georgeadams Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Αν καταφερει να ξεκαθαρισει τους αχρηστους υπαλληλους, θα εχει πολλες προοπτικες ως αλυσιδα. Θέλει όμως? Αυτό είναι πολύ δύσκολο όταν το μόνο κριτήριο για την επιλογή του υπαλλήλου είναι αυτός να δεχτεί να δουλεύει τόσες ώρες με το βασικό μισθό...
vagos789 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Θέλει όμως? Αυτό είναι πολύ δύσκολο όταν το μόνο κριτήριο για την επιλογή του υπαλλήλου είναι αυτός να δεχτεί να δουλεύει τόσες ώρες με το βασικό μισθό... Το Πλαισιο εχει πολυ καλυτερους υπαλληλους απο αλλες αλυσιδες. Στην microland εχω δει και εχω ακουσει απιστευτα πραγματα,και σε καποια καταστηματα του Γερμανου (οχι σε ολα).
billyyo Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Βασικά εγώ ψωνίζω πολύ συχνά από το Πλαίσιο και έχω πέσει και σε αγενείς υπαλλήλους και σε άσχετους. Παρολαυτά είναι δύσκολο όντως να διαλέγονται όλοι οι υπάλληλοι μιας τόσο μεγάλης αλυσίδας ένας - ένας. Εμένα δεν μου έχει τύχει πρόβλημα μέχρι τώρα αλλά στην πραγματικότητα το θέμα είναι ότι και 1 στις 1000 παραγγελίες να είναι προβληματική πρέπει να λύσουν το πρόβλημα και όχι να σε γράψουν. Από το E-shop (επειδή αναφέρθηκε) είχα πάρει έναν router annex B, τελικά ήταν annex A και αντί να μου δώσουν τα λεφτά πίσω μου είπαν να διαλέξω ένα άλλο προϊόν παρόμοιας αξίας (και τότε δεν έιχαν άλλο router)!
Marcos_Aurilius Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Θέλει όμως? Αυτό είναι πολύ δύσκολο όταν το μόνο κριτήριο για την επιλογή του υπαλλήλου είναι αυτός να δεχτεί να δουλεύει τόσες ώρες με το βασικό μισθό... Κοίτα, δεν ξέρω για άλλα καταστήματα (τεχνολογίας ή μη), αλλά στο Πλαίσιο το ωράριο είναι αυστηρά οχτάωρο και αν προκύψει τίποτα έκτακτο (καμιά κυριακάτικη ανακαίνιση π.χ.) το πληρώνονται υπερωριακά. Όσο για το επίπεδο: όντως, μετά την επεξεργασία του βιογραφικού που στέλνεις, περνας μια συνέντευξη από τον διευθυντή του καταστήματος χωρίς να σου ζητηθεί να αποδείξεις αυτά που έγραψες (- ξέρεις; - ξέρω. -ΟΚ). Απ'την άλλη, οι πωλητές πριν μπουν στα καταστήματα περνούν μια 10ήμερη εκπαίδευση/αξιολόγηση στην Αθήνα, η οποία είναι αρκετά καλού επιπέδου και αμφιβάλλω αν το κάνει κανείς άλλος αυτό... Το τι γίνεται απο εκεί και μετά, συνήθως εξαρτάται και από την γενική ατμόσφαιρα/νοοτροπία που επικρατεί στο κάθε κατάστημα.
jimarass Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Όσο για το επίπεδο: όντως' date=' μετά την επεξεργασία του βιογραφικού που στέλνεις, περνας μια συνέντευξη από τον διευθυντή του καταστήματος χωρίς να σου ζητηθεί να αποδείξεις αυτά που έγραψες (- ξέρεις; - ξέρω. -ΟΚ). Απ'την άλλη, οι πωλητές πριν μπουν στα καταστήματα περνούν μια 10ήμερη εκπαίδευση/αξιολόγηση στην Αθήνα, η οποία είναι αρκετά καλού επιπέδου και αμφιβάλλω αν το κάνει κανείς άλλος αυτό... .[/quote'] Τα κάνει η vodafone.Και περνάς και από γραπτά test.....Οσο για το ωράριο...το 8ωρο δεν υπάρχει πια σε καμία εταιρία.Υπάρχει να βγει η δουλειά!
Marcos_Aurilius Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Οσο για το ωράριο...το 8ωρο δεν υπάρχει πια σε καμία εταιρία.Υπάρχει να βγει η δουλειά! Όπως έιπα και παραπάνω, δεν ξέρω τι γίνεται στις άλλες εταιρίες. Για την συγκεκριμένη μιλάω μετά λόγου γνώαεως...
k_w_t Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Κοίτα' date=' δεν ξέρω για άλλα καταστήματα (τεχνολογίας ή μη), αλλά στο Πλαίσιο το ωράριο είναι αυστηρά οχτάωρο και αν προκύψει τίποτα έκτακτο (καμιά κυριακάτικη ανακαίνιση π.χ.) το πληρώνονται υπερωριακά.Όσο για το επίπεδο: όντως, μετά την επεξεργασία του βιογραφικού που στέλνεις, περνας μια συνέντευξη από τον διευθυντή του καταστήματος χωρίς να σου ζητηθεί να αποδείξεις αυτά που έγραψες (- ξέρεις; - ξέρω. -ΟΚ). Απ'την άλλη, οι πωλητές πριν μπουν στα καταστήματα περνούν μια 10ήμερη εκπαίδευση/αξιολόγηση στην Αθήνα, η οποία είναι αρκετά καλού επιπέδου και αμφιβάλλω αν το κάνει κανείς άλλος αυτό... Το τι γίνεται απο εκεί και μετά, συνήθως εξαρτάται και από την γενική ατμόσφαιρα/νοοτροπία που επικρατεί στο κάθε κατάστημα.[/quote'] Το Πλαισιο βασιζετε κυριως στους υπαλληλους Full-time οι οποιοι δουλευουν 12 ωρες την ημερα και δεν πληρωνονται για υπερωριες ανακαινισεις-απογραφες! Οσον αφορα την εκπαιδευση κανουν 10 μερες θεωρια απο τις οποιες ειναι 5 μερες προιοντικη ενημερωση και 5 μερες SAP (το ERP που εχει το Πλαισιο) και μετα τους βαζουν να πλενουν τα ραφια μεχρι να μαθουν τα προιοντα!
Marcos_Aurilius Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Το Πλαισιο βασιζετε κυριως στους υπαλληλους Full-time οι οποιοι δουλευουν 12 ωρες την ημερα και δεν πληρωνονται για υπερωριες ανακαινισεις-απογραφες!Οσον αφορα την εκπαιδευση κανουν 10 μερες θεωρια απο τις οποιες ειναι 5 μερες προιοντικη ενημερωση και 5 μερες SAP (το ERP που εχει το Πλαισιο) και μετα τους βαζουν να πλενουν τα ραφια μεχρι να μαθουν τα προιοντα! Με κίνδυνο να κατηγορηθώ ότι "τα παίρνω": έχοντας δουλέψει από τον περασμένο Οκτώβριο μέχρι και τον περασμένο Φεβρουάριο στο Πλαίσιο (μόλις είχα βγει από στρατό και κάτι έπρεπε να κάνω)' date=' να σε ενημερώσω ότι 12ωρο δουλεύουν οι προϊστάμενοι τμημάτων (Η/Υ, κινητή, αναλώσιμα κτλ.), οι διευθυντές και οι υποδιευθυντές. Όχι οι υπάλληλοι. Όσες φορές χρειάστηκε να κάτσω παραπάνω μισή ή μία ώρα σε σπαστό ωράριο, επέστρεψα αντιστοιχως αργότερα το απόγευμα. Επίσης, δύο Κυριακές (μία ανακαίνιση και μία απογραφή), τις πληρωθήκαμε κανονικότατη κυριακάτικη υπερωρία (πρέπει να είναι κι ακριβότερη από την μεσοβδόμαδη). Αυτό για το SAP, εν μέρει είναι σωστό (απλά οι μέρες είναι 4/6), και όσο για τα ράφια, [b']στο κατάστημα που δούλεψα εγώ[/b], τα κάναν όλοι οι υπάλληλοι. Αυτά, επειδή με χαλάν οι ανακρίβειες. Τώρα που τα είπα κι έχω ήσυχη την συνείδηση, go nuts...
Luxx Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 σημερα μου ηρθαν καποια πραματα που παρειγγειλα. το κουτι ηταν σε αθλια κατασταση με το αντιγραφικο ( bulk εκδοση ) να εχει φυγει απο την συσκευασια του και να εχει στραβωσει λιγο ενα μερος του. ο πατερας μου τα πηρε και αρχισε να τα διαλυει ολα μεσα στο ταχυδρομειο. βεβαια δεν εφταιγαν αυτοι, αλλα το ΠΛΑΙΣΙΟ! ημαρτον δλδ!! μπορει να μου εφεραν και μεταχειρισμενο αντιγραφικο... θα τους ηταν μεγαλος κοπος να βαλουν μια κολλητικη ταινια στην συσκευασια;
k_w_t Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Με κίνδυνο να κατηγορηθώ ότι "τα παίρνω":έχοντας δουλέψει από τον περασμένο Οκτώβριο μέχρι και τον περασμένο Φεβρουάριο στο Πλαίσιο (μόλις είχα βγει από στρατό και κάτι έπρεπε να κάνω)' date=' να σε ενημερώσω ότι 12ωρο δουλεύουν οι προϊστάμενοι τμημάτων (Η/Υ, κινητή, αναλώσιμα κτλ.), οι διευθυντές και οι υποδιευθυντές. Όχι οι υπάλληλοι. Όσες φορές χρειάστηκε να κάτσω παραπάνω μισή ή μία ώρα σε [b']σπαστό ωράριο*[/b], επέστρεψα αντιστοιχως αργότερα το απόγευμα. Επίσης, δύο Κυριακές (μία ανακαίνιση και μία απογραφή), τις πληρωθήκαμε κανονικότατη κυριακάτικη υπερωρία (πρέπει να είναι κι ακριβότερη από την μεσοβδόμαδη). Αυτό για το SAP, εν μέρει είναι σωστό (απλά οι μέρες είναι 4/6), και όσο για τα ράφια, στο κατάστημα που δούλεψα εγώ, τα κάναν όλοι οι υπάλληλοι. Αυτά, επειδή με χαλάν οι ανακρίβειες. Τώρα που τα είπα κι έχω ήσυχη την συνείδηση, go nuts... Ο κολλητος μου δουλευε 3 χρονια στο πλαισιο εφτασε μεχρι υποδιευθυντης σε καταστημα οποτε αστο καλυτερα! Full-time δεν ειναι μονο οι υπευθυνοι στο πλαισιο! Αλλα υπαρχουν και Full-time πωλητες! Οταν λεω οτι δεν πληρωνονται υπερωριες δεν μιλαω για τους απλους πωλητες! *Το σπαστο ωραριο σε καταστηματα που εχουν συνεχες και δεν κλεινουν το μεσημερι απαγορευεται
dpolal Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 σημερα μου ηρθαν καποια πραματα που παρειγγειλα. το κουτι ηταν σε αθλια κατασταση με το αντιγραφικο ( bulk εκδοση ) να εχει φυγει απο την συσκευασια του και να εχει στραβωσει λιγο ενα μερος του. ο πατερας μου τα πηρε και αρχισε να τα διαλυει ολα μεσα στο ταχυδρομειο. βεβαια δεν εφταιγαν αυτοι, αλλα το ΠΛΑΙΣΙΟ! ημαρτον δλδ!! μπορει να μου εφεραν και μεταχειρισμενο αντιγραφικο... θα τους ηταν μεγαλος κοπος να βαλουν μια κολλητικη ταινια στην συσκευασια; Kαι πώς ακριβώς βγαίνει το συμπέρασμα ότι δεν έφταιγε το ταχυδρομείο για την κατάσταση του κουτιού αλλά το κατάστημα που το έστειλε;;;;
Kazushi Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Εγώ έπαψα να αγοράζω από το πλαίσιο όταν πήρα σκληρό δίσκο φορμαρισμένο σε NTFS με φωτογραφίες και warez μέσα. Toulahiston brikes kamia tsonta stis foto ?
Marcos_Aurilius Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Ο κολλητος μου δουλευε 3 χρονια στο πλαισιο εφτασε μεχρι υποδιευθυντης σε καταστημα οποτε αστο καλυτερα! Υποθέτοντας ότι αυτά τα 3 χρόνια δεν ήταν π.χ. '99-'02 (πολλά πράγματα αλλάζουν), πρέπει και οι 2 μας να κάνουμε edit τα posts μας, σημειώνοντας "στο υποκατάστημα απ'το οποίο έχω προσωπική πείρα"... *Το σπαστο ωραριο σε καταστηματα που εχουν συνεχες και δεν κλεινουν το μεσημερι απαγορευεται Τότε το Πλαίσιο (όπως και πολλά άλλα καταστήματα) παρανομεί...
k_w_t Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Ο κολλητος μου ειχε δουλεψει Στουρναρη-Συνταγμα-Γλυφαδα! Πιστευω οτι 3 μαγαζια ειναι πολλα! Και λογω θεσεως ηξερε ακριβως την γραμμη που ακολουθει η επιχειρηση! Ασφαλως και παρανομεί στο θεμα ωραριο κυριως με τους full-time! 60 με 68 ωρες την εβδομαδα ειναι παρα πολλες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.