The Crow Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημιουργώ αυτό το topic για το Μ600 τη νέα σειρά UIQ τηλεφώνων της Sony Ericsson.Το τηλεφωνάκι το αγόρασα πριν μια εβδομάδα περίπου και είμαι πολύ ικανοποιημένος.Αν εξαιρέσεις κάποια bugs του λογισμικού που διορθώνονται εύκολα με ένα νέο update το Μ600 είναι φοβερό.Άκρως επαγγελματικό(βλέπε έλλειψη κάμερας) ιδανικό για αυτούς που θέλουν ένα κινητό-pda και όχι ένα κινητό-κάμερα.Η τιμή του αρκετά προσιτή.Κοστίζει 466 ευρώ με ΦΠΑ.Ιδού και τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά του κινητού: Οθόνη * Οθόνη TFT 262.144 χρωμάτων * 240x320 pixel Ήχος * Μουσικοί τόνοι (MP3/AAC) * Πολυφωνικοί ήχοι 40 τόνων Μνήμη * Phone memory 60MB* * Υποστήριξη Memory Stick Micro™ (M2™) *Η διαθέσιμη μνήμη μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την προεγκατεστημένη διαμόρφωση του τηλεφώνου. Δίκτυα * GSM 900 * GSM 1800 * GSM 1900 * UMTS Διαθέσιμα χρώματα * Granite Black * Crystal White Μεγέθη * 107 x 57 x 15 mm * 4.2 x 2.2 x .6 in. Βάρος * 112 gr * 4 oz Χαρακτηριστικές λειτουργίες * Πληκτρολόγιο διπλής λειτουργίας * Μεγάλη οθόνη αφής * Λεπτή και στιλάτη σχεδίαση * email εν κινήσει * 60MB εσωτερική μνήμη + 64MB Memory Stick Micro™ (M2™) περιλαμβάνονται στο κιτ
The Crow Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Κανένας δεν έχει πάρει το συγκεκριμένο κινητό;;Ας αρχίσουμε μια συζήτηση.Όσοι το έχουν πάρει να πουν τη γνώμη τους και όσοι δεν το έχουν πάρει και δε γνωρίζουν πολλά ας ρωτήσουν.Keep the conversation going!
aris000gr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Εγώ δεν το έχω πάρει, εχω το P900 και με ενδιαφερει το συγκεκριμένο το M600, αλλα πιο πολύ με ενδιαφέρει το P990 έχει κανείς ιδέα πότε θα έρθει επιτέλους??? Κατά τα άλλα εσύ εξακολουθείς να είσαι ευχαριστημένος???
gregdais Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 einai poli kalo alla se ola tou alla apo neanikotita den kouvalaei tpt gmt.... einai gia 40arides pou theloun ena reminder, mia atzenta, phonbook, mails ktl... kai den exei wifi...
APELSIN Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Για μένα είναι κακή επιλογή...Για τους εξής λόγους... 1)Δεν έχει wifi 2)Bugs,bugs,bugs... Το βίντεο κολλάει και αυτό δεν φτιάχνει ούτε με το νέο firmware. Απο τη sony περιμενουμε να περάσει αρκετος καιρός για να βγάλει σταθερό firmware... 3)Δεν έχει εφαρμογές...Ακομα και οταν βγουν θα είναι λίγες...και δεν θα συγκρίνονται σε ποιότητα και ποσότητα με τις εφαρμογές των windows mobile... 4)Γεροντίστικο οπτικα. Κακό design, και δεν έχει camera... 5)Δεν μου φαίνεται φτηνό. Άσε που έχει και πανάκριβες μνήμες... Μόνο η οθόνη του αξίζει αλλά για κάποιο που θέλει ένα κινητό για εφαρμογές είναι αστέια επιλογή. Προτιμώ παρά τα προβήματα qtek...Η συμβουλή μου να επενδύσετε τα λεφτά σας αλλού....
The Crow Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Για μένα είναι κακή επιλογή...Για τους εξής λόγους...1)Δεν έχει wifi 2)Bugs' date='bugs,bugs... Το βίντεο κολλάει και αυτό δεν φτιάχνει ούτε με το νέο firmware. Απο τη sony περιμενουμε να περάσει αρκετος καιρός για να βγάλει σταθερό firmware... 3)Δεν έχει εφαρμογές...Ακομα και οταν βγουν θα είναι λίγες...και δεν θα συγκρίνονται σε ποιότητα και ποσότητα με τις εφαρμογές των windows mobile... 4)Γεροντίστικο οπτικα. Κακό design, και δεν έχει camera... 5)Δεν μου φαίνεται φτηνό. Άσε που έχει και πανάκριβες μνήμες... Μόνο η οθόνη του αξίζει αλλά για κάποιο που θέλει ένα κινητό για εφαρμογές είναι αστέια επιλογή. Προτιμώ παρά τα προβήματα qtek...Η συμβουλή μου να επενδύσετε τα λεφτά σας αλλού....[/quote'] Διαφωνώ καθέτως μαζί σου.Το βίντεο όντως κολάει αλλά το πρόβλημα θα λυθεί με firmware που θα διορθώνει το buffering.To ότι δεν έχει wifi συμφωνώ ότι είναι σημαντική παράλειψη αλλά ελπίζουμε σε καμία m2 wifi card όπως υπάρχει τώρα sd wifi card.Οπτικά είναι πολύ όμορφο!Λιτό και ωραίο.Το ότι δεν έχει κάμερα είναι επειδή προορίζεται για αυτούς που δε θέλουν κάμερα στο κινητό τους και ένας από αυτούς είμαι και εγώ!Σκέψου πως αν είχε και wifi και κάμερα ποιος θα αγόραζε το p990;;!!Κανένας!Η οθόνη είναι φοβερή και για εφαρμογές είναι απίστευτη.Από τα Qtek το μόνο που αξίζει είναι το Qtek 9000 αλλά είναι απλησίαστο στην τιμή.
The Crow Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Εγώ δεν το έχω πάρει' date=' εχω το P900 και με ενδιαφερει το συγκεκριμένο το M600, αλλα πιο πολύ με ενδιαφέρει το P990 έχει κανείς ιδέα πότε θα έρθει επιτέλους??? Κατά τα άλλα εσύ εξακολουθείς να είσαι ευχαριστημένος???[/quote'] Το P990,από ότι ξέρω και ότι ακούγεται, θα έρθει μέσα-τέλη Αυγούστου.Όσο για το M600 είναι πραγματικά value for money!Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.Μου προσφέρει ότι ζητούσα αν εξαιρέσεις το wifi που δε θα πεθάνω κιόλας που δεν έχει PS. Για όποιον ενδιαφέρεται έχει βγει emulator για UIQ 3.Δείτε εδώ->http://www.scummvm.org/ Υπάρχουν και 3 free roms που μπορείτε να κατεβάσετε και φυσικά το ίδιο το πρόγραμμα.
APELSIN Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Οταν βγει το firmware που θα διορθώνει τα προβλήματα του βιντεο πες μου.Το νέο fw έχει πρόβλημα με τα sms. Tι να το κάνω να βγει σε 6μήνες όταν το κινητό θα κάνει 300ευρώ; Η οθόνη είναι πολύ καλή, αλλά τι να το κάνω; Aφού δεν υπάρχουν εφαρμογές. Να κάθομαι να την κοιτάζω ή να παίζω το 3d golf, ενώ άλλοι έχουν πληθώρα επιλογών με τα winmobile...Για την έλλειψη wifi τι να πω. Πες μου πόσο θα κάνει η wifi card m2. Ότι είναι γεροντιστικο είναι προφανές.Γενικά είναι κακή επιλογή για την ώρα η αγορά του. Το qtek 9000 είναι πανάκριβο, αλλά 1000 φορές μεταχειρισμένο παρά οriginal to m600i. *Eπειδή γνωρίζω πολύ καλά τι γίνεται στο πλαίσιο (πληροφορίες από μέσα... ) το m600 δεν πουλάει καθόλου. Επομένως προτείνω να περιμένετε ως Σεπτέμβρη που θα χουμε γερή μείωση τιμής. Δεν διαφωνείς crow με αυτά που λεω, απλώς προσπαθείς να υπερασπιστείς το κινητό σου. Για μένα όχι μονο δεν είναι value for money, αλλά ήδη με τη βιασύνη σου έχασες καμια 200αριά ευρώ...Όλα φιλικά
The Crow Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Οταν βγει το firmware που θα διορθώνει τα προβλήματα του βιντεο πες μου.Το νέο fw έχει πρόβλημα με τα sms. Tι να το κάνω να βγει σε 6μήνες όταν το κινητό θα κάνει 300ευρώ; Η οθόνη είναι πολύ καλή' date=' αλλά τι να το κάνω; Aφού δεν υπάρχουν εφαρμογές. Να κάθομαι να την κοιτάζω ή να παίζω το 3d golf, ενώ άλλοι έχουν πληθώρα επιλογών με τα winmobile...Για την έλλειψη wifi τι να πω. Πες μου πόσο θα κάνει η wifi card m2. Ότι είναι γεροντιστικο είναι προφανές.Γενικά είναι κακή επιλογή για την ώρα η αγορά του. Το qtek 9000 είναι πανάκριβο, αλλά 1000 φορές μεταχειρισμένο παρά οriginal to m600i. *Eπειδή γνωρίζω πολύ καλά τι γίνεται στο πλαίσιο (πληροφορίες από μέσα... ) το m600 δεν πουλάει καθόλου. Επομένως προτείνω να περιμένετε ως Σεπτέμβρη που θα χουμε γερή μείωση τιμής. Δεν διαφωνείς crow με αυτά που λεω, απλώς προσπαθείς να υπερασπιστείς το κινητό σου. Για μένα όχι μονο δεν είναι value for money, αλλά ήδη με τη βιασύνη σου έχασες καμια 200αριά ευρώ...Όλα φιλικά[/quote'] Χμμ δεν πουλάει γιατί οι περισσότεροι περιμένουν το P990 και όχι λόγω τιμής!:wink:
APELSIN Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δεν πουλάει για τους παραπάνω λόγους, και εξάλλου δικαίως περιμένουν το p990 αφού είναι πολύ ανώτερο...
The Crow Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δεν πουλάει για τους παραπάνω λόγους, και εξάλλου δικαίως περιμένουν το p990 αφού είναι πολύ ανώτερο... Χμμ δε θα το έλεγα.Είναι πολύ χοντρό.Και άβολο.Και εξάλλου άλλο το target group του Μ600 και άλλο του P990.Το Μ600 προορίζεται για αυτούς που θέλουν ένα uiq κινητό χωρίς κάμερα.Εντάξει δεν έχει wifi αλλά δε θα πεθάνουμε κιόλας.Άλλωστε αυτό διορθώνεται άμα βγάλουν καμία m2 wifi card.Επίσης λένε ότι η οθόνη του Μ600 είναι πιο φωτεινή από του P990.Θα μπορούσε βέβαια να κάνει και λιγότερο από 466 λόγω έλλειψης κάμερας και wifi αλλά και το P990 δε θα είναι φτηνό.Και αν σκεφτείς τα λεφτά που θα κάνει το P990 καλύτερα να πας να πάρεις κάνα φορητό. PS.Όσο για τα 200 ευρώ που λες ότι έχασα επιλογή μου ήταν.Απλά δεν ήθελα να περιμένω.Όταν περιμένεις κάτι πολύ καιρό όταν βγει τρέχεις να το αγοράσεις όσο και να κάνει.Όπως θα κάνουν και οι χρήστες του P990 όταν επιτέλους βγει.Όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές μετά από μικρό χρονικό διάστημα χάνουν τη μισή αξία τους.Νομίζεις ότι το P990 δε θα την χάσει;!Κάτσε να βγει από Χριστούγεννα το symbian 9.3 και τα νέα μοντέλα (βλέπε P1000) και τότε τα λέμε:wink:Με το σκεπτικό να περιμένεις πότε το κινητό θα πωλείται στη μισή τιμή θα έχει βγει καλύτερο μοντέλο και θα προτιμήσεις εκείνο.Η τεχνολογία εξελίσσεται και δυστυχώς είμαστε θύματα αυτής της εξέλιξης!
APELSIN Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 PS.Όσο για τα 200 ευρώ που λες ότι έχασα επιλογή μου ήταν.Απλά δεν ήθελα να περιμένω.Όταν περιμένεις κάτι πολύ καιρό όταν βγει τρέχεις να το αγοράσεις όσο και να κάνει. Αυτός είναι ο λόγος που συζητάμε εδώ. Πρώτα απ'όλα οι απόψεις που εκφράζονται είναι καθαρά υποκειμενικές. Αλλά και πάλι το ότι ήταν επιλογή σου να χάσεις τα 200 ευρώ δεν είναι επιχείρημα...Εγώ κρίνω την αξία της αγοράς. Δεν θα αναφερόμουνα καθόλου αλλά η αναφορά και μόνο στο value money ήταν προκλητική. Για μένα αυτή τη χρονική στιγμή, αυτο το κινητό πραγματικά δεν αξίζει τα λεφτά του. Τα Χριστούγεννα μπορεί να αξίζει τα 300 ευρώ που θα κάνει, εφόσον σταθεροποιηθεί το fw και βγουν εφαρμογές. Αλλά 466 ευρώ σήμερα δεν τα αξίζει. Μπορεί να χαίρεσαι που πήρες το κινητό αλλά αυτό δεν αυξάνει την αξία του. Όσο για το p990 σίγουρα θα έχει πωλήσεις. Έχει άλλες δυνατότητες απο το m600, έχει παράδοση και στο κάτω κάτω έχει και κύρος...(κοινώς μουράτο).Είναι πιο ακριβό αλλά πιστεύω αξίζει τα λεφτά του πολύ περισσότερο απ΄το m600. Kαι μην ξεχνάμε πως μιλάμε για κινητά εδώ. Αν ήθελες pc θα παιρνες laptop και αν ήθελες πραγματικά εφαρμογές θα παιρνες κάποιο pda. Αν ήθελες imaging κινητό, το κ800ι κτλ... Απλώς για μένα το m600i είναι λίγο απ΄όλα και στην ουσία τίποτα. Ακούω τον αντίλογο και μπορεί αν με πείσεις να αλλάξω γνώμη. Παντως αυτή τη στιγμή θεωρώ πως m600 (original)= Πεταμένα λεφτα.... P.S Μην παραμυθιάζεσαι με την m2 wifi card. Θα είναι σιγουρα πανάκριβη. Οι m2 μνήμες είναι πολύ ακριβότερες από τις sd. Oυσιαστικά το m600 δεν θα υποστηρίξει wifi και αυτό για τα λεφτά του είναι απαράδεκτο...
The Crow Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Το ότι θα μπορώ να τρέχω uiq εφαρμογές μου αρκεί.Όλα τα άλλα τα θεωρώ περιττά.Και το ipod 30g το αγόρασα μόλις βγήκε αλλά δεν πάει να πει ότι ήμουνα πλήρως ικανοποιημένος.Το M600 όμως έχει όλα όσα θέλω.Τώρα το αν κάνει 466 τώρα ή 300 τα χριστούγεννα δε με ενδιαφέρει.Εγώ ήθελα να το πάρω τώρα και το πήρα τώρα.Και οι χρήστες του P990 όταν το αγοράσουν δε θα υπάρχουν ακόμα uiq 3 εφαρμογές αλλά έτσι και αλλιώς θα τρέξουν όλοι να το αγοράσουν μόλις βγει. PS.To P990 μουράτο;;!!!Να πεις ότι το Raz V3 είναι μουράτο να πω εντάξει αλλά όχι ότι το P990 είναι μουράτο.Είναι πολύ χοντρό για κινητό.Και οι μόνες δυνατότητες που έχει παραπάνω είναι η κάμερα και το wifi.Το ράδιο δεν το βάζω γιατί και με το M600 με ένα handsfree radio μπορείς να ακούσεις ράδιο.Και το wifi τι να το κάνω άμα η μπαταρία πέφτει σε 15 λεπτά!Άχρηστο είναι.Σε ένα ppc το wifi διαρκεί 2+ ώρες.Θα μπορούσα να πάρω ένα ppc και να τελειώνει η υπόθεση.Δεν έχω όμως τόσα λεφτά να διαθέσω προς το παρόν.Ο καθένας απλώνεται μέχρι εκεί που μπορεί η τσέπη του:wink:
APELSIN Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Με 466 μπορείς να κάνεις πολύ καλύτερες αγορές.Αρκεί να μην είσαι θυμα των πολυκαταστημάτων και να αξιοποιείς το internet. Ωραία τι ακριβως σου προσφέρει το m600i τώρα που δεν σου προσφέρουν τα άλλα κινητα;
The Crow Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Με 466 μπορείς να κάνεις πολύ καλύτερες αγορές.Αρκεί να μην είσαι θυμα των πολυκαταστημάτων και να αξιοποιείς το internet. Ωραία τι ακριβως σου προσφέρει το m600i τώρα που δεν σου προσφέρουν τα άλλα κινητα; Δεν είμαι υπέρ της αγοράς μεταχειρισμένων μέσω internet.Πάντα υπάρχει μεγάλο ρίσκο και δεν είμαι και κάνας πλούσιος για να πετάω τα λεφτά μου και να μη με νοιάζει.Το M600 μου προσφέρει όλα όσα δε μου προσέφεραν όλα τα άλλα imaging κινητά.Αυτά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.