Προς το περιεχόμενο

ΣΟΣ πανελ. εξετασεις

sam sam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπορει καποιος να μου πει ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα για το σε ποια σχολη εχουμε περασει? προσπαθω εδω και ωρα να μπο στο site του υπουργ παιδειας αλλα δεν μπορω.... ξερει κανεις το ποτε? κατι μου ειπαν για προχθες...

Δημοσ.

Παιδια ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα?εχω εδω ενα ανιψακι και το εχει φαει το μαραζι!παιδια ξερετε αν θα περασουν οσοι εγραψαν κατι απο 10 με 9 την βαση δλδ?

Δημοσ.

Πέρα από το γεγονός ότι ο τίτλος είναι άσχετος... Λες και τα έχει πάρει παραμάσχαλα τα γραπτά εκτοπίζοντας του υπόλοιπους με την σωματάρα της και τα διορθώνει η ίδια....

1 θέμα δεν φτάνει? Πάνω πάνω είναι στη λίστα και άνοιξε πριν 20 λεπτά...

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=152592

Υ.Γ. Με 2 ν το Γιαννάκου..

Δημοσ.
Πέρα από το γεγονός ότι ο τίτλος είναι άσχετος... Λες και τα έχει πάρει παραμάσχαλα τα γραπτά εκτοπίζοντας του υπόλοιπους με την σωματάρα της και τα διορθώνει η ίδια....

1 θέμα δεν φτάνει? Πάνω πάνω είναι στη λίστα και άνοιξε πριν 20 λεπτά...

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=152592

Υ.Γ. Με 2 ν το Γιαννάκου..

δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως εννοεις...:confused: "???????????"

τελος παντων τελικα ειχε κεφακια ο πατερας μου και με δουλεβε κανονικα...μου ελεγε πως εχουν βγει απο χθες...

προσπαθω να μπαινω και εγω στην σελιδα του υπουργειου...και να με στελνει αλλου...(τρελαθηκα απο την αγωνια)αρε πατερα....!!!

Δημοσ.

Πω πω.... ουτε να τη θυμαμαι δε θέλω εκείνη την περίοδο που έγραφα πανελλαδικές... δράμα μεγάλο, απίστευτο stress, πολυ τρέξιμο σε φροντηστήρια, ΚΟΛΑΣΗ. Ευτυχώς άξιζε τον κόπο, πέρασα χημικό Πάτρας, μετά μεταπτυχιακά στη Φαρμακευτική Αθηνών και σήμερα στέλεχος σε φαρμακευτική εταιρία.

Δημοσ.
με δουλεβε

με τέτοια ορθογραφία και θες να περάσεις....

α ρε που φθάσαμε ?

:twisted: :twisted: :twisted:

Δημοσ.

Ελα ρε συ, μπορεί να του ξέφυγε του παιδιού συνηθισμένος απο τα greeklish. Το υπόλοιπο κείμενό του δεν έχει άλλα ορθογραφικά.

Δημοσ.
Ελα ρε συ, μπορεί να του ξέφυγε του παιδιού συνηθισμένος απο τα greeklish. Το υπόλοιπο κείμενό του δεν έχει άλλα ορθογραφικά.

εντάξει πλάκα κάνω και εγώ...

ήθελα απλώς να τον πειράξω λίγο !

:mrgreen:

Δημοσ.

Γενικά είναι λίγο νωρίς για να βγουν ακόμα..Πέρισυ θυμάμαι που έδινα είχαν βγει μετά το Δεκαπενταύγουστο.Μην αγχώνεσαι από τώρα!Και θα βγουν οι βάσεις και στην τηλεόραση οπότε θα καταλάβεις που πέρασες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...