mjmj Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Εχω στο pc μου το kaspersky antivirus 6. Προσπαθω να το ανανεωσω και ενω ξεκινα να ανανεωσει τις βασεις του, μου βγαζει μηνυμα λαθους για 'incorrect signature', και επειτα το update σταματαει. Τι ειναι αυτο και γιατι το κανει? Βρηκα και αυτο αλλα δεν με βοηθα. http://forum.kaspersky.com/lofiversion/index.php/t8247.html
Trapper Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Το ίδιο πρόβλημα το έπαθε και φίλος μου μη σχετικός με pc και με πήρε σήμερα τηλ και με ρώταγε. Μήπως ξέρει κανείς τι συμβαίνει;
asmilon Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Κοιτα την ημερομηνια του συστηματος σου, αν δε ανταποκρινεται με την τρεχουσα σου βγαζει αυτο το προβλημα...
ΑΝΤΩΝΗΣ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 ειχα το ιδιο προβλημα με το kaspersky internet security και λυθηκε αφου το απεγκατεστησα και το επανεγκατεστησα !! τωρα , μια βδομαδα μετα αφ'οτου συνεβη , ολα δουλευουν ρολοι .. θα δειξει !! ( συνεβη μετα απο μια ενημερωση που χρειαστηκε επανεκινηση για να ολοκληρωθει )
blueviper Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Σε περίπτωση που δεν το έχεις original (το πιθανότερο), δεν αποκλείω τέτοια στραβώματα...και το NOD32 "πάσχει" από πλημμελή έξυπηρέτηση των "σπασμένων" εκδόσεων.
anaxiopistos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Σε περίπτωση που δεν το έχεις original (το πιθανότερο), δεν αποκλείω τέτοια στραβώματα...και το NOD32 "πάσχει" από πλημμελή έξυπηρέτηση των "σπασμένων" εκδόσεων. Βρε τους απατεωνες,κακη υποστηριξη σε οσους κλεβουν,ντροπη τους.
blueviper Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Είναι να απορείς με το θράσος των εταιρειών ώρες ώρες... Κουράζεται ο άλλος 2 τρίμηνα να βρει crack, κινδυνεύοντας ανά πάσα στιγμή να πέσει από trojan σε spyware μέσα στα διαδικτυακά αυτά καταγώγια και δεν φροντίζεις να τον καλύψεις ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης; Αναίσχυντοι! Πέρα από την πλάκα πάντως...ακόμα και για αυτά τα ελεεινά, ποταπά υποκείμενα έχει φροντίσει η Eset. Απαντάνε μέσα από το forum τους, ακόμα και σε εξόφθαλμα ύποπτες περιπτώσεις. Καλοί άνθρωποι...
mjmj Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 ειχα το ιδιο προβλημα με το kaspersky internet security και λυθηκε αφου το απεγκατεστησα και το επανεγκατεστησα !! τωρα ' date=' μια βδομαδα μετα αφ'οτου συνεβη , ολα δουλευουν ρολοι .. θα δειξει !! ( συνεβη μετα απο μια ενημερωση που χρειαστηκε επανεκινηση για να ολοκληρωθει )[/quote'] Tελικα αυτο εκανα κι εγω αλλα ομως δεν ξερω αν ξανασυμβει αν θα πιασει το κολπο.
Bougas Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 και εμενα το ιδιο. εκλεισα το pc,και ξαναπροσπαθησα μετα απο 2 μερες,και ολα καλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.