thodoras Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Εγω παιδια εχω αγορασει αρκετες φορες απο το πλαισιο. Δυο φορες κινητο,ενα σκληρο δισκο,πακετο συνδεσης adsl,bluetooth,και διαφορα αλλα που δεν θυμαμαι τωρα και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος και απο την εξυπηρετηση τους αλλα και απο τα προιοντα αυτα που αγορασα.Κανενα προβλημα.Σημειωνω βεβαια πως ποτε δεν εχω αγορασει απο αυτους με ταχυμεταφορα,παντα πηγαινα στο ιδιο το μαγαζι και επαιρνα οτι ηθελα.Αυτα..
vagos789 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Εγω το μονο προβλημα που αντιμετωπιζω τελευταια ειναι το "θα σας παρουμε εμεις"(τηλεφωνο),το οποιο στο 100% των περιπτωσεων μεταφραζεται: Αντε γεια!
thodoras Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Οπως καταλαβαινετε ολοι το καλυτερο πραγμα ειναι να πηγαινουμε απο κει σε αυτους,στο ιδιο το μαγαζι δηλαδη,και οχι να προσπαθουμε να λυσουμε το προβλημα μεσα απο τηλεφωνα(για οσους φυσικα εχουν την δυνατοτητα να πανε ).Τουλαχιστον ετσι θα δωσουν περισσοτερη σημασια!!!:evil: :evil: :evil:
laptopmaniac Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Παζαρεύει κανα bannerάκι; Κάτι τέτοιο....Πρώτη φορά βλέπω mod να ειρωνεύετε χρήστη για να υπερασπιστεί αλυσίδα.... Φιλικά Laptopmaniac
jpan Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Τελικά, το μεσημέρι είχα τηλεφωνική επικοινωνία τόσο με την εξυπηρέτηση πελατών όσο και με το διευθυντή πωλήσεων του Πλαισίου. Διευκρινίστηκαν πολλά πράγματα και δόθηκαν αρκετές εξηγήσεις. Το Πλαίσιο με δικαιολόγησε απόλυτα και εντόπισε το πρόβλημα στη μεταφορική εταιρεία που μέχρι και σήμερα έχει την παραγγελία μου στην Αθήνα, επειδή η ναυτιλιακή εταιρεία δεν έβαλε τα φορτηγά στο καράβι. Μου υποσχέθηκαν ότι θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να παραλάβω την παραγγελία μου τη Δευτέρα 31/7. Επομένως αφού το Πλαίσιο έκανε μια θετική κίνηση έστω και την έσχατη στιγμή για να περισώσει ότι απέμεινε από αυτή την ιστορία, παρακαλώ να κλειδωθεί η παρούσα συζήτηση ως την Τρίτη 1/8. Τελειώνοντας θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλα τα μέλη του Insomnia που έλαβαν μέρος σε αυτή τη συζήτηση.
S2Katana Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Eγω προσωπικα μονο απο το Πλαισιο στη Βουλιαγμενης ειμαι ευχαριστημενος.Τα αλλα υποκαταστηματα ειναι για γελια.
christos_0b Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Αν είναι δυνατόν! Είχαν το θράσος να σε πάρουν και στο κινητό κιόλας για να σε ενοχλήσουν; Καλά, αυτή η εταιρεία δεν παίζεται πια. Μετά από αυτό που άκουσα δεν θα ξαναγοράσω ποτέ από Πλαίσιο. Εμενα γιατι μου φενεται εντελως το αντιθετο? Ισα ισα που δειχνει οτι ενδιαφερθηκαν.... Στο κατω κατω αν δεν θες να σε ενοχλησουν μην δινεις το κινητο σου.... Ολες η εταιρειες κανουν λαθη και οπου και να εισαι,οτι και να θελεις καλυτερα να το παιρνεις εσυ ο ιδιος απο το καταστημα,ειναι πολυ καλυτερο να εχεις προσωπικη επαφη με τον πωλητη ωστε να μπορεις να τον "κραξεις" ανετα μετα απο καποιο προβλημα και να ηρεμησεις! Οσο για hardware κλπ πολλα ειναι ελατωματικα για διαφορους λογους(απο την κατασκευη εως την μεταφορα),αλλα στα αλλαζουν αμεσως στο 99% των περιπτοσεων. εντόπισε το πρόβλημα στη μεταφορική εταιρεία που μέχρι και σήμερα έχει την παραγγελία μου στην Αθήνα' date=' επειδή η ναυτιλιακή εταιρεία δεν έβαλε τα φορτηγά στο καράβι. Μου υποσχέθηκαν ότι θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να παραλάβω την παραγγελία μου τη Δευτέρα 31/7.[/quote'] Δεν χρειαζεται να στα πουμε εμεις,ξερεις ποια ειναι τα μεγαλα μειονεκτηματα(ΔΙΣΤΥΧΩΣ)του να μενεις στην "επαρχεια" και ποσο μαλλον σε νησι οπου εξαρτασε σχεδον απολυτα απο τις τις ορεξεις του καιρου,ναυτεργατων και ιδιοκτητων.Ισως εξαρχης αυτο να ηταν το προβλημα...
Diablos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Εμενα γιατι μου φενεται εντελως το αντιθετο?Ισα ισα που δειχνει οτι ενδιαφερθηκαν.... Στο κατω κατω αν δεν θες να σε ενοχλησουν μην δινεις το κινητο σου.... Ολες η εταιρειες κανουν λαθη και οπου και να εισαι' date='οτι και να θελεις καλυτερα να το παιρνεις εσυ ο ιδιος απο το καταστημα,ειναι πολυ καλυτερο να εχεις προσωπικη επαφη με τον πωλητη ωστε να μπορεις να τον "κραξεις" ανετα μετα απο καποιο προβλημα και να ηρεμησεις! Οσο για hardware κλπ πολλα ειναι ελατωματικα για διαφορους λογους(απο την κατασκευη εως την μεταφορα),αλλα στα αλλαζουν αμεσως στο 99% των περιπτοσεων.[/quote'] Πλάκα κάνουμε ρε συ, δεν το πιασες. Ξαναπήγαινε πίσω στα posts να δεις τι γίνεται.
HighT3ch Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Opoios kanei parapona gia to plaisio tha pesei fwtia na ton kapsei! Mporei to 90% twn pwlhtwn kai texnikwn tou na einai hmimatheis, alla to policy tou plaisiou peri RMA kai service einai apsogo kat'eme. To lew auto giati egw kai polloi alloi gnwstoi kai filoi mou opote agorasan kati apo to plaisio kai xalase, to Plaisio to antikatestise epitopou kai xwris polles erwthseis me kainourgio. Epipleon opote euthynontan autoi gia kati ferthikan polu eygenika kai me antimetwpisan san PELATH kai oxi san KOROIDO opws ta perissotera ellinka katasthmata pliroforikis (kai oxi mono). Se genikes grammes to Plaisio, plisiazei ta eurwpaika standards apo apopsi service kai timwn. Me ena kalutero systhma epilogis kai ekpaideushs upallilwn pisteuw pws tha mporouse na ftasei to 100%. Twra an se kapoion poulisan xrhsimopoihmeno hardware euthynontai o texnikos pou to xrhsimopoihse kryfa gia na kanei thn douleia tou kai o pelatis pou to agorase xwris na apaithsei sfragismeno proion. Proswpika den ksanagorazw hardware apo allo katasthma peran tou plaisiou akoma kai an to brw sta 2/3 tis timis.
giorgos th. Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 etsi einai.simfono mazi sou.to - einai pos etsi opos paei i katastasi tha agorazoume akrivotera sto telos,thisiazomenoi ston vomo tis kalis ipostiriksis.. alla ap`tin alli,oti pliroseis,pairneis...
S2Katana Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Ενταξει σπανια ευθυνεται ο GM της εκαστοτε επιχειρησης για τη συμπεριφορα των χαμηλομισθων κ υποαμοιβωμενων στελεχων...Απλα αυτοι ειναι που φαινονται στον ιδιο τον πελατη.
anthony_crete Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 esy akoma psaxneis na vreis simvatotita plaisiou-sovarotitas??? Egw 8a sou proteina na psaxeis kalitera simvatotita mias motherboard amd K8 me ena cpu Intel Core2Duo Xtreme 6800.. pio eykola kai grigora 8a vgaleis akri!!
gassim Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Προσωπικά εχω μια εμπαθεια απέναντι στο πλαίσιο για προσωπικούς λόγους, ωστόσο είναι και οι υπάλληλοι του που δίνουν δικαιώματα για πόστς σαν το παρακάτω.... Στην εταιρία που εργάζομαι μου είπαν μια μέρα να πάρω μια προσφορά για 15 οθόνες TFT, σήκωσα λοιπόν το τηλέφωνο και πήρα σε διάφορα καταστήματα δίνοντας το νούμερο του fax μας για να μας στειλουν την προσφορά. Φτάνει και η σειρά του πλαισίου λοιπόν, σας παραθέτω τον διάλογο όπως τον θυμάμαι γιατί εχουν περάσει και αρκετοί μήνες απο το γεγονός. ΥΠ: καλησπέρα ΕΓΩ: καλησπέρα, θα ήθελα να μου στείλετε μια προσφορά για 15 οθόνες tft τάδε μοντέλο τόσων ιντσών κτλ ΥΠ: απο εταιρεία τηλεφωνείτε; ΕΓΩ: ναι ΥΠ: για πείτε μου λιγάκι το ΑΦΜ σας ΕΓΩ: 094.... ΥΠ: χμ, βλέπω εδω οτι δεν έχετε κάνει και καμιά αγορά απο το καταστημα μας. ΕΓΩ: (εκπληκτος) ε οχι ΥΠ: ε τότε τι την θέλετε την προσφορά; Αφου θα πάρετε και αλλού και στο τελος δεν θα ψωνίσετε τίποτα, ετσι να στέλνουμε προσφορές; ΕΓΩ: βέβαια θα παρω και αλλού, τι θέλετε να σας υπογράψω κανένα συμβόλαιο οτι θα ψωνίζω μόνο απο εσάς; ΥΠ: καλα καλα θα σας στείλω την προσφορά. ΕΓΩ: γεια σας ΥΠ: γεια σας κλείνουμε χωρίς να δώσω αριθμό fax και φυσικά δεν έρχεται προσφορά ποτέ. Αμέσω στέλνω e-mail με παράπονα στο e-mail επικοινωνίας που έχουν στο site τους και την επομένη μου έρχεται απάντηση απο κάποιον υπεύθυνο που με παρακαλούσε να τον καλέσω για να μου εξηγήσει. Δεν κάλεσα ποτέ, βαρέθηκα να ασχοληθώ και μου είχε περάσει και ο θυμός. Δεν υποστηρίζω οτι τέτοια συμπεριφορά έχουν άπαντες οι υπάλληλοι ωστόσο η αντιμετώπιση αυτή ήταν τόσο ακραία που ήταν αρκετή για να αγοράζω απο την αλυσίδα του πλαισίου το πολύ μέχρι μολύβια.
christos_0b Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Πλάκα κάνουμε ρε συ' date=' δεν το πιασες. Ξαναπήγαινε πίσω στα posts να δεις τι γίνεται.[/quote'] Ok τοτε συγνωμη για το ακυρο μερος της απαντησης μου απλα δεν μου φανηκε περιεργο γιατι μου εχει συμβει
ItsToasted Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Re kala den iste sovaroi. Apo kati xristes san kai esas to plaisio egine opos egine. Palia pigenes, epernes ena disko, ekanes ena recover kai eixes windows warez kai mp3 etoima. Kai twra,tpta, olois sfragismenous tous dinoun. Pffff
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.