Προς το περιεχόμενο

Φορητότητα και Vodafone...

forensic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ιστορία μου έχει ως εξής: είμαι εδώ και 1 χρόνο συνδρομητής της vodafone στο πρόγραμμα 180. Αντιμετώπιζα μικροπροβλήματα με τη συγκεκριμένη εταιρία εδώ και αρκετά χρόνια μιας και από το 1996 που ξεκίνησε έχω συνέχεια την ίδια. Συγκεκριμένα με την πληρωμή των λογαριασμών. Πάντα όταν λάβαινα λογαριασμό τον εξοφλούσα σε κατάστημα της Alpha Bank ή σε κατάστημα Vodafone εντός πάντα προθεσμίας. Και όλα αυτά τα χρόνια καμμιά 10αριά φορές έχει τύχει για λόγους όχι δικούς μου (καθυστέρηση ενημέρωσης από την τράπεζα/vodafone shop), να με έχουν πραγματικά ξεχε*** για την καθυστέρηση αυτή. Ενώ τους έλεγα ότι έχω πληρώσει κλπ κλπ, την έλεγα και εγώ με τη σειρά μου στο κατάστημα που πλήρωνα. Μια φορά από αυτές - να δείτε τι είναι η γκαντεμιά - μου έκαναν φραγή ενώ το τηλέφωνο μου ήταν υπεραπαραίτητο λόγω του ότι είχα ατύχημα και ήμουν νοσοκομείο. Τελοσπάντων, λόγω του ότι από την ποιότητα σήματος, τις τιμές και γενικότερα τη διαθεσιμότητα δικτύου έμενα πάντα στην ίδια εταιρία (ενώ μάλλον δεν θα έπρεπε με τη συμπεριφορά των υπαλλήλων).

Τώρα που έχει κλείσει χρόνο το συμβόλαιό μου, αποφάσισα λόγω του ότι κάνω κλήσεις προς 1-2 αριθμούς, να κάνω αίτηση φορητότητας σε ένα κατάστημα TIM (είναι η διαδικασία που κρατάς το ίδιο νούμερο) και να το κάνω free2go για να εκμεταλλευθώ την προσφορά με τα 500 λεπτά ομιλίας προς 1-2 νούμερα. Τώρα είναι το καλό: την έκανα το απόγευμα μιας μέρας κατά τις 7. Το επόμενο πρωί (αφού προφανώς η tim ενημέρωσε το τμήμα φορητότητας της vodafone για το αίτημά μου) κατά τις 9.30 μου τηλεφωνούν από το τμήμα εξυπ.πελατών της vodafone και με ύφος τέτοιο που νόμιζα ότι ήμουν ο βασιλιάς του μπρουνέι, με ενημερώνουν ότι έχω επιδότηση συσκευής 160 με 190 ευρώ (το ποσό τονισμένο παρακαλώ και με ύφος εκπληξης). Αρχίζω και εγώ το παραμύθι ότι έχω ένα φανταστικό κινητό που δεν θέλω να το αλλάξω, με ευχαρίστησε και έκλεισε.

Θέλω να θίξω και άλλο ένα θέμα... Απόφασή μου πέρα από το ότι πλέον δεν χρειάζομαι κάποιο πρόγραμμα συμβολαίου, πάλι ήμουν αποφασισμένος να αλλάξω εταιρία,λόγω των όσων έγιναν τους τελευταίους μήνες με τις υποκλοπές. Όχι πως με νοιάζει αν με παρακολουθούν ή όχι, αλλά εγώ θεωρώ ότι δεν αξίζει να υποστηρίζω την εταιρία μετά από όλη αυτή τη φάση και μάλιστα με έναν νεκρό άνθρωπο. Να μου πεις ότι δεν υπάρχει περίπτωση παρακολούθησης στις άλλες εταιρίες; Εννοείται πως υπάρχει, αλλά δεν έχει για μένα ιδιαίτερη σημασία.

Το θέμα των υποκλοπών απλά το ανέφερα ως πρόσθετο στοιχείο στην αλλαγή εταιρίας που έκανα. Το βασικό που θίγω εδώ είναι ο τρόπος αντιμετώπισής μου ως (αψογα συναλλασόμενου)πελάτη σε κάθε περίπτωση.

Δημοσ.

Και εγώ την είχα πατήσει με τους λογαριασμούς.Από λάθος τους μου είχαν στείλει ότι χρωστούσα και τον λογαριασμό του προηγούμενου μήνα

Δημοσ.

Οντως στην Vodafone σου φερονται σαν αρπακτικα, ως την στιγμη που πας να τους την κανεις! Και εμενα με κερδισε η ΤΙΜ με το Free2Go πραγματικα εχω σωθει, απο λογαριασμους 150€ και μου βγαινει 20-25€/μηνα το πολυ και εχω το κεφαλι μου ησυχο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...