charmed Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 prin kati evdomades eixa rotisei pos ginete na vazo ypotitloys se ena dvd kai moy apantisan me to vso (den thelo oi subs na mpoyn pano sto video giati meionoyn analisi). to vso omos den einai free alla den einai akrivo. omos den ksero poy na to vro. den ginete meso pistotikis allla pos allios. epsaksa sto e-shop kai sto plaisio alla tipota. poy tha to vro?
Bougas Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 http://www.vso-software.fr/ αγορασε το με paypal καρτα προπληρωμενη.
charmed Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 mporeis na moy eksigiseis ti einai to paypal. kati exo diavasei alla den to exo katalavei. to diavasa kapoy alla ego katalava oti einai pali me pistotiki.........
Bougas Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 πηγαινε σε μια τραπεζα,και πες να σου βγαλουν μια καρτα προπληρωμης. αυτη η καρτα,δεν εχει σχεση με πιστοτικη.δεν αγοραζεις πραματα και τα φορτωνεις στην καρτα,ωστε να τα πληρωνεις με δωσεις. απλα το μονο που κανεις,βαζεις το ποσο καθε φορα που χρειαζεσε στην καρτα,μεσω τραπεζης,και κανεις τις ασφαλεις αγορες σου. πχ εγω εβαλα 40 ευρω,ωστε να κανω donation σε ενα site.εχω υπολοιπο 18 ευρω περιπου.το μονο που μπορει να μου συμβει,ειναι να μου παρουν το υπολοιπο που εχω στην καρτα μου.δεν μπορει καποιος πχ να σου κλεψει τον κωδικο,η την καρτα,και να αρχισει να κυκλοφοραει στα καταστηματα,και να τα χρεωνει στην καρτα αυτη.γιαυτο και ειναι ασφαλης.
charmed Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 kati akoma, ksereis an to amazon ypostirixei kati tetoio?
Bougas Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 λογικα ναι.με αυτον τον τροπο λειτουργουν,αυτου του ειδους τα site.με παραγελειες.
charmed Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 kati teleytaio. se poia trapeza prepei na pao gia na vgalo ayti tin karta? se opoia na'nai? episis, prepei na eimai pano apo 18 eton?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.