Προς το περιεχόμενο

Sony Ericsson M600i

The Crow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To diko mou m600 to epestrepsa... Krima pou den ixere to forum pio nwris...Crow ehw varethei typous san kai sena... Pare to kinito sou kai kanto oti thes...exallou den se kovw panw apo 15 hronwn. Apelsin eheis apolyto dikio. To kinito einai gia ta mpaza. Kai liga les. Lypamai gia tin parapliroforisi pou yparhei. Ekanes to lathos kai to pires...opws dystyhws to ekana kai egw. Giati theleis na pareis kai allous sto laimo sou. Afou xereis pws eheis adiko.prosohi paidia...

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μη βιάζεσαι να κρίνεις.Δες και το προφίλ μου.Είμαι 23 χρονών.Όπως είπα δεν προσπαθώ να πείσω κανένα.Κάποιους μπορεί να τους ικανοποιήσει και κάποιους άλλους όχι.Δεν έχουνε παρά να πάνε μέχρι το πλαίσιο να το δουν από κοντά και να το δουλέψουν όπως έκανα και εγώ.

Δημοσ.

To eida to agorasa kai to epestrepsa. GIATI na min prostateusw autous pou den tin ehoun pathei. EIDA pws to kinito einai i megisti moufa... Ta lefta sou ta kaneis oti thes. Afou itheles na ta petaxeis petaxe ta. Egw ta petaxa kai ta pira pisw :) An eisai 23 eisai poly anwrimos.. alla deystyhws yparhoun polla koroida.

Δημοσ.

Μα καλά σε ποιο μαγαζί σου επιστρέψανε τα χρήματα;;;!!Γιατί εγώ δεν ξέρω πολλά.Δηλαδή εσύ ποιο κινητό θεωρείς value for money;;Α και δεν μας είπες γιατί δε σου άρεσε το κινητό.Αν μου πεις και εσύ λόγω firmware ε τότε σηκώνω τα χέρια!Άμα έκανε 380-400ευρώ θα το έπαιρνες;;Από ότι βλέπω οι περισσότεροι κολλάτε στην τιμή και όχι ότι δε σας αρέσει το κινητό.

Δημοσ.

Den pira ta lefta mou pisw. Anagkastika na to allaxw. Ithela efarmoges kai kateligxa(eutuhws) sti 2i epilogi mou to qtek. Oti den eihe camera to xera.Den to matha. Oti to kinito itan argo (hwris to neo fw) kai oti eihe provlimata me to video den to xera. Giati eprepe na to xerw? Esy ixeres pws den tha mporeis na vlepeis video sto kinito pou agorases me 466eurw? An to ixeres kai to agorases...perastika... Perimeneis to neo fw e? Pali perastika....Les kai sou exasfalizei kanenas pws tha vgei. E egw sou lew tsampa perimeneis. Kai eimaste edw na to doume

Δημοσ.

Το ίδιο πρόβλημα με το βίντεο έχει και το P990 το οποίο θα φτιαχτεί αργά ή γρήγορα.Και αλήθεια εσύ που το ξέρεις ότι δε θα βγει fw που θα το διορθώνει;Το μάντεψες ή μήπως είσαι προγραμματιστής της SE;lolΆμα δε φτιαχτεί όπως λες τότε και το P990 θα είναι μια αποτυχία και η SE θα φαληρίσει!

Δημοσ.

Apelsin είσαι πολύ προκλητικός και λυπάμαι πάρα πολύ γι'αυτό...το να υποστηρίζεις συνεχως με μεροληπτική στάση κατά του κινητού...υποβαθμίζει την νοημοσύνη μας...

δεν σου άρεσε το κινητο???πολύ ωραία...Σεβαστότατο!

πες μας ποια είναι τα κακά που βρήκες και αυτό είναι!! τελείωσε

δεν χρειαζόμαστε υποδείξεις για το ποιο κινητο σ'αρέσει για να το πάρουμε :)

έχουμε κρίση και μπορούμε να κρίνουμε...

Λοιπόν είμαι χρήστης του Μ600 εδώ και 1 μήνα περίπου...και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος

έχει ότι χρειαζόμουν το κινητό και τίποτα παραπάνω..κάμερα δεν χρειαζόμουν μιας και σε όλα τα κινητά που είχα πιο πρίν ποτέ δεν χρησιμοποιησα την κάμερα...δεν έχω βγάλει ούτε μια φωτογραφία

το wifi δεν το χρειάζομαι ούτε και αυτό(είχα και στο χωριό μου ασύρματο δίκτυο???)...μην μου πει κάποιος ότι τα ασύρματα δίκτυα έχουν διαδεδοθεί τόσο πολύ στην Ελλάδα και δεν το πήρα χαμπάρι

Μπορώ να κάνω άνετα την δουλεία μου με το bluetooth τοπικά στο σπίτι μου εάν θέλω κάτι ασύρματο

Οσο για το design και αυτό είναι υποκειμενικό...απλά λατρεύω το M600 μου...και όχι κάτι κουμούτσες τύπου QTEΚ 9000 με ποιότητα πλαστικών made in china

Δημοσ.

Επιτέλους και ένας άνθρωπος λογικός.Πέστα CleanthisD!Άμα δε σας αρέσει το κινητό μην το πάρετε.Αυτό το thread αφορά μόνο αυτούς που το έχουν αγοράσει ή που σκέφτονται να το αγοράσουν.Και όχι αυτούς που απλά θέλουν να το δυσφημίσουν απλά και μόνο επειδή το έπιασαν στα χέρια τους μία φορά.Ούτε θέλω να πείσω κανένα να το πάρει ούτε και να ωραιοποιήσω τα πράγματα.Προσπαθώ όσο μπορώ να είμαι αντικειμενικός.Ούτε αρνήθηκα ότι έχει κάποια προβήματα λόγω του λογισμικού.Αυτά τα προβλήματα πάντα υπάρχουν σε ένα νέο λογισμικό και κάποια στιγμή θα λυθούν.Εγώ πάντως Qtek δε θα έπαιρνα ποτέ μου!

Δημοσ.

to qtec filaraki to kaneis oti goustareis kai sou prosferei papades... wifi gia internet, wifi gia to diktio tis eterias pou douleveis,mails,camera,bluetoothm,GPS kai 1000 alla poou to m600 den ta kanei pote. min to paratravate, to kinitaki einai ena new style pou tis to kikloforise ise gia na dei an tha petixei stin agora, omws gia afta pou prosferei, (thema goustou kai anagwn tou kathenos mas na mas aresei) einai poli akrivo. tha eprepe eksarxis na kostizei giro sta 250-300euro.

.-

Δημοσ.
to qtec filaraki to kaneis oti goustareis kai sou prosferei papades... wifi gia internet' date=' wifi gia to diktio tis eterias pou douleveis,mails,camera,bluetoothm,GPS kai 1000 alla poou to m600 den ta kanei pote. min to paratravate, to kinitaki einai ena new style pou tis to kikloforise ise gia na dei an tha petixei stin agora, omws gia afta pou prosferei, (thema goustou kai anagwn tou kathenos mas na mas aresei) einai poli akrivo. tha eprepe eksarxis na kostizei giro sta 250-300euro.

.-[/quote']

Μαζί σου σε αυτό που λες...για την ακρίβεια

και επίσης ανοιχτός για συζήτηση δυνατοτήτων UIQ και WM(Εννοείται τα WM αυτή τη στιγμή είναι έτη μπροστά)

Πες μου κάποια ανάλογη πρόταση για mail phone στα ίδια λευτά απο τα WM και θα το ξανασκεφτώ

όλοι αυτοί οι παπάδες που λες κοστίζουν

το μόνο κινητό(πρόσεξε κινητό λεω) με όλα αυτά που μου λες και μου έρχεται στο μυαλό είναι το MIo με 600++ ευρώ

γιατί να πληρώσω για κάτι που δεν θα χρησιμοποιήσω?

έχω το Μ600 και το χρησιμοποιώ σχεδόν στο έπακρο οταν βγουν και εφαρμογές θα είμαι :-D

Δημοσ.

Πρώτον δε δουλεύω σε εταιρεία.Δεύτερον mail,bluetooth και gps μπορείς να έχεις και με το M600.Μπορείς άνετα να κάνεις το M600 gps με χάρτες χρησιμοποιώντας ένα bluetooth gps.Στο μόνο που υστερεί είναι το wifi που συμφωνώ ότι θα έπρεπε να υπάρχει.Όσο για την τιμή πιστεύω ότι άμα έκανε γύρω στα 300-350 θα ήτανε καλά.250 είναι πολύ λίγα.Σε σχέση με το Motorola Raz V3 που μόλις είχε βγει έκανε 700 ευρώ, το Μ600 αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω!!

PS.Όταν λες για Qtek για ποιο μοντέλο μιλάς συγκεκριμένα;;Να ξέρουμε και με ποιο κάνουμε τη σύγκριση.Μην ξεχνάς ότι το Μ600 είναι και κινητό εκτός από pda.

Δημοσ.
Μαζί σου σε αυτό που λες...για την ακρίβεια

και επίσης ανοιχτός για συζήτηση δυνατοτήτων UIQ και WM(Εννοείται τα WM αυτή τη στιγμή είναι έτη μπροστά)

Πες μου κάποια ανάλογη πρόταση για mail phone στα ίδια λευτά απο τα WM και θα το ξανασκεφτώ

όλοι αυτοί οι παπάδες που λες κοστίζουν

το μόνο κινητό(πρόσεξε κινητό λεω) με όλα αυτά που μου λες και μου έρχεται στο μυαλό είναι το MIo με 600++ ευρώ

γιατί να πληρώσω για κάτι που δεν θα χρησιμοποιήσω?

έχω το Μ600 και το χρησιμοποιώ σχεδόν στο έπακρο οταν βγουν και εφαρμογές θα είμαι :-D

Συμφωνώ και εγώ ότι δε γίνεται σύγκριση με τα ppc και το Μ600 γιατί για να πάρεις καλό ppc που να είναι και κινητό μαζί πρέπει να τα στάξεις αδρά!!600++ σίγουρα και λίγα λέω.Όσο για αυτούς που νομίζουν ότι το Μ600 είναι ακριβό για αυτά που προσφέρει τότε απλά περιμένετε κάνα εξάμηνο μέχρι τα χριστούγεννα για να πέσει λίγο η τιμή.

PS.Αναλογιστείτε και κάτι άλλο που μπορεί να αυξάνει την τιμή του M600.Και αυτό είναι η υποδοχή της Μ2 card.Επειδή είναι διαφορετική τεχνολογία ίσως κοστίζει λίγο παραπάνω όπως άλλωστε κοστίζουν και οι ίδιες οι μνήμες!:wink:Όπως παίζει ρόλο και το hardware του κινητού και πόσο ακριβά υλικά έχουν χρησιμοποιηθεί όπως με τους υπολογιστές.Για παράδειγμα υπάρχουν φτηνές κάρτες γραφικών αλλά και κάρτες που υπερβαίνουν τα 500 ευρώ.

Δημοσ.

Βρήκα επιτέλους παιχνίδια για τον scummvm uiq 3 emulator που βγήκε για το M600.Τα παιχνίδια είναι πάρα πολλά και υπάρχουν σε ένα torrent.Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να δώσω το torrent εδώ οπότε όποιος το θέλει ας μου στείλει ένα pm.

Δημοσ.

To M600 είναι στην κατηγορία bussiness και είναι μια αντιπρόταση στα blackberry. Το target που απευθυνεται δεν εχει προβλημα αν δεν εχει καμερα. Το θελουν για να γραφουν ευκολα mail (γιαυτο και το πληκτολογιο). (Ναι μπορεις με οποιοδηποτε κινητο και χωρις java πλεον αλλα δεν ειναι ευχρηστο :-p). Αλλα το Μ600 θα το παρεις για το push email που διαθετει.

Εχω το κ800 αλλα ψήνομαι και για το Μ600.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...