα μολις σημερα επειδη αδειασα κατι κασσετες. Αν παρω DVD recorder και τα περναω σε DVD; Θα ηθελα να μου πειτε ενδεικτικες τιμες. Συγγνωμη που σας ζαλισα και ευχαριστω προκαταβολικα!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Καταρχας πες μας για τι σκοπο θελεις το pc... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mprou Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Βασικα τι αναβαθμιση, τι καινουργιο το ιδιο πραγμα ειναι γιατι πρεπει να τα αλλαξεις ολα απο μεσα. το μονο που μπορεις να κρατησεις ειναι ο σκληρος και αντε και κανενα drive. Οσον αφορα το μαγαζι εξαρταται σε τι ανθρωπο θα πεσεις. Και στα μικρα και στα μεγαλα υπαρχουν και λαμογια και καλοι. Το καλυτερο ειναι να εχεις μαζι σου καποιον που ξερει 5 πραγματα απο το αντικειμενο.Αν θες πιο συγκεκριμενες αποψεις, πες για τι δουλειες το θες το pc οπως και το ποσα λεφτα περιπου διαθετεις. Το αν θα πρεπει να αλλαξεις σκληρο και να βαλεις DVD R εξαρταται απο τις δικες σου αναγκες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zderg Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Όπως λέει και ο/η mprou το μαγαζι εξαρταται σε τι ανθρωπο θα πεσεις. Επίσης θα πρέπει να αλλάξεις motherboard αφού θες να αλλάξεις επεξεργαστή και μνήμη. Ένα DVD recorder δεν πιστεύω ότι θα σου είναι άχρηστο, έτσι κι αλλιώς δεν κοστίζει τίποτα. Το ίδιο θα έλεγα και για τον σκληρό. Για κάτι πιο συγκεκριμένο πρέπει να πεις για ποιό σκόπο θέλεις το pc..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bachtis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Ναι παρελειψα το σημαντικοτερο. Ο υπολογιστης ειναι για προσωπικη χρηση. Δε θελω πολυτελειες, απλα να ειναι ικανοποιητικος. Σαν χρηστης μπαινω στο Internet, παιζω και κανα videogame και δεν εχω απαιτηση να παιζω αυτα με τα πιο "βαρια" γραφικα. Τετοια πραματα. Δε μπορω και ΔΕ ΘΕΛΩ να ξοδεψω μια περιουσια, αλλα οχι και να δωσω λεφτα και να το αναβαθμισω και σε λιγους μηνες το νεο μου hardware να ειναι για πεταμα! Νομιζω οτι καρτα οθονης και ηχου ισως να μην τα αλλαζα. Τι λετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 karta ixou peritto mou fainetai na tin kratiseis giati apo oti vlepo tha pas gia lisi motherboard pou exei ensomatomeni karta ixou pou pithanotata einai kaliteri apo tin diki sou (ti soundblaster einai? poses eksodous bgazei?) logika tha pas gia low end pc. giro sta 3ghz, 512 mnimi to ligotero, amd na protino pou einai k pio fthinoi. vale k mia kartoula peripou sta 60 euro k ena dvdrw kapou 40-50. an valeis k ena skliro disko kapou sta 50 euro to poli tote pas sta 300-400 euro to poli(analoga tin motherboard kiriws k ton epeksergasti). protimotero gia na kratisei perisotero to pc na valeis 1gb mnimi (70 euro anti gia 40) kai kapoia kartoula grafikwn konta sta 100 euro.to sistima auto den kseperna ta 400 euro peripou. an thes ipertati oikonomia kaneis to eksis. kratas ton skliro, kratas kartes ixou k grafikwn kai pairneis mono motherboard me epeksergasti, kouti kai mnimes. peripou sta 200 euro bgainoun auta. apo paixnidia omws min perimeneis k polla omws. epekserastis sta 3ghz, mia 1gb mnimi k karta grafikwn peripou sta 100 euro sinistatai gia na paizeis fair ta paixnidia sou k na exei ,megaliteri diarkeia zois to pc sou. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Συμφωνω με τον kallair.Απλα αν θελεις βαλε μια GPU στα 100 ευρω για να εισαι καπως καλυμμενος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bachtis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Απο που θα δω το μοντελο του motherboard και της καρτας ηχου; Λοιπον θα βαλω DVD RECORDER! Το αποφασισα! Motherboard τι μαρκα να του πω; Θα αποφυγω την αλλαγη της καρτας οθονης και ηχου και θα τα αλλαξω λιγο αργοτερα για λογους κοστους. Εχω 3 χρονια που δεν παιζω παιχνιδια λογω εξετασεων, οποτε υπαρχουν πολλα που δεν εχω παιξει και θελω να τα δω κι ας ειναι παλαιοτερα! Αργοτερα ασφαλως θα τα αλλαξω κι αυτα. Οσο για το σκληρο δισκο προστιθεται η αλλαζεται εξ ολοκληρου; Οπως ειπα 3 GB τα γεμισα επειδη αδειασα κατι VHS κασετες στο PC κι αφου θα DVD recorder θα τα περασω σε DVD, ενω 1 GB πιανει ενα film που κατεβασα. Δηλαδη ουσιαστικα χρησιμοποιω 7 GB απο τα 20 μολις! Αμφιβαλω αν υπαρχει λογος να εχω περισσοτερο σκληρο! Δεν ξερω αν συμφωνειτε... Παραπανω σκληρος επηρεαζει θετικα την αποδοση του PC; ΑΣΧΕΤΟ: Υπαρχει περιπτωση να μου βαλουν ηδη χρησιμοποιημενο hardware μεσα στο PC; Διαβασα ενα post που ελεγε οτι το Πλαισιο πουλησε "καινουριο" σκληρο δισκο που ειχε μεσα φωτογραφιες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 koita.. an i karta ixou sou den einai 5.1 k pano, protimotero na min tin valeis pano kan. i ensomatomenes einai 5.1 sxedon oles(an oxi megaliteres) k exoun poli kali apodosi ixou. an pas se lisi amd, to pio fthino motherboard pou eida sto eshop mou fainetai pos ekane 46 euro+fpa. alla tosa ekane k o epeksergastis. bale alla 50 euro to kouti +50 euro peripou to dvdrw. gia skliro disko tha se rotiso mono se ti strofes douleuei. an einai 7200 tote eisai mia xara. an einai pio argos, protimotero na pareis kapoion sta 7200rpm alliws tha sou kathisterei to sistima. koita sto eshop. exoun epilogi na stiseis esi to pc kai na sto sirnamologisoun. i sinarmologisi einai dorean. mporeis episis na sinenoitheis k na tous pas esi ta parts pou exeis oste na sou sirnamologisoun pliros to pc(etsi ekane o kollitos mou). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bachtis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Ναι αλλα εγω δεν ξερω πως θα βρω σε τι στροφες τρεχει ο δισκος. Πως θα το βρω; και θα ηθελα να μου πεις αν μπορεις πως θα βρω τις πληροφοριες αυτες για την καρτα ηχου (δηλ αν ειναι 5.1 και πανω) καθως και το μοντελο του motherboard. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 xrisimopoiise to Everest. sou deixnei ta panta gia to pc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstadina18 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 m/b gigabyte gmf, cpu pentium d 3,2 mnhmh 1gb hdd 160 gb karta grafikwn ati x550 pcie dvd-rw nec Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bachtis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Που θα μπορουσα να βρω το Everest, kallair; Ευχαριστω konstadina18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyestia Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Μιάς και απ'ότι κατάλαβα φίλε δεν εισαι και πολύ απαιτητικός χρήστης, θα σου πρώτεινα να πάρεις κανένα sempron. Επεξεργαστής 41€ Μητρική με onboard vga 90€ ή αν θέλεις με 65€ κάτι ανάλογο αυτή Βάζεις και μια μνήμη 1GB με 80€ και είσαι αρχηγός Με σύνολο 180-220 ευρώ έχεις μια χαρά καινούριο σύστημα, με προοπτική όποτε θελήσεις να βάλεις πάνω και κάρτα γραφικών για να παίξεις απαιτητικά παιγνίδια, ή να βάλεις βαρβάτο διπύρινο επεξεργαστή, ανάλογα με το βαλάντιό σου και τις ορέξεις σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hexadecimal Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Εχω Pentium 3 στα 800 MHz' date=' [i']μνημη 128 MB RAM[/i], καρτα οθονης GeForce FX 5200, καρτα ηχου Soundblaster (αν θελετε και μοντελο πειτε μου να κοιταξω), motherboard Soyo (αν θελετε και μοντελο πειτε μου να κοιταξω) και δισκο χωρητικοτητας 20GB. Α, εχω κι ενα TV FM CARD ASUS(ειπα να το αναφερω καλου- κακου).Για προφανεις λογους θελω να κανω αναβαθμιση. Πειτε μου παρακαλω τι να προσεχω, τι απο αυτα πρεπει να αλλαξω και τι μοντελο να παρω.Ειναι ενας τυπος ο οποιος εχει μαγαζι (ενα μικρο) και λεω να παω σε αυτον γιατι εξυπηρετει καλυτερα απο αλλα μαγαζια, τυπου PC STORE, που ενω ειχα προβλημα με την καρτα TV που αγορασα απο εκει, δεν με βοηθησαν καθολου. Τι λετε: μικρο μαγαζι η μεγαλο; Οφειλω να ομολογησω οτι και το παιδι απο το μικρο μαγαζι ηρθε να με "βοηθησει" με την καρτα και μου πηρε 10ευρω χωρις να κανει τιποτα, ενω το μονο που επρεπε να διορθωσει ηταν η συνδεση των καλωδιων οπως βρηκα χαρη σε εναν ηλεκτρονικο!Και τωρα μου λεει οτι πρεπει να αλλαξω και motherboard γιατι δεν μπορει να υποστηριξει, λεει, επεξεργαστη Pentium 4 στα 3 GHz ουτε extra μνημη Ram. Ισχυει; Τι λετε να βαλω και DVD RECORDER; Αν παρω DVD recorder που θα μου χρησιμευσει, εκτος αν περναω το περιεχομενο της videocamera στο PC; χρειαζεται να αυξησω τη χωρητικoτητα του δισκου; Σκεφτομαι οτι εχω χρησιμοποιησει 10,8 GB απο τα 20, εκ των οποιων τα 3,35 τα δεσμευσα μολις σημερα επειδη αδειασα κατι κασσετες. Αν παρω DVD recorder και τα περναω σε DVD; Θα ηθελα να μου πειτε ενδεικτικες τιμες. Συγγνωμη που σας ζαλισα και ευχαριστω προκαταβολικα!!!! Εγω θα σου προτεινα να αγορασεις PC με τον D805,ο οποιος ειναι και ο πιο φθηνος δυπηρινος... Για σκληρο δισκο ειναι κριμα να μην αγορασεις sata σε τετοιες τιμες που εχουν τωρα..Εστω και 80GB. Αν δεν κρατησεις καποιο παλιο drive στο νεο PC τοτε η λυση ενος dvdrw ειναι μονοδρομος ,μιας και σε αυτα εχουν πεσει πολυ οι τιμες,εστω και αν ειναι το μονο drive που θα εχεις στο νεο PC.Και με λιγοτερα απο 50euros αγοραζεις dvdrw πολυ καλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.