Προς το περιεχόμενο

Βοηθεια με την ψυξη!! plz καποιος !!

vagelisv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε μπορω εχω αγανακτησει συμβαινει αυτο το πραγμα με το που ανοιγω το pc μου παντα. Μπορει κανεις να βοηθησει και να μου πει αν φταιει το fan του cpu ή αν υπαρχει πιθανοτητα να φταιει κατι αλλο ?

untitledqi5.jpg

Abit IS-7

Prescott 3.2ghz

512 RAM

ATI 9800 XT

το fan ειναι το μανισιο της intel και το κουτι εχει ανεμιστηρα στο πισω μερος. Επισης βρισκεται σε σχετικα δροσερο μερος και μονιμα ανοικτο.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

χμμμμ ναι αλλα το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να παιξω ουτε ενα demo χωρις να κλεισει το pc μου. Χρειαζομαι κατι ησυχο, σχετικα φτηνο και αποτελεσματικο αρκετα ωστε να παιζω κανενα παιχνιδακι αραια και ποτε... :(

Καμμια λύση?

Δημοσ.

Na kleisei to pc? Mporei na kleinei logo trofodotikou.

Giati me tis temp pou exeis den e3hgeite kati tetoio. Oi temp sou einai fusiologikotates.

Gia Prescott 3.2ghz se idle 55 einai mia xara. sta games ante na paei 75. ante 80. parapanw me tipota. efoson einai 55 sta xalara tou.

Δημοσ.
Επισης βρισκεται σε σχετικα δροσερο μερος και μονιμα ανοικτο.

Ευχαριστώ

otan les monima anoixto ??

ma file mou an to exeis anoixto to plaino kapaki tou tower..pos theleis na psixete sosta?

to mono pou psixete kala.eine to trofodotiko.

esto..etsi anoixto dokimase na valeis ena mikro anemistira (spitiko) na fysaei pros tin Motherboard.

Δημοσ.

Βασικα πρωτα ανεβαζει θερμοκρασια καπου στους 80 βαθμους η CPU και ταυτοχρονα ανεβαζει και το τροφοδοτικο με αποτελεσμα μολις φτασει τους 80 να κλεινει το pc. Οταν παιξω καποιο παιχνιδι αυτο συμβαινει παντα μεσα στα πρωτα 10 λεπτα. Τωρα εκλεισα το καπακι μηπως φταιει η κυκλοφορια αερα στο pc.

Δημοσ.

vagelisv h ψύκτρα αυτή είναι σκέτη. αγοράζεις εσύ ανεμιστιρα. Ειναι πολύ καλή. αλλά έχει ζόρι στο πέρασμα της. ο ανεμιστίρας μπαίνει εύκολα επάνω. Αλλά κάνει τέλεια δουλεία. βλέπεις μεγάλη διαφορά.

Βασικά έχεις καθαρή την ψύκτρα? Γιατί η ψύκτρα του prescott μαζέυει εύκολα σκόνη... θέλει συχνό καθάρισμα.

Πόσα watt τροφοδοτικό έχεις? μήπως δεν επαρκεί? με αποτέλεσμα στα games που χρειάζεσε full ενέργια να μην μπορεί να ανταπεξέλθει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...