Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 τα "σωστά" βύσματα θα μπαίνουν στρατό ξηράς στην Αθήνα...
imr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 9 μηνες διακοπες vs 12 μηνες διακοπες, tough choice
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 9 μηνες διακοπες vs 12 μηνες διακοπες, tough choice 9μηνες διακοπες ο στρατος ξηρας...coolαρε μεγαλε...
imr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 9μηνες διακοπες ο στρατος ξηρας...coolαρε μεγαλε... Μια χαρα διακοπες ειναι ακομα και στρατος ξηρας Καλα να μην αναφερω βυσματικες θεσεις οπου ειναι κατι καλυτερο απο διακοπες Ακομα και σε δυσκολες μοναδες, σιγα το τρομερο
afentiko7 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Μια χαρα διακοπες ειναι ακομα και στρατος ξηρας αν κάποιος είναι γκευ, ναι. Αλλά για τους υπόλοιπους, δε νομίζω. Για μένα διακοπές = παρέα, γκόμενες, βουτιές στην παραλία και ατέλειωτες μπύρες. Τώρα, όσους έχω ρωτήσει, δεν μου χουν πει ότι τα παραπάνω τα κάνει ο στρατός.
imr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 αν κάποιος είναι γκευ, ναι. Αλλά για τους υπόλοιπους, δε νομίζω. Για μένα διακοπές = παρέα, γκόμενες, βουτιές στην παραλία και ατέλειωτες μπύρες. Τώρα, όσους έχω ρωτήσει, δεν μου χουν πει ότι τα παραπάνω τα κάνει ο στρατός. Οκ δηλαδη οποιος περναει καλα στον στρατο ειναι gay? Φαινεται οτι δεν εχεις παει στρατο ακομα, οποτε δεν μπορεις να μιλας απο εμπειρια Αλλα ουτε εχεις δουλεψει πραγματικα για να καταλαβεις τι σημαινουν διακοπες Αλλα ναι εγω περασα καλα στον στρατο, μαλλον ειμαι gay
afentiko7 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Οκ δηλαδη οποιος περναει καλα στον στρατο ειναι gay?Φαινεται οτι δεν εχεις παει στρατο ακομα, οποτε δεν μπορεις να μιλας απο εμπειρια Αλλα ουτε εχεις δουλεψει πραγματικα για να καταλαβεις τι σημαινουν διακοπες Αλλα ναι εγω περασα καλα στον στρατο, μαλλον ειμαι gay Το να παίρνουν από τη ζωή σου και να σε κλείνουν σε ένα χώρο, αν εσύ το θεωρείς "θετική εμπειρία", πάω πάσο. Δε χρειάζεται, να δουλέψεις για να καταλάβεις τις διακοπές. Εσύ δλδ πριν δουλέψεις, δεν πήγαινες διακοπές Αν πέρασες καλά τρία τινά συμβαίνουν α) σ αρέσουν οι άντρες (και μένα, αν με κλειναν σε ένα μέρος με 300 γυναίκες, καλά θα πέρναγα) β)ήσουν καράβυσμα και σ αρέσει να κάθεσαι. γ)δουλεύεις στο στρατό. Πάντως, ατομο που να μου πει ότι ο στρατός είναι διακοπές, δεν έχω βρει. Είσαι ο πρώτος.
imr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Το να παίρνουν από τη ζωή σου και να σε κλείνουν σε ένα χώρο, αν εσύ το θεωρείς "θετική εμπειρία", πάω πάσο. Δε χρειάζεται, να δουλέψεις για να καταλάβεις τις διακοπές. Εσύ δλδ πριν δουλέψεις, δεν πήγαινες διακοπές Αν πέρασες καλά τρία τινά συμβαίνουν α) σ αρέσουν οι άντρες (και μένα, αν με κλειναν σε ένα μέρος με 300 γυναίκες, καλά θα πέρναγα) β)ήσουν καράβυσμα και σ αρέσει να κάθεσαι. γ)δουλεύεις στο στρατό. Πάντως, ατομο που να μου πει ότι ο στρατός είναι διακοπές, δεν έχω βρει. Είσαι ο πρώτος. a)Δεν ειμαι gay β) Δεν ημουν καθολου βυσμα, μαλιστα ημουν σε μοναδα που το 99% φοβαται να παει γ) Φυσικα δεν δουλευω στον στρατο Προφανως εχεις στο μυαλο σου παιδακια που επειδη εφυγαν απο το σπιτι τους και την γκομενα τους ειπαν στρατος sux ναι για αυτους ειναι χαλια ο στρατος Στον στρατο ειναι καθαρα η ψυχολογια με την οποια μπαινεις , αν το δεις σαν χαβαλε και δεις την γελεια πλευρα της υποθεσης μια χαρα περνας Και στα λεω αυτα ενω πραγματικα ειμαι το αντιθετο της λεξης ''στρατοκαυλος'' Μαλλον απροσαρμοστος ημουν, γιαυτο εφυγα και με καμια 50ρια μερες φυλακη-κρατησεις (ευτυχως δεν γραφτηκαν ) Και για να ειμαι ηλικρινης οσο ημουν μεσα μετραγα τις μερες να φυγω οπως και ολοι, αλλα οταν τελειωσεις το σκεφτεσαι διαφορετικα
Ather Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 @afentiko7 Προσωπικά πέρασα πολύ καλά (αν και όχι στο σύνολο της θητείας) χωρίς να βάλω βυσμα. Ναι κάποιος που έχει μία άλφα ηλικία και κάποια βήτα πτυχία είναι δυνατό να περάσει πολύ καλά, αλλά αυτό δεν είναι κανόνας. Το να λέμε ότι ο Σ.Ξ. είναι διακοπές οκ είναι υπερβολικό. Επίσης δε συγκρίνεται με αεροπορία και (τουλάχιστο παλιότερα) με ναυτικό. Όποιος δουλεύει για το στρατό περνάει καλά; Μάλλον μιλάτε για πολιτικό προσωπικό διότι για τους ένστολους δεν είναι κανόνας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.