Προς το περιεχόμενο

4 all the Dell lovers

Y1annis73

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κάτι δεν πάει καλά με τα Dell...

http://forumz.tomshardware.com/hardware/Dude-Dell-freaking-blew-ftopict192887.html

Δεύτερο σε περίπου ένα μήνα!

Όταν εγώ τα έκραζα και έλεγα ότι απλά το service τους είναι καλο και ότι τα μηχανάκια είναι για τα μπάζα όλοι πέσανε πάνω μου να με φάνε....Που είναι τώρα οι φωστήρες?

Να σημειώσω δε ότι είναι διαφορετικό μοντέλο απο το πρώτο που εξεράγει...

:mrgreen:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν χέρω αν όντως είναι αλήθεια όλα αυτά. To tomshardware είναι σαν το περιοδικό RAM. Πουλημένο.

ακόμα και να είναι αλήθεια τα Dell είναι τα καλύτερα laptops με το καλύτερο support. Αλλά αυτό δεν μπορεί να το καταλάβει κάποιος που δεν έχει dell. Καθήστε με τα acer και τα turbo X.

Δεν μπορώ να καταλάβω πως υπάρχουν κάποιοι που θεωρούν ότι η Dell έχει τα καλύτερα laptop. Στην Ελλάδα είναι πανάκριβα και έχουν πολύ καλό service. Στην Αμερική η Dell είναι η πιο φτηνή εταιρεία laptop που παίζει. Έχει καλούτσικο service για ιδιώτες, και πολύ καλό για εταιρείες. Επίσης έχει μεγάλη παρουσία σε διαφημίσεις είτε στην τηλεόραση είτε σε ταινίες. Το γεγονός ότι έχει πολλές πωλήσεις δεν το αμφισβητεί κανείς. Όμως στην Αμερική θεωρείται "best value for money", διότι είναι τόσο φτηνή. Αν και το website της έχει φτηνές τιμές, μπορεί κανείς να ρίξει κι άλλο τη τιμή χρησιμοποιώντας κάποιο απο τα πολλά εκπτωτικά κουπόνια που έχει.

Αλλά όταν μιλάμε για ποιότητα δεν μπορούμε να βάλουμε τη Dell στην ίδια κατηγορία με τα Thinkpad που είναι κορυφή. Ούτε καν σαν τη business σειρά της HP (nc, nx, nw), ή τη σειρά Tecra της Toshiba. Αυτά τα laptop δεν είναι για όλους. Απευθύνονται σε επαγγελματίες, που μετακινούνται συχνά και έχουν διαφορετικές απαιτήσεις.

Κανείς δεν είπε ότι τα Acer καί τα Turbox είναι τα καλύτερα. Αλλά ούτε είναι η Dell. Μπορεί να βγάζουν κάποια μοντέλα που να έχουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά για κάποιους σε κάποια τιμή. Μπορεί να είναι τα καλύτερα για κάποιον που θέλει απλά να μπαίνει στο ίντερνετ ή να παίζει παιχνίδια. Αλλά δεν φτάνουν την ποιότητα που έχουν τα άλλα.

Όταν εγώ τα έκραζα και έλεγα ότι απλά το service τους είναι καλο και ότι τα μηχανάκια είναι για τα μπάζα όλοι πέσανε πάνω μου να με φάνε....Που είναι τώρα οι φωστήρες?

Αν και δεν θυμάμαι να έπεσα ποτέ να σε φάω: :P

Το ένα και μοναδικό (φορητό) Dell που είχα (ανάμεσα σε δύο Thinkpad κι αφού προηγήθηκαν ένα Presario και δύο Armada)' date=' παρουσίασε μια -σοβαρή- βλάβη, που ανακοινώθηκε στην Dell 10.30 το πρωί. Στίς 6.15 το απόγευμα της ίδιας μέρας η βλάβη είχε αποκατασταθεί.

Εχοντας τις αμφιβολίες μου κατά πόσο η Lenovo θα συνεχίσει την παράδοση ποιότητας της IBM, διάλεξα ένα FSC A3667G. Την εταιρεία επειδή -ειλικρινά- σ' εμπιστεύομαι και το μοντέλο επειδή -καλώς ή κακώς- αλλάζω φορητό σχεδόν κάθε χρόνο και εκτίμησα ότι είναι λάθος τακτική να (χρυσο)πληρώνω το κορυφαίο μοντέλο της σειράς.

Χάλασε σε δυό μήνες. Κάρτα; Mobo; Οταν δεήσει να μ' ενημερώσει η FSC, ευχαρίστως να σας ενημερώσω με τη σειρά μου. Από τη μέρα που το παρέδωσα, ως την μέρα που το παρέλαβα πέρασαν [b']33 ολόκληρες μέρες[/b].

Το επόμενο θα είναι σίγουρα Dell. Οσο για τα μπάζα κι αν είναι, δεν φαντάζομαι να χαλάσει ...33 φορές.

Just my two cents.

Egw den katalavainw giati theorountai ta toshiba toso kala..kata tin gnomi mou einai moufes sxedon ola. Ta dell apoti kserw einai poly kala kathws exoun vgalei laptops gia gaming xoris kanena provlima kai kollima. Egw exw ena dell latitude X1 kai eimai iperefxaristimenos kathws einai poly voliko, kalo kai zigizei peripou 1kg.

mia psifos kiapo emena sta dell

to proigoumeno kalokairaki pira ton inspiron 9300 me 17ara wide+2GB ram+pentium m 2.13+geforce 6800+dvd dl+karta intel wifi kai plirwsa sinolo 2200e!!! me 25% ekptosi parakalw kai -150$ apo egiisi..metaforika den plirwsa giati mou to efere sigenis...

vreite mou simera adistixo mixanima me tosa fraga

to service einai korifeo

to proigoumeno kalokairaki pira ton inspiron 9300 me 17ara wide+2GB ram+pentium m 2.13+geforce 6800+dvd dl+karta intel wifi kai plirwsa sinolo 2200e!!! me 25% ekptosi parakalw kai -150$ apo egiisi..metaforika den plirwsa giati mou to efere sigenis...

to service einai korifeo

ase kai egw to idio exw....mamaei to mhxanhma.Thn epoxh pou to phrame sthn ellada tha mporouse na kanei 4000eurw

Αλλος ενας ευτυχης κάτοχο ενος 9300.

Χάλασε το dvd recorder και τους πήρα τηλ την Παρασκευή το μεσημερι στις 4. Δευτέρα πρωι ειχε ερθει το καινουριο χωρις καν να με ρωτησουν τι προβλημα ειχε το παλιό.

Και ειμαι επαρχια και οχι Αθηνα.

Πια μονο Dell όλα τα μηχανηματα που θα αγορασω στο μέλλον..

to service einai korifeo

Καλό μηχάνημα βεβαίως, αλλά όχι ότι δεν βρίσκεις με τα ίδια λεφτά κάτι αντίστοιχο ή καλύτερο σήμερα που μιλάμε!

Γίνονται εκρήξεις στα Dell, όπως πριν λίγα χρόνια πριν έσκαγαν τα Nokia και πιο παλιά τα Astra...

Επί του θέματος... Υπάρχουν φτηνά, υπάρχουν και ακριβά Dell. Απλά τα ακριβά, παίζουν σε εξειδικευμένες χρήσεις και παίζουν μόνα τους. Δείτε πχ τα Precision με τις Quadro. Έχω ένα τέτοιο χρόνια και είναι σκυλί. Οθόνη απλά ασύγκριτη (1600Χ1200 15") και για τη δουλειά, μονόδρομος. Δεν έχει το εφέ που έχουν κάτι HP με γυαλιστερά πλαστικά και μπλε λαμπάκια. Αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο.

Λόγω επαγγέλματος έχω δει εκατοντάδες άτομα σε εκθέσεις, demos κτλ απ' όλο τον κόσμο να έρχονται με τα laptop τους. 9/10 είναι Dell. Κάτι πρέπει να μας λέει αυτό... Εκτός αν έχουν πέσει όλοι θύμα διαφήμισης... :)

Καλό μηχάνημα βεβαίως, αλλά όχι ότι δεν βρίσκεις με τα ίδια λεφτά κάτι αντίστοιχο ή καλύτερο σήμερα που μιλάμε!

σήμερα ναι αλλά πριν ένα χρόνο όχι. Άσε που η οθόνη του είναι HDready 1900χ1200. Δεν ξέρω πόσα laptop κυκλοφορούν με τέτοια ανάλυση ακόμα και σήμερα.

Επίσης μπορείς άνετα να modareis το laptop και να βάλεις την nvidia go 7800 που τότε δεν υπήρχε.

Έχεις δίκιο, ασφαλώς και πρέπει να κρίνουμε μια εταιρία laptop από τις μαρτυρίες ενός -δύο ανθρώπων από ένα-δυο μεμονωμένα περιστατικά. Τώρα έχεις δικαιωθεί, τα dell είναι όντως για πέταμα ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...