Προς το περιεχόμενο

Χρειάζομαι πρόγραμμα που να συλλέγει product keys

Blackman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλτατοι το πρόβλημα είναι απλό.

Αναζητώ προγραμματάκι που να σκανάρει τα PC του δικτύου μου και να μου φέρνει τα product keys τους (Τουλάχιστον για Windows & Office).

Ο λόγος είναι απλός. Θέλω να κάνω καταμέτρηση των αδειών χρήσης και επομένως να δω τι υπάρχει στο κάθε PC από θέμα προγραμμάτων.

Δυστυχώς, είχα ένα προγραμματάκι που το είχα κάνει παλιότερα αλλά δεν θυμάμαι που το έχω καταχωνιάσει. Στον γούγλη βρίσκω τέτοια προγράμματα, αλλά είναι για να τρέξουν τοπικά, ενώ εγώ το θέλω να σκανάρει τα μηχανήματα του δικτύου.

Δεν με νοιάζει αν είναι free ή demo έκδοση...το θέμα είναι να μπορώ να κάνω την δουλειά μου δικτυακά, από το να τρέχω σε ένα ένα PC (100+ στην εταιρεία). Με το PC Tracking Software Pro έχω σκανάρει το δίκτυο μου και μου έχει φέρει πάρα πολλές λεπτομέριες από κάθε PC, μαζί με windows & office. Αλλά κάποια product keys δεν τα εμφανίζει. Για αυτό ψάχνω αποκλειστικό ψαχτήρι.

α...επίσης να πω ότι έχω και το Microsoft Software Inventory Analyzer (MSIA), το οποίο μου δίχνει μέρος αυτών που θέλω. (φέρνει πχ ποιο office είναι εγκατεστημένο, αλλά όχι το product key του)

Θα το εκτιμούσα αν ξέρει κάποιος κάποιο τέτοιο πρόγραμμα.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...