Προς το περιεχόμενο

Bios for P3 1G (sct.370) problem !!

DJJordan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε αγόρι μου αν έχεις ένα .iso και το ανοίξεις με nero πχ θα σου πεί να το κάνει burn....Αυτο θα κάνεις (burn iso to cd) και θα αποσυμπιεστεί και θα είναι bootable και θα bootαρεις απο αυτό να δεις τι γίνεται με τις μνήμες...Ασε την version για floppy και ψήσε ενα cd-άκι τι ψυχή έχει?????

Δημοσ.

Γίνομαι κουραστικός, αλλα αν γίνεται να μου δώσετε μια συγκεκριμένη απάντηση για την παρακάτω ερώτηση:

Τελικά θα μπορέσω να περάσω windows;

ή το cmos reset που θα κάνω στις (απαιτούμενες για το setup) επανεκκινήσεις (σβήσιμο-reset-εκκίνηση αντί για αυτόματη επανεκκίνηση) θα διακόπτει την εγκατάσταση;

Υπενθυμίζω: [Αν κάνω cmos reset δέν κάνει επανεκκίνηση μόνο του]

έτσι κι αλιώς πολύ σύντομα φοβάμαι ότι θα σταματήσουν να bootάρουν τα xp

απο τις αποτυχημένες εκκινήσεις που έχουν προηγηθεί.

Το πρόβλημα εμφανίζεται μόνο με pentium 3. Με celeron και αρχική έκδοση bios, δεν παρουσιάστηκε ποτέ τέτοιου ίδους πρόβλημα σε κανέναν απο τους 2 celeron που έχω χρησιμοποιήσει.

Το memtest bootάρει κανονικά απο cd, εμφανίζεται στην οθόνη αλλά δε λειτουργεί.

Ούτε η έκδοση για δισκέτα.

Θα δοκιμάσω χωρίς τη μπαταρία και μόνο με την καινούρια μνήμη, μπας και..

Δημοσ.

Σου ξεκιναει η οθονη του προγραμματος τι ακριβως γινεται? Μπορει οντως να εχει προβλημα η μνημη σου αν συμβαινει αυτο... Δοκιμασε να βαλεις και καινουρια μπαταρια στη μητρικη σου σου μηπως στρωσει...

Δημοσ.

Λοιπόν, αυτή τη στιγμή έβγαλα τη μπαταρία, και απο μνήμη άφησα μόνο τη 256 της kingston και για πρώτη φορά μπαίνοντας και στις ρυθμίσεις bios χωρίς reset, με τον P3 1G, μπήκα στα windows και δεν έχω κανένα πρόβλημα!

Μου φένεται ότι θα καταλήξω εδώ στο τέλος:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554778

Δημοσ.

Τη μπαταρία την ξαναέβαλα.

Τί κάθομαι και ρωτάω, και ρωτάω,

Αφου οι 2 μνήμες που έχω, έχουν 3 χρόνια διαφορά !!

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ε, πήρα και μία 512 και βρήκα την υγειά μου, μου κόστησε βέβαια λίγο, αλλά είχα και βελτίωση επιδόσεων κι απο πάνω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...