???? Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Παιδια,εδω και περιου 2-3 μερες παρατηρησα οτι η ταχυτητα του υ[ολογιστη στο ιντερνετ ειναι παρα πολυ χαμηλη,παιρνω την Φορθνετ και μου λεει να προσπαθησω να ανοιξω την εναρξη-προγραμματα-βοηθηματα-γραμμη εντολων.προσπαθω και βγαζει μηνυμα οτι κξαποιο αλλο προγραμμα το χρησιμοποιει.μου λεει να κανω επανεκινηση.το κανω.τα ιδια.μου λεει να ψαξω για καποιον ιο[μιλαμε τωρα ταχυτητα 512 να με βαζει μεσα με 50-60 ΚΒ/s]κανω νορτον,τιποτα,ψαχνω με καποια αλλα προγραμματα για spyware,adware κλπ κλπ τιποτα παλι...βοηθεια ρε παιδια,ξερει κανεις κανενα τροπο να βρω αν υπαρχει ιος? σημειοτεον οτι τις τελευταιες 2 -3 μερες,ο υπολογιστης εχει γινει πιο αργος,κολλαει, το limewire,ανοιγει χωρις λογο,και ακομα και αν το κλεισω αυτο παλι θα ξανα ανοιξει. ξερετε κανενα προγραμμα η τροπο να βρω και να αφαιρεσω τον ιο? ευχαριστω εκ των προτερων
Donacgr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 afto to eixa pathei kai go! me to limewire! tha deis oti otan anigei h CPU sou xrisimopoiite 100% i kapou ekei gia afto tha sernete kai o ipologistis kai oxi mon oto internet! Epidi kai ego to eixa psaxei para poly kai eixa aganaktisei! eixa vgalei to limewire to xana evala! seurch gia ious katharisma registrry den estrose kai anagastika kai ton formara!
Melissa_virus Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Μάλλον κάτι σε spyware πρέπει να έχεις φάει... Απο safe mode έκανες search να δεις τι παίζει? Δεν και στις διεργασίες τι φορτώνετε. Μήπως υπάρχει τίποτα ύποπτο. http://www.processlibrary.com/ Δες και απο run-> msconfig τελευταία καρτέλα, να δεις τι παίζει και εκεί.
???? Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 πως μπορει καποιος να κανει search απο safe mode ?μπορεις να μου εξηγησεις τι πρεπει να κανω?
???? Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 επισης τον τελευταιο καιρο δεν μπορει να ανοιξει και με ctrl alt del η καρτελα με τα προγραμματα που τρεχουν
Melissa_virus Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 θα κάνεις ρεσταρτ. Και οταν δεί3ει τα περι Bios μετά πατάς F8. όχι μια φορά. Αρκετές πάτα. εκεί να βγάλει κάποιες επιλογές. Διαλέγεις safe mode. Η πρώτη που θα δεις νομίζω θα είναι. Εκεί μπαίνεις κανονικά στα xp. Αλλά η διαφορά είναι ότι φορτώνονται μονο τα βασικά. Θα κάνεις ένα scan από εκεί και θα δεις τι παίζει. χμ. περίεργο αυτό. ούτε με δεξί κλικ απο taskbar μπορείς να μπεις? δε3ι κλικ -> task manager
Donacgr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 apla tha trexeis ta programmata apo safe mode! p.x to Adawere h opoio alo xrisimopoieis! opos kai katharismo registry kane pali apo safe mode!
???? Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 χρησιμοποιω ενα προγραμμα που βρηκα στο νετ το xoftspy.βρηκε καποια spyware,τα εσβησε αλλα δεν αλλαξε κατι
takis456 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Ναι κάποιος ιός πρέπει να είναι. Το ίδιο είχε γίνει σε κάποια γνωστή μου και τελικά είχε έναν ιο ο οποίος είχε φτιάξει αντίγραφα του στο share του limewire/emule με ονόματα παιχνιδιών. Μολις έσβησα όλα τα αρχεία του λειτούργησε κανονικά. Εαν μπορείς κάνε μας paste όλες τις processes σου. (πχ απτο hijack)
???? Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 τι εννοεις να κανω paste όλες τις processes ?πως θα το κανω αυτο?
???? Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 χμ. περίεργο αυτό. ούτε με δεξί κλικ απο taskbar μπορείς να μπεις? δε3ι κλικ -> task manager οχι ουτε ετσι μπορω.παλιοτερα εμπαινει,τωρα δεν ξερω τι παιζει.εκανα αυτα που ειπατε,εβγαλε καποιο ιο,τον εβαλε σε καραντινα αλλα παλι δεν ξεκιναει η γραμμη εντολων
user-64 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 βγαλε το βλ@μ3νο το Norton και βάλε κατι άλλο οποιο θες και κανε custom scan με scan για archives heuroistic ολα full μεσα απο safe mode και πες μας
Melissa_virus Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 ???? είπες ότι κάτι σου βρήκε? Τι όνομα είχε ο ιός που βρήκε? Ίσως να χρειαστεί να ψάξεις και από την Norton κάποιο fix. Βάλε κανένα kaspersky, nod32. κατι απο αυτά... Αν και εφόσον έχεις ήδη το πρόβλημα, ότι και να βάλεις θα χριαστείς χρόνο για να βάλεις μια τάξη. Κατέβασε trial κάποιο από αυτά.1 μήνα. To kaspersky δίνει trial. To nod32 δεν ξέρω. Κατέβασε το kaspersky και μετά το αγοράζεις !!! Λέμε τώρα. τι εννοεις να κανω paste όλες τις processes ?πως θα το κανω αυτο? αφόσον δεν σου ανοίγει το task manager ξέχνα το.
takis456 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Εννοώ κατέβασε αυτό: http://www.download.com/HijackThis/3000-8022_4-10227353.html και κάνε ένα report και κάνε paste εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.