Lorea Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Φίλε μου Jpan επειδή δουλέυω σε ανάλογη εταιρία με το πλαίσιο και σε τμήμα e-commerce κανείς πολυ μεγάλο λάθος όσον αφορά την χρέωση της πιστωτικής σου. Το ποσό δεσμέυεται αυτόματα απο την τράπεζα για 15 ημέρες και μόνο αν γίνει ακύρωση της παραγγελίας την ίδια μέρα δεν σε περιορίζουν χρονικά για 15 ημέρες. Είναι αρκετα πολύπλοκη διαδικάσια η ακύρωση και απαιτεί επιστολές ακύρωσης απο την εταίρια στην τράπεζα κτλ. και μην ξεχνάς οτι η τράπεζα πρέπει να εξασφαλιστεί με κάθε τρόπο οπότε...πέρνει το χρόνο του. Τώρα για την καθύστερηση και την ταλαιπωρία, σίγουρα έχεις το δίκιο σου αλλά αυτά γίνονται σε όλες τις εταιρίες, μεγάλες και μικρές. Δεν υπάρχει πελάτης που να μην έχει παράπονο απο εταιρία. Στην εργασία σου είναι όλοι ευχαριστημένοι απο την εξυπηρέτηση σας? Ανεξαρτήτως του αντικειμένου της.... Just think και θα δείς πως δεν θέλει κόπο, Θέλει τρόπο! και ποτέ κανείς δεν ασχολείται με πελατή που ορίεται ή απειλεί θεούς και δαιμώνους και γενικότερα κανει απο μόνος του τα πράγματα πιο δύσκολα απο ότι είναι.... και μην ξέχνας όλοι κάνουμε λάθη... απλά ήσουν άτυχος!!!
Marcos_Aurilius Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Ο κολλητος μου ειχε δουλεψει Στουρναρη-Συνταγμα-Γλυφαδα!Πιστευω οτι 3 μαγαζια ειναι πολλα! Και λογω θεσεως ηξερε ακριβως την γραμμη που ακολουθει η επιχειρηση! Δεν διαφωνώ μαζί σου, ούτε λέω ότι είσαι ψεύτης, αλλά πέραν της "γραμμής της εταιρίας" υπάρχει και η προσωπική εμπειρία: προσωπικά πληρώθηκα τις 2 υπερωρίες που έκανα, και δούλευα αυστηρά 8ωρο (θυμίζω: υπάλληλος, όχι υπεύθυνος. Oi full-time υπεύθυνοι δουλεύουν πρακτικά με τον βασικό, αν τον ανάγεις στο 12ωρο με μόνο ένα ρεπό τον μήνα αντί για 4). Άρα, 2 τινά: ή υπάρχει ξεχωριστή πολιτική ανά κατάστημα (δούλεψα στο Ηρακλείου), ή υπάρχει χρονικό χάσμα μεταξύ του κολλητού σου και εμού, οπότε όντως κάτι μπορεί να άλλαξε. Για να μην το κάνουμε chat room πάντως, αυτά που έπρεπε να παραθέσω, τα παρέθεσα, οπότε δεν θα παρέμβω άλλο για να μην ξεφύγει περισσότερο το θέμα...
k_w_t Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Μιλα ρε αδερφακι μου οτι ησουν Ηρακλειο! Τα μονο μαγαζια που ειχαν διαφορετικη γραμμη ηταν το Ηρακλειο και η Πατρα λογω διαμαχης με τον εμπορικο συλλογο της περιοχης! Για αυτο και τα συγκεκριμενα εκλειναν το μεσημερι!
admin.iekep Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Σιγουρα το καταστημα απο το οποιο αγορασε κανεις ενα προιον ειναι υπευθυνο για την επισκευη του ελαττωματικου προιοντος, υπο την εννοια πως αυτο ειναι που θα μεριμνησει για την αποστολη κ επισκευη/αντικατασταση απο την κεντρικη αντιπροσωπεια. Αυτο που λες φιλε μου δεν ισχυει παντα γιατι υπαρχουν και ειδικες συμφωνιες με τις εκαστοτε αντιπροσωπειες που δεν αφηνουν το καταστημα να αναλαβει την αποστολη του ελλατωματικου προιοντος αλλα οι ιδιοι οι πελατες αυτο ισχυει και σε κινητα τηλεφωνα αλλα και σε υπολογιστες. το καταστημα σιγουρα εχει την ευθυνη για αντικατασταση προιοντος (DOA) απο 10-30 απο την αγορα του αρκει ο πελατης να εχει την αποδειξη αγορας και την συσκευασια. δειτε καλυτερα την νομοθεσια και τις συμφωνιες π.χ νοκια , σονυ-ερικσον και μετα πειτε. τα λεω γιατι ισχυουν απο τοτε που δουλευα σε εταιρεια πληροφορικης (τωρα δεν ειμαι πλεον ). Υ.Σ παντα να ζητατε το ονομα του υπευθυνου που μιλατε ειναι το καλυτερο για μενα.
Marcos_Aurilius Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Μιλα ρε αδερφακι μου οτι ησουν Ηρακλειο!Τα μονο μαγαζια που ειχαν διαφορετικη γραμμη ηταν το Ηρακλειο και η Πατρα λογω διαμαχης με τον εμπορικο συλλογο της περιοχης! Για αυτο και τα συγκεκριμενα εκλειναν το μεσημερι! Μα όσο δούλευα εκεί, δεν κλείναμε το μεσημέρι! Συνεχές έπαιζε (και παίζει ακόμα), 9.00-21.00. Άστο, δεν βλέπω να βγάζουμε άκρη. Τα ωράρια και οι υπερωρίες, εμφανώς πλέον, είναι πολιτική που επιβάλλετα από τον εκάστοτε διευθυντή του καταστήματος, ανάλογα με τις ανάγκες...
mjmj Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Μη μου πεις οτι οι ιδιοι υπαλληλοι δουλευαν απο τις 9 το πρωι ως τις 9 το βραδυ!
triantis7 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δεν δουλεύουν οι ίδιοι υπάλληλοι εκτός απο μερικούς που κάνουν 12ωρα!!Θα συμφωνήσω με το οτι ο καθε διευθυντής-υποδιευθυντής καταστήματος φτιάχνουν το πρόγραμμα και τα ωράρια ετσι ώστε "να βγει δουλειά"!!!Κάτι ανακαινίσεις και τέτοια δεν τα πληρώνεσαι αλλα δεν είσαι και υποχρεωμένος να πάς!!!
k_w_t Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Μα όσο δούλευα εκεί' date=' δεν κλείναμε το μεσημέρι! Συνεχές έπαιζε (και παίζει ακόμα), 9.00-21.00.Άστο, δεν βλέπω να βγάζουμε άκρη. Τα ωράρια και οι υπερωρίες, εμφανώς πλέον, είναι πολιτική που επιβάλλετα από τον εκάστοτε διευθυντή του καταστήματος, ανάλογα με τις ανάγκες...[/quote'] Μεχρι και το 2004 το καλοκαιρι απο οτι ηξερα το Πλαισιο εκλεινε το μεσημερι! Ηξερα και τον τοτε διευθυντη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.