Makios Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Επειδή είδα ότι πολλοί από εδώ μέσα, (για να μην πω οι περισσότεροι) γνωρίζουν αρκετά πράγματα παραπάνω από εμένα πάνω στο θέμα τον υπολογιστών είπα να κάνω ένα topic μπας και μάθω 5 πραγματάκια παραπάνω.. Πριν απο 2,5 χρόνια περίπου είχα βρει μια αρκετά καλή προσφορά στο Πλαίσιο για έναν μέτριο υπολογιστή μαζι με γραφείο και καρέκλα στα 700 - 800 ευρώ (δεν θυμάμαι ακριβώς το ποσό). Μιας και δεν είχα υπολογιστή τότε και ήθελα έναν και τα οικονομικά μου ήταν σε αυτό το επίπεδο, έκανα την αγορά. Να σημειώσω ότι από το Πλαίσιο δεν είχα κανένα παράπονο πέρα του όι δεν είχαν συμπεριλάβει το καλώδιο που συνδέει το τροφοδοτικό με το ρεύμα.. (εντάξει μωρέ, σιγά.. :-P ) Ο υπολογιστής ήτανε ένας: Intel celeron d @ 2.66 ram 256k graphic + audio card on board win xp home greek dvd player + cdr Τα απολύτως βασικά δηλαδή.. Με το πέρασμα του χρόνου και για πολλούς και διάφορους λόγους, έφτασα σήμερα να έχω το εξής σύστημα: Intel celeron d 2.66 ram 768k ASUS nVIDIA GeForce FX™ 5700LE TRUST 5.1 External Surround Sound Card SC-5500p DVD recorder NEC nd3510 ηχεία Altec Lansing 2.1 mouse Microsoft ortical wireless πολυμηχάνημα HP κ.ά. Θέλω να τονίσω δηλαδή ότι έχω χώσει λεφτά. Όχι εκατομμύρια, αλλά λεφτά. Πήρα την απόφαση να επενδύσω σοβαρά λεφτά πάνω στον υπολογιστή μου, και είπα να τον αλλάξω ριζικά. Αποφάσισα ότι λεφτά βάζω που βάζω, ας τα βάλω μαζεμένα να δω και διαφορά. Βαρέθηκα να παίζω όλα τα παιχνίδια σε ανάλυση 600*400 και όλα τα extra στο low.. Είναι αμαρτία πραγματικά γιατί το pc το χρησιμοποιώ πολύ για παιχνίδια όπως επίσης για πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα και για downloads αρκετών ημερών συνεχόμενα. Πιστεύω δηλαδή ότι χρειάζομαι ένα σκυλί υπολογιστή που να είναι και στην αιχμή της τεχνολογίας. Δηλαδή με το που θα αγοράζω ένα παιχνίδι, χωρίς να με νοιάζει τίποτα να τα βάζω όλα στο high και να τρέχει νερό. Δεν με απασχολεί το οικονομικό αλλά όχι υπερβολές.. Δεν ενδιαφέρομαι για overclocking καθώς τα φοβάμαι αυτά.. Θέλω να είναι και εμφανίσημο το κουτί του! Μήπως θα ήταν προτιμότερο να περιμένω και τα Vista; Ευχαριστώ προκαταβολικά και συγνώμη εάν κούρασα
SeXBOX Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 φιλε δες αυτό και εγώ μια απ' τα ίδια... ίσως το topic μου να σε βοηθήσει. http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=148191
cger Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 φιλε δες αυτό και εγώ μια απ' τα ίδια... ίσως το topic μου να σε βοηθήσει. [url']http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=148191[/url] Καλό ποστ αλλά ο 5000 amd am2 από 585 έχει πέσει στα 305euro + το ότι μήπως πρέπει να περιμένεις αυτό το κρίσιμο δεκαήμερο 1/8-10/8 για να έχει βγάλει και η intel μια πληθώρα από μητρικές με conroe(asus+msi) και από κει και πέρα αποφασίζεις.
giorgos th. Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 kai pali ipervoliko einai na agorasei ton 5000+ ki as exei pesei sta 305E..me 250E agorazeis ton E6400..
SeXBOX Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Συμφωνώ με τα παραπάνω... γι αυτό περιμένω και στην εβδομάδα που μας έρχεται θα κάνω την παραγγελία μου.
giorgos th. Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 ma den einai to thema na perimeneis mia-dyo-treis ebdomades gia na pareis ena sistima.apla kapoia pragmata kanoun mpam an katseis kai to psakseis ligo pio ektenestera.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.