Προς το περιεχόμενο

Περί σοβαρότητας Πλαισίου

jpan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα και γω κατι περιστατικα με το πλαισιο στο παρελθον αλλα λυθηκαν ολα με το που σταματησα να ψωνιζω απο εκει και πηγα σε ενα τοπικο καταστημα το οποιο με εχει εξυπηρετησει σε ολους τους τομεις αψογα και δεν προκειται να το αλλαξω.

Θα αναφερω το πιο χοντρο-τρομακτικο περιστατικο.πριν απο ενα χρονο περιπου αγορασα ολα τα εξαρτηματα ενος ασυναρμολογητου υπολογιστη. Βγαινοντας κατενθουσιασμενος απο το καταστημα της μεταμορφωσης σκεφτηκα να ριξω μια ματια στις σακουλες και την αποδειξη να δω μηπως εγινε καμια στραβη γιατι για πρωτη φορα ''ηταν πολλλλα τα λεφτα αρη'' που εδωσα. Εντρομος βλεπω οτι στην αποδειξη ειχε χρεωθει ενας πεντιουμ αρκετα ακριβος ενω εγω ειχα παρει συστημα αμδ! Φανταστειτε τι φρικη ειχα φαει λογω του οτι ημουν ηδη εξω απτο καταστημα. Η αγωνια μου κρατησε 45 λεπτα γιατι το παλικαρι που μου γεμισε τις σακουλες ειχε φυγει λογω αλλαγης βαρδιας. Και ειχα χρισημοποιησει και πιστωτικη! Η εξυπηρετηση σαυτα τα 45 λεπτα δεν ηταν η καλυτερη αφου στην αρχη με αντιμετωπισαν σαν απατεωνα αλλα τελικα ζητησαν συγγνωμη. Οταν σε βλεπουν οτι πας να εκραγεις μπροστα σε 50 πελατες ολα αλλαζουν... Αναγκαστηκα σαν λυση να διαλεξω κατι εξτρα να καλυψω το ποσο που ειχε χρεωθει στην πιστωτικη γιατιμου τα ''μασαγαν'' πολυ για την επιστροφη χρηματων και τα μπλεξιματα με την τραπεζα... Ηταν και η τελευταια μου αγορα απο κει.

Με το eshop δεν μου ετυχε ποτε κατι κακο αν και διαπιστωσα διαφορά στην εξυπηρετηση αφοτου ειχα κανει ακετες αγορες και ημουν πλεον ''καλος πελατης'' (π.χ. μου εδωσαν πληρη τηλεφωνικη υποστηριξη, με δικη τους χρεωση, για τεχνικο προβλημα που ειχα με προιοντα του πλαισιου.στο πλαισιο δεν μπορεσαν να με βοηθησουν καθολου και με ταλαιπωρησαν αρκετα μεχρι να το καταλαβω)

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

paidia ti na sas po kati pragmatakia exw agorasi eutixos ap oso blepo tixeros stathika k de moy bgike tpt fault...kai teleutea kanoyn k epistrofi xrimaton eixa agorasi ena MB poy telika den eksipiretoyse tis anages moy to piga kai moy girisan ta xrimata piso. oso gia e-shop mia agora exw kanei oli k oli k ap autin sas grafo ;PP

Δημοσ.

παιδια εγω παντως σε όλες τις μέχρι τωρα συναλλαγές μου με το πλαίσιο είμαι ικονοποιημένος.Χαρακτηριστική περίπτωση αποτελεί η αλλαγή τροφοδοτικού zalman το οποίο είχα αγοράσει απο το συγκεκριμένο κατάστημα και μετά απο πρόβλημα το οποίο παρουσίασε , έγινε αλλαγή του με καινούργιο χωρίς καθόλου καθυστέρηση.Επίσης θα ήθελα να αναφερθώ με ιδιαίτερα καλά λόγια για το after sales service το οποίο έχει η συγκεκριμένη εταιρεία(Μετά απο πρόβλημα στην motherboard υπολογιστή ο οποίος δεν ήταν αγορασμένος απο τη συγκεκριμένη εταιρεία επισκέφθηκα το service στο κατάστημα της μεταμόρφωσης και σε 4 ώρες το μηχάνημα ήταν έτοιμο).Σίγουρα δεν μπορώ να μπώ στη θέση του χρήστη που βρίσκεται εκτός αθηνών αλλά δυστυχώς στην περίπτωση αυτή ισχύει το όπου λαλούν πολλοί κοκκόροι αργεί να ξημερώσει...Ελπίζω να μην κούρασα και ευχαριστώ..

Δημοσ.

Όταν μια εταιρεία μεγαλώνει σε μέγεθος αποκτά διάφορα προβλήματα και μοιάζει με ένα μικρό Δημόσιο :mrgreen:

Δημοσ.

Apo proswpikh toulaxiston empeiria, oson afora to na ginei antikatastash se ena proion sto Plaisio, efoson ayto yparxei dia8esimo, h antikatastash moporei na einai AMESH (katopin texnikou elegxou sto hdh ellatwmatiko eksarthma pou exete paei). Vevaia, apo thn allh meria, lene oti 8a dwsoun apanthsh entos 24wrwn, alla polles fores pernane 2-3meres mexri na apofan8oun gia to an mia CPU, enas diskos, h' ena eksarthma genikotera, einai ellatwmatiko.

Parola ayta, to Plaisio exei kai kala kai kaka, polles fores analoga to katasthma, ton ypallhlo klp. Yparxoun para polles fores pou eksagriw8hka me to Plaisio, alla kai polles fores pou eniwsa ikanopoihmenos apo kapoious pwlhtes, h' apo thn taxeia antikatastash kapoion eidwn (afou epairna 2-3 thlefwna th mera vevaia).

Δημοσ.

exontas kai go tis empeirioules mou kai apo plaisio kai apo alla katastimata tha po to eksis:

1) otan kati kaliptetai apo eggiisi plaisiou, kai afora esoteriko part ypologisti tote asizititi plaisio. giati ksero oti an xalasei, to pao sto service, to tsekarei kai efoson exei kommataki sto katastima amesi antikatastasi. an den exei to idio kommati, i me pistonei to poso gia na dialekso kati allo kai an einai plirono ti diafora, i an thelo to idio kommataki mou to fernei apo tin apothiki. an pali den iparxei stin apothiki mou pistonei to poso kai mou leei an iparxei se allo katastima gia na pao na to paro apo kei. Apo to eshop ego prosopika exo kaei. Ena mina xoris pc giati perimena na steiloun provlimatiko mobo stin etairia gia na tous pistopoiisei oti einai provlimatiko. Tote ti skata eggiisi lene? Eggiisi oti tha mou to allaksoun meta apo kana xrono? otan pairnan ta leftakia einai kala? Gi afto otan exei na kanei me agora esoterikou ipologisti gia mena einai monodromos. Plaisio. Mporei nanai pio akrivo apo ta online katastimata, alla toulaxiston an xalasei kati pao kai tou to forao kapelaki.

2) Ekei pou sto proion pou poulaei to plaisio den dinetai eggiisi plaisiou alla eggiisi antiprosopou tote ennoeitai oti ekei tha kinigiso to pio oikonomiko katastima. Eite eshop legetai afto, eite multirama, eite otidipote allo, giati ksero oti apo pou kai an to agoraso, otan xalasei me allous tha emplako. Etsi apla.

Δημοσ.

Συμβαινουν κ στραβες οι περισσοτεροι πιστευω ειχαμε καπου καποτε προβλημα με το Πλαισιο...γιατι μονο το Πλαισιο εχει προβληματα...εγω το εφτασα το θεμα μεχρι τον υποδιευθηντη στη Ζαϊμη...τι να σου λεω

Δημοσ.

to '''thema'' den tha eprepe na onomazete ''Περί σοβαρότητας Πλαισίου'' alla ''peri sobarotitas metaforikhs lesvou''.

opos isos katalabate, meno 60km ekso apo thn polh tis mitilinis. tha prospathiso me dyo logia na sas eksigiso thn dikh mou empiria.

parigila harware apo eksoteriko kai ena kouti kai ups apo plaisio, thn idia mera.

otan parelaba proto paketo apo germania, prin mou ertheito deytero apo thn athina, apofasisa na psakso na do ti ginete.

perno sto plaisio kai ta paidia eygenestata mou anferoun th hmerominia pou efige to paketo apo tis apothikes tous.

etsi perno thlefono sthn metaforikh, opou den me eixan enimerosei kan oti eixan stis apothikes tous toso kairo diko mou paketo, kai mou lene oti exoun to dema mou men, alla den erxonte taktika stin perioxh mas gia na mou to paradosoun.

to apotelesma na kano 60km+60km(pigene ela) kai na diapistoso telika oti to kouti pou parelaba htan spasmeno sthn prosopsh. h katastash pou epikratouse sthn apothikh tis metaforikhs htan apistefth. aporo pos ebgazan akri apo thn stiba ton paketon (ta perisotera zouligmena kai anoigmena) pou eixan mazepsei eki.

anagkastika epikinonisa me to plaisio gia thn antikatastash tou koutiou. eftixos, oi shnergates tou plaiso me eksipiretisan amesa kai mou antikatastisan to spazmeno kouti se 3 meres meso ELTA.

epilogos... malon to plaisio exei dialeksei lathos metaforikh.

poly efxaristimenos apo to plaisio, poly aganaktismenos apo thn metaforikh lesvou

shgnomh kai pali ean sas kourasa

Δημοσ.

Genika opos eipe kai enas filos pio prin.. otan ena katastima megalonei poli (plaisio , eshop.gr) tote megalonoun kai ta problimata.

Oso kali diathesi kai na nexoun ta atoma pou doulevoun ekei.. einai sigouro oti tha ginoun straves, pou polles fores den ftene k oi idioi...

Apla thelei ligaki ipomoni merikes fores.

Gia ton filo pou eipe stin arxi gia tin VISA, i epistrofi xrimaton ginete poli apla apo to mixanaki pou kanei kai tin xreosi !

Δημοσ.

Η γνωμη μου για το πλαισιο ειναι αρκετα καλη(υποκαταστημα Γερακα),καθως μια φορα που ειχα προλημα με τον Η\Υ και τον πηγα στο σερβις μου αντικατεστησαν το ελλατωματικο εξαρτημα(μνημη) σε λιγοτερο απο μια ωρα και μαλιστα με ενημερωσανε με γραπτο μυνημα στο κινητο μου πως το μηχανημα ητανε ετοιμο προς παραλαβη.

Δημοσ.

2) Ekei pou sto proion pou poulaei to plaisio den dinetai eggiisi plaisiou alla eggiisi antiprosopou tote ennoeitai oti ekei tha kinigiso to pio oikonomiko katastima. Eite eshop legetai afto' date=' eite multirama, eite otidipote allo, giati ksero oti apo pou kai an to agoraso, otan xalasei me allous tha emplako. Etsi apla.[/quote']

Απο τον νομο υπευθυνος για την εγγυηση του προιοντος παντως ειναι σε ολες τις περιπτωσεις ο μεταπωλητης.Με αλλα λογια αν σου χαλασει π.χ το iPod δεν εισαι υποχρεωμενος εσυ να μιλησεις με την rainbow και να μεριμνισεις για τις οποιες ενεργειες αλλα το καταστημα απο το οποιο το αγορασες.

Η εγγυηση πλαισιου παντως ειναι οντως το κατι αλλο....εχει τυχει μπροστα στα ματια μου να αντικαταστησουνε σε πελατη ενα mp3 player που δε δουλευε,με ενα αλλο στο κουτι του ακριβως την ιδια στιγμη!!Δεν περιμενα τετοιο after sales απο εταιρια στην ελλαδα να πω την αληθεια.Ελπιζω να συνεχισει ετσι

Δημοσ.

εγω εκανα παραγγελια πριν 40 μερες το counter strike anthology και ενα dvd/rw nec 4571.

με πηραν τηλεφωνο την επομενη μερα και μου ειπαν οτι επειδη το παιχνιδι δεν ειναι διαθεσιμο , θα υπαρξει μια καθυστερηση 7 ημερων στην παραγγελια!

ε , ακομα περιμενω !!!!!!!!!!!!!!!!

το παραγγηλα αντιπροχθες απο παπασωτηριου και το ειχα την επομενη μερα !!

40 μερες αναμονη και ουτε ενα τηλεφωνο η ενα mail !!!!!!!!!!!

μπραβο τους !

Δημοσ.
εγω ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος απο το πλαισιο,και μεχρι τωρα ουτε ενα παραπονο.

KAI εγω το ιδιο μακαρι ολα τα μαγαζια να ειχαν την τακτικη του πλαισιοιυ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...