Προς το περιεχόμενο

Το kaspersky 6 δεν ανανεωνει βασεις(Incorrect signature)

mjmj

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω στο pc μου το kaspersky antivirus 6.

Προσπαθω να το ανανεωσω και ενω ξεκινα να ανανεωσει τις βασεις του, μου βγαζει μηνυμα λαθους για 'incorrect signature', και επειτα το update σταματαει.

Τι ειναι αυτο και γιατι το κανει?

Βρηκα και αυτο αλλα δεν με βοηθα.

http://forum.kaspersky.com/lofiversion/index.php/t8247.html

Δημοσ.

Το ίδιο πρόβλημα το έπαθε και φίλος μου μη σχετικός με pc και με πήρε σήμερα τηλ και με ρώταγε. Μήπως ξέρει κανείς τι συμβαίνει;

Δημοσ.

Κοιτα την ημερομηνια του συστηματος σου, αν δε ανταποκρινεται με την τρεχουσα σου βγαζει αυτο το προβλημα...

Δημοσ.

ειχα το ιδιο προβλημα με το kaspersky internet security και λυθηκε αφου το απεγκατεστησα και το επανεγκατεστησα !! τωρα , μια βδομαδα μετα αφ'οτου συνεβη , ολα δουλευουν ρολοι .. θα δειξει !!

( συνεβη μετα απο μια ενημερωση που χρειαστηκε επανεκινηση για να ολοκληρωθει )

Δημοσ.

Σε περίπτωση που δεν το έχεις original (το πιθανότερο), δεν αποκλείω τέτοια στραβώματα...και το NOD32 "πάσχει" από πλημμελή έξυπηρέτηση των "σπασμένων" εκδόσεων. ;)

Δημοσ.
Σε περίπτωση που δεν το έχεις original (το πιθανότερο), δεν αποκλείω τέτοια στραβώματα...και το NOD32 "πάσχει" από πλημμελή έξυπηρέτηση των "σπασμένων" εκδόσεων. ;)

Βρε τους απατεωνες,κακη υποστηριξη σε οσους κλεβουν,ντροπη τους.

Δημοσ.

Είναι να απορείς με το θράσος των εταιρειών ώρες ώρες... :)

Κουράζεται ο άλλος 2 τρίμηνα να βρει crack, κινδυνεύοντας ανά πάσα στιγμή να πέσει από trojan σε spyware μέσα στα διαδικτυακά αυτά καταγώγια και δεν φροντίζεις να τον καλύψεις ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης; Αναίσχυντοι!

Πέρα από την πλάκα πάντως...ακόμα και για αυτά τα ελεεινά, ποταπά υποκείμενα έχει φροντίσει η Eset. Απαντάνε μέσα από το forum τους, ακόμα και σε εξόφθαλμα ύποπτες περιπτώσεις. Καλοί άνθρωποι...

Δημοσ.
ειχα το ιδιο προβλημα με το kaspersky internet security και λυθηκε αφου το απεγκατεστησα και το επανεγκατεστησα !! τωρα ' date=' μια βδομαδα μετα αφ'οτου συνεβη , ολα δουλευουν ρολοι .. θα δειξει !!

( συνεβη μετα απο μια ενημερωση που χρειαστηκε επανεκινηση για να ολοκληρωθει )[/quote']

Tελικα αυτο εκανα κι εγω αλλα ομως δεν ξερω αν ξανασυμβει αν θα πιασει το κολπο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...