Προς το περιεχόμενο

Φυσιολογικη η θερμοκρασια Pentium D στα 3GHZ?

SiKaT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες θελω λιγο τα φωτα σας. Εβαλα προσφατα εναν Pentium D στα 3GHZ και μου γραφει θερμοκρασια 12 με 15 C ! Ποσο φυσιολογικο ειναι αυτο?

Επισης η μητρικη αγγιζει maximum τα 50 C. Εΐναι καλη η θερμοκρασια ή πολύ?

Ευχαριστω....

Δημοσ.

μπα το έχω καρατσεκάρει. αλλά ακόμα και ανάποδα να είναι και πάλι 15 για μητρική λίγο μου φαίνεται

Δημοσ.

καπου διαβασα οτι στους διπυρηνους αναγραφεται στο bios η θερμοκρασια του ενος πυρηνα μόνο. Μηπως αυτο φταίει?

Η θερμοκρασια της μητρικης που φτανει στα 50 C οταν stressaro τον υπολογιστη είναι καλή?

Δημοσ.

Δεν εχω συναντησει συστημα που ο επεξεργαστης να βγαζει θερμοκρασιες χαμηλοτερες απο της μητρικης.(για αεροψυξη παντα). Αντε στην καλυτερη 49. αν ειναι τοσο καλουτσικα ειναι. Μην ειναι ομως καμια 60αρια ο cpu. Καλο θα ηταν η temp της mobo να ηταν λιγοτερη

Δημοσ.
Οι θεμροκρασίες μου σε έναn 930 3Ghz με Asus p5ws2e-p είναι: mobo 30-35C και CPU 40-45 idle και 50-51 full load.

Δεν στέκει 40-45 idle γιά cpu.Εννοώ ότι άντε να παίξει ένα με δυό βαθμούς το πολύ.Kοίτα τα process κανένα να μην απασχολεί την cpu(Διαδικασία αδράνειας 99%) καί μέτρα τότε την temp.Θα δείς ότι όσες φορές καί να το κάνεις δεν θα δείς ποτέ 5 βαθμούς διαφορά.

Στην full load δεν μπορείς να είσαι σίγουρος με ακρίβεια, γιατί θα πρέπει επί αρκετή ώρα η cpu να λειτουργεί συνεχώς κατά 100%.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...