Προς το περιεχόμενο

Τηλεφωνικές Φάρσες απο το Φουσέκη

mmingos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πέθανα στο γέλιο ;-)

Είναι σουρεάλ οι ατάκες. Διαχρονική δύναμη.

Για παράδειγμα:

-Κέντρο αρραβώνων και δημοσίας λήψεως ναρκωτικών!!!!

Νίκος Τσουτσουλάκης,

Νίκος Κορόμπος,

Νίκος Ματζαπλώκος,

Νίκος Τσουτσοπουλάκης,

Νίκος Κάλαντας,

Νίκος Καβουρδούκος,

Νίκος Κούκος,

Νίκος Ματσαμπούκας

• 1 χρόνο αργότερα...
  • Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτον τον τυπο με τις φαρσες πρεπει να τον τιμησουμε για την προσφορα του στον κλαδο....πρεπει να παρασημοφορηθει!!

φοβερες ατακες και εχουν αφησει εποχη...με τους φιλους μου συνεχεια τις θυμομαστε...

Δημοσ.

Αυτον τον τυπο με τις φαρσες πρεπει να τον τιμησουμε για την προσφορα του στον κλαδο....πρεπει να παρασημοφορηθει!!

φοβερες ατακες και εχουν αφησει εποχη...με τους φιλους μου συνεχεια τις θυμομαστε...

Δημοσ.

τον κο Φουσεκη τον εμαθα προσφατα απο κατι φιλαρακια στη δουλεια! ακουσα και κατι φαρσες.. απιστευτος!!

εχεις μπλεξει.. σε συμορια με σπουργιτια!!αχαχαχαχα

Δημοσ.

τον κο Φουσεκη τον εμαθα προσφατα απο κατι φιλαρακια στη δουλεια! ακουσα και κατι φαρσες.. απιστευτος!!

εχεις μπλεξει.. σε συμορια με σπουργιτια!!αχαχαχαχα

Δημοσ.

Koρυφαιος και classic πλεον.

Προσπαθουν ποσοι και ποσοι να τον αντιγραψουν πια, ακομα και με fake φαρσες, αλλα δεν...

Δημοσ.

Koρυφαιος και classic πλεον.

Προσπαθουν ποσοι και ποσοι να τον αντιγραψουν πια, ακομα και με fake φαρσες, αλλα δεν...

Δημοσ.
ε και λεω εγω μηπως ειναι ολα αυτα ραδιοαρβυλα??? πηρε σε υποβρυχιο??? και και...

ειναι 100% αληθινο το σκηνικο

ειναι το υποβρυχιο τριτων,το οποιο τοτε ηταν στη σαλαμινα

ο σημαιοφορος που "εφαγε" τη φαρσα ειναι σημερα υποπλοιαρχος,και ειναι γνωστος ενος φιλου μου σημαιοφορου.επιβεβαιωνουν και οι 2 το γεγονος.

παντως εχω ακουσει οτι φυλακη δεν εφαγε για το υποβρυχιο αλλα ειχε κανει παρομοια φαρσα σε αρμα μαχης και το εστειλε εκτος συνορων και εγινε διπλωματικο επεισοδιο.δε ξερω αν ισχυει παντως

Δημοσ.
ε και λεω εγω μηπως ειναι ολα αυτα ραδιοαρβυλα??? πηρε σε υποβρυχιο??? και και...

ειναι 100% αληθινο το σκηνικο

ειναι το υποβρυχιο τριτων,το οποιο τοτε ηταν στη σαλαμινα

ο σημαιοφορος που "εφαγε" τη φαρσα ειναι σημερα υποπλοιαρχος,και ειναι γνωστος ενος φιλου μου σημαιοφορου.επιβεβαιωνουν και οι 2 το γεγονος.

παντως εχω ακουσει οτι φυλακη δεν εφαγε για το υποβρυχιο αλλα ειχε κανει παρομοια φαρσα σε αρμα μαχης και το εστειλε εκτος συνορων και εγινε διπλωματικο επεισοδιο.δε ξερω αν ισχυει παντως

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...