alfas Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Kalimera paides... Skeftomai na 3eforto8o mia kai kalh ton ote.. kai na balw full vivodi.. tilefonia kai internet!!! Skeftomai na balw 2mbit sindesh(einai paketo 300 olo to xrono) 8a i8ela na mou peite an kapoios apo esas 3erei h einai xristis tetiou paketou apo vivodi(FULL)! 8a i8ela na mou peite an i poiotita ixou tis tilefonikis grammhs einai kalh an exei ka8isteriseis ktl... Den sas kribo pos me ti kologramh tou ote eixa trela8ei na kantiliazw... opote goustare h grammh itan telia opote i8ele itan gemato parasita!! Apo pleuras tou ote h grammh itan mia xara :-? telospanton Loipon perimenw opote entiposeis sas apo ti xrisi tis etairias alla kai gnomes!!! Euxaristo gia to xrono sas!!
forensic Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Είμαι σε Full llu με 1024/256 και dslphone στα Κ.Πατήσια. Έχω τη σύνδεση περίπου 9 μήνες και είμαι γενικά ευχαριστημένος. Σε download πιάνει 110KB/s καρφωμένα. Για online gaming είναι οκ (παίζω counterstrike και το μικρότερο ping από τους servers που βρίσκει είναι στα περίπου 60ms). Μια ένσταση μόνο όσον αφορά τα μηχανήματα που χρησιμοποιεί - πολύ μάπα τα alcatel: ενώ δεν παρουσιάζουν προβλήματα σύνδεσης'αποσύνδεσης κλπ για port forwarding είναι πολύ προβληματικά. Τώρα αν και δεν κατάλαβα ακριβώς τί συμβαίνει με τη γραμμή του ΟΤΕ, να ξέρεις ότι από το ίδιο ζεύγος καλωδίων θα περάσει και της vivodi. Άρα αν έχεις παράσιτα στη γραμμή σου (υποθέτω pstn) πολύ πιθανό να μην σηκώνει πρωτόκολλο και στη vivodi λόγω θορύβου. Τσέκαρε την καλωδίωσή σου από τη ρεκλέτα της πολυκατοικίας μέχρι το σπίτι σου (όπου είναι δυνατό). Σε κάθε περίπτωση πάντως όταν θα σου έρθουν οι τεχνικοί της vivodi για εγκατάσταση θα σου μετρήσουν τη γραμμή και θα σε ενημερώσουν αν δουν υψηλά επίπεδα θορύβου ώστε να καλέσεις ηλεκτρολόγο για νέα.
kosmega Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 (γ... τα Vista και τον IE τους) Sorry για το ξέσπασμα αλλά είχα γράψει το reply μου και με το που πήγα να βάλω ένα link εξαφανήστηκε όλο το reply. Λοιπόν, ξαναγράφω. Είμαι κι εγώ full LLU στο 1Mbps και το μόνο που είχα παράπονο μέχρι τώρα ήταν η κατά πολύ ακριβότερη τιμή που είχε το full LLU σε σχέση με το shared. Μετά όμως τις πρόσφατες εξελίξεις και τις νέες τιμές συμφωνώ μαζί σου ότι η προπληρωμένη ετήσια στα 2Mbps είναι πολύ καλή περίπτωση. Τόσο καλή που σήμερα το απόγευμα πέρασα από το Χαλάνδρι και έκανα αλλαγή. Αν θέλεις να δεις μερικούς υπολογισμούς για τιμές, μερικά σενάρια σύνδεσης και τί μου είχαν πει για τη διαφορά μεταξύ shared και full LLU μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο μήνυμά μου εδώ: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=152422 (τώρα αυτό ήταν σκέτο copy-paste. Ελπίζω να το μεταφράσει σε link) Επίσης, αναφορικά με το DSL phone, έχεις έξτρα 192kbps up/downstream τα οποία μέχρι πριν από λίγο καιρό δημιουργούσαν ένα πρόβλημα. Αν είχες σημαντικό trafic ο ήχος του τηλεφώνου παρουσίαζε μικροδιακοπές. Αυτό ίσως οφειλόταν στο ότι ενώ στο downstream τα 192kbps ήταν δεσμευμένα για το DSL phone, στο upstream το bandwidth του DSL phone ενώνονταν με το κανονικό σου. Είχες δηλαδή 256+192 upload. Το φτιάξανε όμως και τώρα όλα δουλεύουν ομαλότατα. Οσον αφορά στην ταχύτητα, όλα κανονικά. Είμαι Ηλιούπολη, συνδεδεμένος στον κόμβο της Δάφνης και σε torrent έχω ~106KB/s. On-line gaming δεν μπορώ να σε διαφωτίσω πολύ γιατί το AoE που παίζω δεν το πολυνοιάζει το γρήγορο ping. Χμ... αυτά. Κάτσε να το κάνω post γρήγορα μη μου ξανακάτσει καμιά στραβή.
alfas Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Paidia sas euxaristo... Basika me problimatize auto pou sas eipa gia tin grammi!!pou kanei parasita!! Tora edw kai 1+ mina to tilefono einai ok xoris parasita!! Kampana ton akouw ton allon!! Bebaia se liges meres isos na exw pali ta idia problimata (panta etsi ginete!!!) 8a dw kai ti 8a mou pun oi texnikoi tis Vivo!!! 8a sas enimeroso otan er8w se epafh mazi tous!! Mexri tote 8a diabazw entiposeis sas.. k.o.k Ty
tzez Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 genika simferei to full llu. Eimai me to paketo sta 2mbit kai katebazo xalara me 210-220 kb/s. Eidika an kopseis ton ote kai ta pagia tou kai xrisimopoieis to dsl phone me 10 evro/mina kai 500 lepta astika kai iperastika simferei ta megista. Mou ferane to vood wireless to opoio mexri tora mou doulevei mia xara.
georgepre10 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Thelo Komvo Tora! den antexo ton pote allo....
boredmind Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 egw re paidia de kserw pws einai i grammi alla ama einai na eimai se anamoni mia wra gia na milisw me kapoion ti na to kanw...
marios1957 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Είμαι σε Full llu με 1024/256 και dslphone στα Κ.Πατήσια. .... Δως μας (public) τα τεσσερα πρώτα ψηφία του τηλ σου.plz...
alfas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 genika simferei to full llu. Eimai me to paketo sta 2mbit kai katebazo xalara me 210-220 kb/s. Eidika an kopseis ton ote kai ta pagia tou kai xrisimopoieis to dsl phone me 10 evro/mina kai 500 lepta astika kai iperastika simferei ta megista. Mou ferane to vood wireless to opoio mexri tora mou doulevei mia xara. EINAI 500 LEPTA gia YPERASTIKA KAI ASTIKA??? eixa tin entiposh oti einai mono gia 500lepta se astikes kliseis...!! Kanw la8os?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.