aGka8l Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 αυτη η πρασσινη που γραφει ινφινιτι ειναι DFI ;P
anthony_crete Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 mipws paizei kamia sxetika ftini [max 150euro] mitriki asus/msi me 3+ pci 8ires kai ipostiri3i gia sli??
mpampis81 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Έχουμε κανα νεώτερο από μητρικές :roll: ?
papabiris Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 παιδια μουρθε σπιτι σημερα αυτη βεβαια το μονο που μπορω να σας πω μεχρι τωρα ειναι οτι ειναι μια παρα πολυ πολυ πολυ ........ ομορφη μητρικη!!! :mrgreen: ακομα εχω το s939 συστημα να τρεχει και φευγω διακοπες. σε μιαμιση βδομαδα ομως θαχω ηδη ''πεσει'' πανω της και θα σας πω εντυπωσεις αν θελετε η πρωτη δοκιμη θα γινει με D805@οσο φτασει(αεροψυξη+μετα υδροψυξη), atiX850xt, kingston 2x512ddr2 667
El_ninio Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Εγώ επέλεξα μετά από τρελή αναζήτηση σε review ξένων site την ASUS P5W-DH Deluxe. Η μητρική φυσάει, αλλά σε όποιον ενδιαφερθεί για αυτή του εφιστώ την προσοχή στο bios και στην εγκατάσταση των drivers από το cd της μητρικής. Έχει ακόμα προβλήματα ασυμβατότητας.
Pnevmatikos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Γεια ειμαι λιγο ασχετος ...αλλα μηπως θα μπορουσε καποιος να αναφερει ποιοι επεξεργαστες (intel core 2 duo) ειναι σε ποια chipset γιατι εχω χαθει λιγο... Ευχαριστω.
dterzakis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 ποιοι επεξεργαστες (intel core 2 duo) ειναι σε ποια chipset? μόλις χαθηκα και εγώ!! Το chipset είναι περίπου ένα κυκλωμα που διαχειρίζετε τα όποια καμμάτια συνδέονται ή υπάρχουν πάνω στην μητρική. Επειδή οι core 2 duo φέρουν καιρνούγιες τεχνολογίες δεν μπορούν να τρέξουν σε παλαιά chipset. Τρέχουν σε μερικά (βλέπεις παραπάνω). Εφοσον υποστηρίζονται οι core 2 duo μπορείς να βάλεις οποιοδηποτε C2D 6300, 6400.......
Pnevmatikos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Αυτο που ηθελα να πω ειναι αν ολες οι παραπανω motherboards κανουν για ολους τους c2d....
papabiris Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 λοιπον σημερα εκανα την πρωτη δοκιμη της Gigabyte GA-965P-DS4 που υποστηριζει c2d. εμεινα πολυ ικανοποιημενος απο τις επιδοσεις της μητρικης ιδιατερα στον τομεα ο/c.εχω την συνθεση που γραφω παραπανω και μεσα σε μιαμιση ωρα πηγα τον pentiumD2,66 στα 3,9 πολυ πολυ ευκολα.ηδη το βαζω και τρεχει διαφορα εδω και μια ωρα και δεν πολυμασαει αν και σιγοψηνεται λιγουλακι. τον εχω με την ζαλμαν 7700 και full load σηκωνει 71 και idle ειναι 51 χωρις a/c στο δωματιο .το φανλες συστημα ψυξης που εχει η μητρικη στο τσιπσετ ειναι ιδιαιτερα αποτελεσματικο. επισης κατι λεει για all capacitors are solid δεν ξερω τι σημαινει αλλα ειναι ολοι τους διαφορετικοι.ειναι ασημενιου χρωματος και οχι μαυροι που ειναι σε πιο φθηνα μοντελα. Βασικα το μονο που με απογοητευσε ειναι οτι ηρθε τελειως ορφανη.μονο το cd το βιβλιο της σατα καλωδια και ide. και το κουλο της υποθεσης ειναι οτι απλα το κουμπωσα πανω και δουλεψε!χωρις φορματ.μονο κατι drivers αλλαξα.απο nf4 kai s939 σε 965p και s775.καποιος μου ειπε οτι γινεται αυτο που μου ετυχε αλλα εγω δεν τοξερα.κωλοφαρδια ε?
sakis79 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 επισης κατι λεει για all capacitors are solid δεν ξερω τι σημαινει αλλα ειναι ολοι τους διαφορετικοι.ειναι ασημενιου χρωματος και οχι μαυροι που ειναι σε πιο φθηνα μοντελα. Από το PCW που διάβασα για τους πυκνωτές τύπου all-solid λέει: με τους πυκνωτές τύπου all-solid, επιτυγχάνονται σταθερότερη λειτουργία σε ακραίες καταστάσεις (π.χ. overclocking) και μεγαλύτερη αντοχή στον χρόνο
memtsas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 βρε ας ποσταρει ενας μικροηλεκτρονικος να μας πει τι σκατα πληρωσαμε στα all solid πυκνωτακια! papabiris εγω εχω την 965P-DQ6 και θα βαλω τον 6700.χρειαστηκε να κανεις bios update?γαμωτο δεν εχω ορεξη για τετοια γιατι δεν εχω και κανενα celeron προχειρο να την δουλεψω ps:μπορεις να στειλεις καμια φωτο πως συνεδεσες τα usb pins γιατι το γαμημενο το κουτι μου δεν ειχε manual και πρωτη φορα συναρμολογω. επισης για τον ESD (στατικο ηλεκτρισμο) τι κανετε?εγω δεν εχω ουτε mat ουτε αυτο το κλιπακι για το χερι.με οικιακα μεσα μπορουμε να τον αποφυγουμε???
papabiris Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 φιλε memtsa δεν χρειαζεται να κανεις bios update παρα μονο αν συναντησεις προβλημα.οι μητρικες εφοσον λενε c2d θα τους στηριζουν.εγω προσωπικα ακομα δεν χρειαζομαι.εχω τον προηγουμενο dual core δεν ειναι core2 duo. οσον αφορα τον στατικο ηλεκτρισμο μπορει οντως να θελει προσοχη αλλα εγω πιανω με γυμνα χερια τα παντα απο το 1990 και δεν ειχα ποτε μα ποτε προβλημα. τα usb pins δεν τα συνεδεσα ακομα γιατι δεν εχω που να τα συνδεσω. δεν ειναι σε κουτι το πισι χυμα στο γραφειο τοχω.παρολαυτα αν δεν βρισκεις το manual σε pdf τοτε εχω και αυτη τη φωτογραφια μηπως και σε βοηθησει
Rabican Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 η Asus P5LD2 εχετε ακουσει να εχει βγαλει κανα περιεργο bug με Dual Core 2?
memtsas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 thanks man alla ayto pou mou leipei einai to "manual" apo to kouti kai oxi apo tin mobo.thanks kai pali omos gia to scan!exei to kouti kati koula pramata pou eilikrina den exo tin paramikri idea pou na ta syndeso.piso stin plati gia paradeigma ekei pou koubonei to plaino kalima,exei ena diakoptaki 0/1 me to kalodio tou to opoio profanos ama anoixeis to kouti se idopoiei.tora edo pou ta leme giati na exei mia mobo tetoia syndesi.yparxei periptosi ego na kathomai ston ypologisti otan aytos einai anoixtos kai kapoios xoris na to katalabo(eleos,den yparxei theos!) na anoixei to kouti? i exei kapoia alli xrisimotita pou ego den blepo??? gia to ESD pantos rotisa enan gnosto ilektroniko sti larissa(saltzis legetai)kai eipe oti me lastixenia papoutsia kai pou kai pou na gionesai kapou den exeis problima kanena..
Razor333 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Απο βδομαδα που βγαινει το καινουριο bios, η p5b deluxe γινετε η πρωτη μητρικη με 965x που θα υποστηριζει offcial crossfire.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.