Προς το περιεχόμενο

Sony Ericsson M600i

The Crow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εχω το κ800 αλλα ψήνομαι και για το Μ600.

Θα νοιωσεις ποιο business man εεε?

Θελω να μαθω πως περασες τα ψυχοτεστ... τρομαρα σου... θες να δωσεις το κ800 για κατι που θα χρησιμοποιεις λιγοτερο επειδη εχει λιγοτερα. Φοβερη επενδυση θα κανεις. :twisted:

GET REAL... :???:

Δημοσ.
Θα νοιωσεις ποιο business man εεε?

Θελω να μαθω πως περασες τα ψυχοτεστ... τρομαρα σου... θες να δωσεις το κ800 για κατι που θα χρησιμοποιεις λιγοτερο επειδη εχει λιγοτερα. Φοβερη επενδυση θα κανεις. :twisted:

GET REAL... :???:

Ναι και το Κ800 τι έχει;;;!!!Μια άχρηστη κάμερα και τίποτε άλλο.

Δημοσ.
Ναι και το Κ800 τι έχει;;;!!!Μια άχρηστη κάμερα και τίποτε άλλο.

Δεν εχει κολληματα, εχει αυτονομια, does what it says, και μια αχρηστη καμερα που αντικατεστησε ΕΠΑΞΙΑ την Ixus V2 μου (οντως τελικα ειναι τοσο καλη οσο λενε).

Τωρα το αν θεωρεις πως η camera ειναι αχρηστη... μαλλον εγωιστικος ισχυρισμος και τιποτε παραπανω. Απλη περιπτωση... τρακαρεις, βγαζεις τις φωτογραφιες επι τοπου και γλυτωνεις τους περισσοτερους μπελαδες. Αν δεν μπορεις να αντιληφθεις την χρησιμοτητα μιας instant cameras, δεν ειναι προβλημα μου.

Εσυ Crow ως επαγγελματιας τι ακριβως θα κανεις με το Μ600? Και θελω σε ενα χρονο να μου γραψεις αν συνεχιζεις να κανεις αυτο το special πραγμα που εκ των πραγματων δεν κανουν κινητα χωρις λειτουργικο.

Η ενσταση μου, δεν εχει να κανει με το Μ600. Εχει να κανει με το τι θα προσφερει στον χρηστη (ο οποιος μαλιστα δεν δεσμευεται απο κανενα για αγορα non-camera) ειδικοτερα σε αυτη την γελοιωδως υψηλη τιμη (υπαρχουν και αλλα smarts με λιγοτερα και με καμερα). Δεν βρισκω κανενα λογο να αγορασω κατι με σημαντικα λιγοτερες δυνατοτητες, οταν με τα ιδια λεφτα μπορω να παρω κατι σαφως καλυτερο.

Δημοσ.

OK επιλογή σου είναι.Δε σου είπα να αγοράσεις το Μ600.Εγώ ήθελα λειτουργικό+touchscreen και για αυτό ήθελα να πάρω το Μ600.Ο καθένας κάνει τις επιλογές του.Το thread δεν το δημιούργησα για να πούμε αν είναι μαλακία ή όχι και να αρχίσουμε να συγκρίνουμε όλα τα κινητά μαζί του.Το δημιούργησα για να συζητάμε για τις δυνατότητες του UIQ 3,να συζητάμε για τυχόν εφαρμογές που βγήκαν ή θα βγουν στο μέλλον, για καινούρια firmware και τι διορθώνουν αυτά κτλπ κτλπ.Δε θέλω να καταντήσει το παρόν thread Μ600 VS όλα τα κινητά.

Δημοσ.
.... εχει αυτονομια, ....

Το M600 μου κρατάει μπαταρία 3 ημέρες...με ανοιχτό συνεχώς το bluetooth για το handsfree,15-20 λεπτά μουσική,10 λεπτά τουλάχιστον ομιλία την ημέρα και 5-6 sms :mrgreen:

Δημοσ.

Χμμ, ό,τι είχα να πω το είπα. Με κατηγορήσατε για μεροληψία κατά του m600.Λες και έχω κάποιο συμφέρον να θάψω το κινητό. Ο λόγος που ασχολήθηκα μαζί του είναι επειδή όπως είπα με επιχειρήματα το θεωρώ απάτη. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τις μειωμένες πωλήσεις συγκριτικά με ανταγωνιστές που κάνει στην Ελλάδα (στο μεγαλύτερο υποκατάστημα της γνωστότερης αλυσίδας έχουν φύγει 7κομμάτια...). Και κάτι άλλο. Mπορείτε αυτά που μου γράφετε στα pm να τα γράφετε public για να τα ακούνε και άλλοι....

Δημοσ.

Η σειρά M είναι καινούρια ακόμα και ο κόσμος δεν την γνωρίζει.Όταν σταθεροποιηθεί και το firmware θα έχει καλύτερες πωλήσεις.Οι περισσότεροι όμως θέλουν να έχει και κάμερα για αυτό λέω ότι είναι κινητό για τους λίγους σαν και εμένα που δε θέλω κάμερα στο κινητό.

Δημοσ.
Χμμ, ό,τι είχα να πω το είπα. Με κατηγορήσατε για μεροληψία κατά του m600.Λες και έχω κάποιο συμφέρον να θάψω το κινητό. Ο λόγος που ασχολήθηκα μαζί του είναι επειδή όπως είπα με επιχειρήματα το θεωρώ απάτη. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τις μειωμένες πωλήσεις συγκριτικά με ανταγωνιστές που κάνει στην Ελλάδα (στο μεγαλύτερο υποκατάστημα της γνωστότερης αλυσίδας έχουν φύγει 7κομμάτια...). Και κάτι άλλο. Mπορείτε αυτά που μου γράφετε στα pm να τα γράφετε public για να τα ακούνε και άλλοι....

αλήθεια ποιοί είναι οι ανταγωνιστές του Μ600?

Δημοσ.
Tα κινητά με άχρηστες κάμερες και με εφαρμογές που κάνουν πανω κάτω τα ίδια λεφτά...

Κατ'αρχάς χαίρομαι που το είδες κάπως πιο ψυχραιμα χωρίς να τρελαίνεσαι....

δεν μπορείς δηλαδή να το συγκρίνεις με το w900,ούτε με το Ν91 που είναι στην ουσία μουσικά κινητα...δεν μπορείς να το συγκρίνεις με P990 ούτε με το Μιο ούτε με το Qtek S200 και άνω(λόγω διαφορετικής κατηγορίας τιμής κτλ)...

Πρόχειρα μπορώ να το συκγρίνω με την σειρά Ε της Νόκια που απευθύνεται σε επαγγελματίες...

συμφωνείς μεχρι εδώ?να συνεχίσω?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...