sam sam Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 καπου, σε καποιο σερφαρισμα μου ειχα συναντισει μια εφαρμογη για δημιουργια θεματων για το w800 μου...αλλα εχω εδω και ενα μισαωρο που ψαχνω την σελιδα αλλα τιποτα... ξερει κανεις τιποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Check here, http://www.iphone-forum.org/ θα βρείς τα πάντα για τα κινητά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Κατέβασε το Themes Creator της Sony Ericsson http://developer.sonyericsson.com/site/global/docstools/multimedia/p_multimedia.jsp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam sam Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 ευχαριστω....εψαχνα ποση ωρα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotini11141 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 κανε οτι θελεισ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 fotini11141 seriously? Μετα απο 3,5 χρονια??? Και ειναι το πρωτο σου ποστ? Και γραφεις και ακυρα??? ΛΟΛ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eko13 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Απλα να πω οτι συνηθως τα θεματα που δημιουργουνται, οσο ελκυστικα και να ειναι σχεδον ολες τις φορες εχουν λαθη. Στα Νοκια που χρησιμοποιω εχω βρει κατι ωραια, αλλα πχ πας να γραψεις σελιδα στο ιντερνετ και τα γραμματα ειναι ασπρα με ασπρο φοντο και δεν βλεπεις τι γραφεις, αλλες φορες ανοιγεις το μενου και δεν βλεπεις τις επιλογες, αν ειναι να φτιαξεις να εισαι πολυ προσεκτικος σε αυτα γιατι θα το βρεις μροστα σου στην καθημερινη χρηση, εγω εν τελει εχω καταληξει στα εργοστασιακα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam sam Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 2006..... Καλά από πότε είμαι μέλος εδώ; που το βρήκε.... Τουλάχιστον στα sony eri... Έκανες ένα Edit και ότι πρόβλημα υπήρχε το διορθώνεσ...άλλαζεσ τα χρώματα ή έβγαζες έναν ήχο κ.τ.λ.π. Λογικά γίνεται και τώρα αυτό... Με nokia θέματα δεν εχω ασχοληθεί για να ξέρω... Ούτε που θυμάμαι τι έχει γίνει αυτό το κινητό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.