sam sam Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 μπορει καποιος να μου πει ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα για το σε ποια σχολη εχουμε περασει? προσπαθω εδω και ωρα να μπο στο site του υπουργ παιδειας αλλα δεν μπορω.... ξερει κανεις το ποτε? κατι μου ειπαν για προχθες...
pablo_esobar Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Παιδια ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα?εχω εδω ενα ανιψακι και το εχει φαει το μαραζι!παιδια ξερετε αν θα περασουν οσοι εγραψαν κατι απο 10 με 9 την βαση δλδ?
Steven Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Πέρα από το γεγονός ότι ο τίτλος είναι άσχετος... Λες και τα έχει πάρει παραμάσχαλα τα γραπτά εκτοπίζοντας του υπόλοιπους με την σωματάρα της και τα διορθώνει η ίδια.... 1 θέμα δεν φτάνει? Πάνω πάνω είναι στη λίστα και άνοιξε πριν 20 λεπτά... http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=152592 Υ.Γ. Με 2 ν το Γιαννάκου..
sam sam Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Πέρα από το γεγονός ότι ο τίτλος είναι άσχετος... Λες και τα έχει πάρει παραμάσχαλα τα γραπτά εκτοπίζοντας του υπόλοιπους με την σωματάρα της και τα διορθώνει η ίδια.... 1 θέμα δεν φτάνει? Πάνω πάνω είναι στη λίστα και άνοιξε πριν 20 λεπτά... http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=152592 Υ.Γ. Με 2 ν το Γιαννάκου.. δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως εννοεις... "???????????" τελος παντων τελικα ειχε κεφακια ο πατερας μου και με δουλεβε κανονικα...μου ελεγε πως εχουν βγει απο χθες... προσπαθω να μπαινω και εγω στην σελιδα του υπουργειου...και να με στελνει αλλου...(τρελαθηκα απο την αγωνια)αρε πατερα....!!!
Steven Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως εννοεις... "???????????" LOL Τα παράπονα σου στον Luci..
blueviper Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 50 thread που περιλαμβάνουν έμεσσα ή άμεσα θεματική τις Πανελλήνιες: mia akoma boi8ia.... μπορω να δω τι βα8μολογια μου απο το internet? sos γραφω ιστορια την τριτη........ σχολες ...άντε να περάσεις με το καλό, να ησυχάσουμε επιτέλους!
gtsamour Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Πω πω.... ουτε να τη θυμαμαι δε θέλω εκείνη την περίοδο που έγραφα πανελλαδικές... δράμα μεγάλο, απίστευτο stress, πολυ τρέξιμο σε φροντηστήρια, ΚΟΛΑΣΗ. Ευτυχώς άξιζε τον κόπο, πέρασα χημικό Πάτρας, μετά μεταπτυχιακά στη Φαρμακευτική Αθηνών και σήμερα στέλεχος σε φαρμακευτική εταιρία.
mxpert Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 με δουλεβε με τέτοια ορθογραφία και θες να περάσεις.... α ρε που φθάσαμε ? :twisted: :twisted: :twisted:
gtsamour Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Ελα ρε συ, μπορεί να του ξέφυγε του παιδιού συνηθισμένος απο τα greeklish. Το υπόλοιπο κείμενό του δεν έχει άλλα ορθογραφικά.
mxpert Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Ελα ρε συ, μπορεί να του ξέφυγε του παιδιού συνηθισμένος απο τα greeklish. Το υπόλοιπο κείμενό του δεν έχει άλλα ορθογραφικά. εντάξει πλάκα κάνω και εγώ... ήθελα απλώς να τον πειράξω λίγο !
evagelia Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Γενικά είναι λίγο νωρίς για να βγουν ακόμα..Πέρισυ θυμάμαι που έδινα είχαν βγει μετά το Δεκαπενταύγουστο.Μην αγχώνεσαι από τώρα!Και θα βγουν οι βάσεις και στην τηλεόραση οπότε θα καταλάβεις που πέρασες.
blueviper Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Κι αν αγχωθείς πάντως, μη μασήσεις...άνοιξε ένα thread να πεις τον πόνο σου...δωρεάν είναι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.