Προς το περιεχόμενο

Sony Ericsson M600i

The Crow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακόμα πιο ψύχραιμα θα αναφέρω πως το m600i έχει SAR 1,15 (ψάξε λίγο την τιμή και θα καταλάβεις...).

Μια ερώτηση στους κατόχους του κινητού. Χρησιμοποιείτε το κανονικό πληκτρολόγιο για τη συγγραφή sms ή το έχετε εγκαταλείψει για εικονικά;

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ το εικονικό πιο πολύ!Γουστάρω να χρησιμοποιώ την touchscreen!:razz:Γράφω και πάρα πολύ γρήγορα με το εικονικό.

Δημοσ.
To M600 κοστίζει 445 eur.

Αγόρασε το ipaq 1950 - 262' date='50 eur. (e-shop.gr)

και σου μένουν 182 για αξιοπρεπές camera phone.[/quote']

Συγγνώμη αλλά αυτή είναι ηλίθια σκέψη.Να πάρεις το Mitac Mio 701 να πω εντάξει.Αν και αυτό έχει υψηλό SAR(0.9).Να δώσεις όμως τσάμπα λεφτά για το ipaq 1950 το οποίο είναι ένα απαρχαιωμένο pda το θεωρώ πεταμένα λεφτά!

Δημοσ.

Σε αυτό Crow θα συμφωνήσω. Το mio A701 είναι πραγματικά απίστευτο κινητό για την τιμή του... (φυσικά τιμή εξωτερικού αφού από Ελλάδα δεν νομίζω να το αγοράζει κανείς)

Δημοσ.
Σε αυτό Crow θα συμφωνήσω. Το mio A701 είναι πραγματικά απίστευτο κινητό για την τιμή του... (φυσικά τιμή εξωτερικού αφού από Ελλάδα δεν νομίζω να το αγοράζει κανείς)

Να που συμφωνήσαμε και κάπου!:lol:Εγώ πάντως αν ήξερα την ύπαρξη του Mio 701 δε θα έπαιρνα το M600 όχι λόγω SAR αλλά επειδή το Mio έχει περισσότερες δυνατότητες και windows mobile!:wink:

Δημοσ.

Ομολογώ ότι μπήκα λίγο για να δω το τηλεφωνάκι αλλά κάπου, όπως και στα περισσότερα θέματα με κινητή τηλεφωνία και gadgets, έχασα λίγο τ' αυγά και τα πασχάλια.

Αν δεν είχε χαλάσει το Κ700 μου, θα περίμενα μέχρι τα τηλέφωνα να έχουν τουλάχιστον 3,2 φωτογραφική (το μίνιμουμ για αξιοπρεπείς φωτό δλδ) και μια επισης αξιοπρεπή μνήμη πριν πάω να δώσω το μέγιστον 200 ευρώ για να το πάρω (άντε, ας μην γίνω πολύ Σκωτσέζος, με νέα σύνδεση...:mrgreen: )

Με το μπαρδόν και με το συμπάθιο ρε παιδιά, αλλά εκτός κι αν έχει κάποιος απόλυτη ανάγκη συγκεκριμένες λειτουργίες του κινητού αυτού (αλλά και κάθε άλλου), ή έχει έναν παχυλό μισθό, γιατί να πάει να δώσει 466 ευρώ συν ΦΠΑ δλδ 554 ευρώ? Μήπως κάπου έχουμε γίνει καταναλωτικά όντα με μόνο στόχο το νέο, το πιό μεγάλο, το πιό όμορφο, το πιό στυλάτο και χάνουμε την ουσία των πραγμάτων?

Με 554 ευρώ τα οποία ειπώθηκε στο αρχικό ποστ ότι είναι προσιτή τιμή (για μία χώρα όπου ο βασικός δεν είναι ούτε 700!), βάζεις άλλα λίγα και πηγαίνεις (1 άτομο) 5 μέρες Παρίσι, Βιέννη, Πράγα και χίλια δυο άλλα μέρη! Με 3 τέτοια κινητά πηγαίνεις Κούβα! Και δεν το λέω από λαϊκισμό το "3 κινητά" αλλά ξέρω ότι όποιος δίνει σήμερα τόσα χρήματα, θα τα δώσει και σε 2 χρόνια για να πάρει κάτι πιό καινούριο.

Έχετε κάτσει να σκεφτείτε το εναλλακτικό κόστος και πόσο πεταμένα είναι στην πραγματικότητα αυτά τα χρήματα? Έχετε τόση ανάγκη για κινητά μισής χιλιάδας -και βάλε- ευρώ? Αμφιβάλλω.

Να με συγχωρείτε για το off topic, ελπίζω να μην πρόσβαλα κανέναν...

ΥΓ

Just for the record, θεωρώ ότι εν έτει 2006 κινητό που δεν έχει κάμερα (αλήθεια, οι επαγγελματίες δεν είναι άνθρωποι? Δε θέλουν να βγάζουν φωτό? Ή πρέπει να έχουν κι άλλο ένα κινητό?) και έχει στο πακέτο μνήμη σύνολο 124 MB, αποτελεί μάλλον κοροϊδία.

Δημοσ.

Όπα δεν είπαμε ότι κάνει 554ευρώ!466 τελική είπα ότι κάνει!Όλα τα κινητά δίνουν στο πακέτο 64mb μνήμη.Τότε όλα είναι κοροιδία με το σκεπτικό σου.Εγώ δεν αγοράζω κάθε χρόνο κινητά.Απλά βρήκα ένα που μου ικανοποιεί τις ανάγκες και το βασικότατο δεν έχει κάμερα.Ποτέ δεν ήθελα το κινητό μου να έχει κάμερα.Ένταξει τα 466 τελική συμφωνώ ότι είναι αρκετά αλλά κανένας δε σας είπε να το πάρετε μόλις βγει.Τώρα αν δεν κάνω λάθος έχει πέσει η τιμή του στα 430.Όσων αφορά το SAR τι να πω.Όλα τα κινητά είναι επιβλαβή και εξαρτάται πάντα και η χρήση που του κάνεις.Εγώ μόνο sms στέλνω αφού έχω κάρτα και όχι σύνδεση.Και ποτέ δε θα βάλω σύνδεση πρώτον λόγω υγείας γιατί παρασέρνεσαι και μιλάς συνέχεια στο κινητό και δεύτερον για να μην πληρώνω φόρους στην κυβέρνηση για να φτιάχνουν τις βιλάρες τους!Αυτά!

Δημοσ.

Παρανόησα φίλε μου στο θέμα της τιμής. Πάντως, προσωπικά μιλώντας πάντα, κι επειδή κι εγώ πέφτω πολλές φορές στην παγιδα του καταναλωτισμού, όταν κάθομαι και σκέφτομαι τί μπορώ να αγοράσω στο παιδί μου, στη γυναικα μου ή και σε μένα ακόμα, αντί ενός κινητού που κοστίζει πάνω από 200 ευρώ, αισθάνομαι πολύ μεγάλο θύμα και εγωιστής....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Βγήκε το πρώτο uiq 3 game.Sky Force 3D λέγεται.Παρακάτω παραθέτω μερικές πληροφορίες για αυτό:

Ultimate classic arcade shooter, with 3d interactive objects, outstanding graphics, special effects, soundtrack and 100% of pure gameplay. See how to push the limits of your UIQ 3 phone to the maximum. 5 amazingly pixeled environments, tons of enemies to shoot and good old Earth to save.

skyforce_Pocket_01.jpg

skyforce_Pocket_02.jpg

* GAMEPLAY

Addictive gameplay perfectly suited for mobile segment. Based on proven classic "shoot'em up" idea.

- 5 large levels,

- three big bosses,

- plenty of enemies,

- interactive environment elements,

- upgradable unique weapons,

- dynamic weather (rain, clouds, wind),

- ranking system.

* HIGH QUALITY HYBRID 2D/3D GRAPHICS ENGINE

Amazing graphics and visual effects including:

- textured 3d elements,

- plenty of blended sprites,

- destructable 3d objects,

- huge transparent explosions,

- shadows,

- advanced particle system (fire, water, smoke, sparks).

* MULTICHANNEL AUDIO SYSTEM

Multichannel audio system with high quality original soundtrack and plenty of ingame sound effects.

* DIFFICULTY LEVELS

Three levels of difficulty for hardcore-gamers and rookies!

* HIGHSCORES

Possibility of entering and saving highscores (separate for each difficulty level).

skyforce_Pocket_03.jpg

skyforce_Pocket_04.jpg

PS. Έπαιξα το demo και το παιχνιδάκι είναι απλά απίστευτο!!

Δημοσ.
Δημιουργώ αυτό το topic για το Μ600 τη νέα σειρά UIQ τηλεφώνων της Sony Ericsson.Το τηλεφωνάκι το αγόρασα πριν μια εβδομάδα περίπου και είμαι πολύ ικανοποιημένος.Αν εξαιρέσεις κάποια bugs του λογισμικού που διορθώνονται εύκολα με ένα νέο update το Μ600 είναι φοβερό.Άκρως επαγγελματικό(βλέπε έλλειψη κάμερας) ιδανικό για αυτούς που θέλουν ένα κινητό-pda και όχι ένα κινητό-κάμερα.Η τιμή του αρκετά προσιτή.Κοστίζει 466 ευρώ με ΦΠΑ.Ιδού και τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά του κινητού:

sem600foto1ja9.jpg

sem600foto3qk9.jpg

Ρε Crow διάβασε τα προσωπικά σου μηνύματα γιατί σου έχω στείλει ένα τόσες μέρες.

Δημοσ.

Εγώ πάντως το έχω πάρει απο αρχές Ιουλίου και το μόνο πρόβλημα (σοβαρό θα έλεγα) είναι πως η Cosmote δεν έχει σωστές ρυθμίσεις για MMS και δεν μπορώ να τα λάβω. Μου λένε κάτι ιστορίες για το 3G, την κάρτα SIM και κολοκύθια τούμπανα.

Δημοσ.
Εγώ πάντως το έχω πάρει απο αρχές Ιουλίου και το μόνο πρόβλημα (σοβαρό θα έλεγα) είναι πως η Cosmote δεν έχει σωστές ρυθμίσεις για MMS και δεν μπορώ να τα λάβω. Μου λένε κάτι ιστορίες για το 3G, την κάρτα SIM και κολοκύθια τούμπανα.

Αυτό όμως δεν έχει να κάνει με πρόβλημα του τηλεφώνου υποθέτω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...