pusher Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 και η M-Theory λεει πως η βαρυτητα προερχεται απο ενα παραλληλο συμπαν προς εμας και για αυτο ειναι και τοσο εξασθενιμενη σε σχεση με τις αλλες δυναμεις. η κλασσικη φυσικη ειναι για να εξηγησει τον κοσμο που βλεπουμε κατα καποιον τροπο ενω η συγχρονη φυσικη, εξηγει τον μακροκοσμο. το οτι μια θεωρια της κλασσικης φυσικης δεν ισχυει στον μακροκοσμο, δεν σημαινει πως εχει καταριφθει. για αυτο εξαλλου και θελουν οι φυσικοι σημερα να βγαλουν μια θεωρια των παντων. οταν λεμε λοιπον για βαρυτητα, αυτη την στιγμη μπορει να μην ξερουμε στο 100% απο που προερχεται, αλλα ξερουμε ποια ειναι τα φαινομενα που την συνοδευουν. αυτο το κανει αποδειξη οτι βαρυτητα υπαρχει και τα φαινομενα που προκαλει ειναι αυτα. το απο που προερχεται ειναι αλλο θεμα και δεν κλονιζει την αποδειξη οτι αν πεσεις απο μια γεφυρα, θα πεσεις προς τα κατω. Σωστά. Π.χ. για έναν πολιτικό μηχανικό η Νευτώνεια μηχανική του αρκεί, δε χρειάζεται να χρησιμοποιήσει σχετικότητα. Μόνο ένα λάθος έχεις. Η σύγχρονη φυσική εξηγεί τα φαινόμενα στο μικρόκοσμο όχι στο μακρόκοσμο!
NickTheGreek Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Από την στιγμή που γεννιόμαστε' date=' πρίν καλά καλά προλάβουμε να συνειδητοποιήσουμε τι γίνεται μας βουτάνε σε μια κολυμπίθρα...Πώς γίνεται ένας άθεος, λοιπόν, που δεν δέχεται αδιαμαρτύρητα αυτά που του σερβίρουν από μωρό, να θεωρείται "μη ψαγμένος"?[/quote'] Αλλο θρησκεια και ο Θεος οπως τον αποδεχονται οι θρησκειες κι αλλο αν υπαρχει θεος.Το συμπαν που αποτελειται απο τρισεκατομμυρια των τρισεκατομμυριων πλανητων και αστερων πως δημιουργηθηκε??Απο μονο του??Και πριν απο αυτο τι υπηρχε δηλαδη??Η απλα εμφανιστηκε?Κατι πρεπει να το δημιουργησε.Ε αυτην την δυναμη που δημιουργησε τετοια τελειοτητα,εγω την αποκαλω Θεο.Αλλος την αποκαλει φυση.Το θεμα ειναι αν πιστευεις ή οχι σε αυτην.
theomen Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Μιλήσατε και είπατε ότι ένας πιστός δεν χρειάζεται αποδείξεις. Θέλω να πιστεύω πως είναι στην φύση του Θεού να μην πιστεύει κάτι αν δεν έχει μια απόδειξη. Πως νομίζετε ότι πολλοί πίστεψαν κάποτε στον jesus christ όταν υπήρξε εν ζωή (αν υπήρξε ποτέ). Πίστεψαν επειδή έκανε θαύματα. Άμα δεν έκανε θαύματα δεν θα ακολουθούσε κανείς. Αμφιβάλλει κανείς για αυτό? Εδώ κάποιοι δεν τον πίστεψαν ακόμα και όταν έκανε αυτά τα θαύματα που ακόμα και σήμερα αν τα βλέπαμε θα λέγαμε με τυφλά μάτια ότι αυτός έχει θεϊκές δυνάμεις. Εμείς δηλαδή που δεν έχουμε δει τίποτα (όχι όλοι γιατί κάποιοι υποστηρίζουν ότι έχουν δει) πως θα πρέπει να πιστέψουν? Έτσι στα τυφλά? Θεέ μου στείλε ένα κεραυνό και κάψε την αγγλία και θα πιστέψω
gtsamour Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Αλλο θρησκεια και ο Θεος οπως τον αποδεχονται οι θρησκειες κι αλλο αν υπαρχει θεος.Το συμπαν που αποτελειται απο τρισεκατομμυρια των τρισεκατομμυριων πλανητων και αστερων πως δημιουργηθηκε??Απο μονο του??Και πριν απο αυτο τι υπηρχε δηλαδη??Η απλα εμφανιστηκε?Κατι πρεπει να το δημιουργησε.Ε αυτην την δυναμη που δημιουργησε τετοια τελειοτητα,εγω την αποκαλω Θεο.Αλλος την αποκαλει φυση.Το θεμα ειναι αν πιστευεις ή οχι σε αυτην. Υπάρχει μια σημαντικότατη διαφορα στο θεο όπως τον εννοείς εσυ και στο θεό όπως τον εννοεί αυτός που τον αποκαλέι φύση. Εσύ εννοείς μια υπαρκτή οντότητα με υπέρτατη νοημοσύνη που συν των άλλων δημιούργησε συνειδητά τα πάντα.ενώ ο άλλος ενα σύστημα που απλά λειτουργεί άψογα(?) με κάποιους κανόνες. Επίσης όσοι επικαλούνται την φοβερή τάξη που βλέπουν στο σύμπαν σαν αιτία ύπαρξης του θεού, ίσως πρέπει να αναλογιστούν ότι σε κβαντικό επίπεδο (μικρόκοσμος) επικρατεί το απόλυτο μπάχαλο (το αποτέλεσμα προηγείται της αιτίας παρα πολύ συχνα, για παράδειγμα), στο οποίο τίποτα δεν μπορεί να προβλεφθεί με βεβαιότητα και ακρίβεια. Εκεί δηλαδή τι έγινε? δεν τον έφτιαξε θεος τον μικρόκοσμο? Αυτός ο "άτακτος" μικρόκοσμος είναι εκείνος στον οποίο οφείλει την ύπαρξή του ο "τακτικός" και άψογος κόσμος που βλέπουμε με τα μάτια μας (γαλαξίες κλπ). Το χάος δημιουργεί την τάξη δηλαδή. Πρέπει επίσης να αναλογιστούμε οτι ίσως ο μηχανισμός λειτουργίας του σύμπαντος μπορεί να είναι διαφορετικός σε άλλες κλίμακες απο αυτήν που ανήκουμε. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να θεωρούμε οτι κάτι που έχει τάξη, πρέπει καλά και σώνει να το έφτιαξε κάποιος με νοημοσύνη και να μη σκεφτούμε ότι μπορεί και να έχει την τάση να δημιουργηθεί απο μόνο του. Στο ερώτημα γιατί το σύμπαν είναι τόσο τέλειο στη λειτουργεία του και γενικά γιατί είναι όπως είναι, απαντώ ότι αν δεν ήταν έτσι όπως είναι, δεν θα είμασταν εδώ για να το παρατηρήσουμε και να αναρωτηθούμε γιαύτο. Η σύγχρονη φυσική λέει ότι πιθανότατα μαζί με το δικό μας σύμπαν, δημιουργήθηκαν και παρα πολλά άλλα με διαφορετικά σετ κανόνων λειτουργίας. Κάποια απο αυτά κατέρρευσαν επειδή οι κανόνες λειτουργείας τους δεν μπορούσαν να τα συντηρήσουν, κάποια άλλα επιβίωσαν αλλά είναι είναι τελείως στείρα ζωής γιατι οι κανόνες τους δεν μπορούν να δημιουργήσουν ζωή, και κάποια άλλα είναι σαν το δικό μας και φιλοξενούν ζωή. Αρα λοιπόν (για μένα) το σύμπαν μας μπορεί κάλλιστα να είναι είναι απλά μια περίπτωση που τα "ζάρια έφεραν εξάρες και όχι ασσόδυο).
Cristina Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Τώρα είδα το edit σου. Δεν βλέπω κανέναν να προσπαθεί να πείσει οτι δεν υπάρχει θεός. Αυτό είναι προνόμιο αυτών που πιστεύουν και οχι αυτών που δεν πιστεύουν. Εγώ πάλι' date=' βλέπω πολλούς άθεους (μιλώ για συζητήσεις παρόμοιες με αυτήν) που προσπαθούν να «συνεφέρουν» όσους πιστεύουν στον Χ Θεό, στον δρόμο της «λογικής». Όπως και το αντίθετο φυσικά. Και τα δύο με ενοχλούν εξ ίσου, όπως είπα και νωρίτερα. Έχεις ακούσει να ξεκίνησαν κανένα πόλεμο άθεοι; Πας πολύ μακριά. Κανένας πόλεμος δεν γίνεται για τον Θεό. Οι πόλεμοι γίνονται από τον εγωισμό των ανθρώπων που δεν μπορούν να δεχτούν την διαφορετικότητα και προσπαθούν να την επιβάλλουν. Αυτοί οι πόλεμοι είναι θρησκευτικοί. Άλλο Θεός και άλλο θρησκεία. Υ.Γ Και για πες μου βρε εσυ....Τι θεωρεί η κοινωνία μας πιο υποτιμητικό ; Να είσαι άθεος-whatever ή χριστιανός; Το τί θεωρεί η κοινωνία ως πιο υποτιμητικό' date=' τί σχέση με όσα είπα; Η κοινωνία σήμερα πιστεύει Α και αύριο θα πιστεύει Β. Χθες πίστευε Ω. Πού θέλεις να καταλήξεις με αυτό; [img']http://www.mplampla.gr/files/Trillian/blink.gif[/img]
theobabis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 bandi, πολυ με τσιγκλας Μερικες διευκρινησεις. Στον δικό του κόσμο δεν υπάρχει ατελής επαγωγή, οπότε οι επιστήμονες για εκείνον δεν έχουν αποδείξει τίποτα. Αν βγαλεις τη λεξη "ατελης" μπροστα απο την επαγωγη πλησιαζεις. Αν δε τη βγαλεις, προσεξε μονο μην ορισεις ως τελεια επαγωγη την παραγωγη. Στην πραγματικότητα , η ατελής επαγωγή είναι απλώς ενα μαθηματικό εργαλείο που υποθέτουμε οτι δουλευει σωστά πάντα. Καταρχην η επαγωγη δεν ειναι μονο μαθηματικο εργαλειο. Εν συνεχεια, αφου λοιπον υποθετετε ακομη, μηπως δεν ειναι μονο στον δικο μου κοσμο; Να ανεβαίναμε λιγο πιο πάνω απο τον πάτο του βαρελιού, να έχει και νόημα η κουβέντα; Τωρα αν σου ελεγα οτι στεκομουν πολυ ψηλοτερα απο το βαρελι θα με πιστευες; Το να μπουν ομως η επιστημη με τη λογικη στο ιδιο καλαθι και να χτυπηθει η δευτερη μεσω των αδυναμιων της πρωτης, μηπως παραειναι ψηλα για να ανεβω; :roll:
pusher Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Πας πολύ μακριά. Κανένας πόλεμος δεν γίνεται για τον Θεό.Οι πόλεμοι γίνονται από τον εγωισμό των ανθρώπων που δεν μπορούν να δεχτούν την διαφορετικότητα και προσπαθούν να την επιβάλλουν. Αυτοί οι πόλεμοι είναι θρησκευτικοί. Άλλο Θεός και άλλο θρησκεία. Ακριβώς! Συμφωνώ με τη Cristina. Και θα το πάω ακόμα παραπέρα. Αν κάποιοι πόλεμοι έγιναν στο όνομα του Θεού (π.χ. σταυροφορίες) η χρήση θρησκευτικών λόγων ήταν μόνο μία πρόφαση, η ανάγκη για εύρεση μιας αιτίας. Αυτοί οι άνθρωποι που ξεκίνησαν έναν πόλεμο χρησιμοποιώντας το όνομα του Θεού δεν έχουν καμία σχέση με Αυτόν πέρα από τη χρήση του ονόματός Του για την εξυπηρέτηση προσωπικών σκοπών και συμφερόντων.
DrLo Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 > root@universe:/# ls god ls: god: No such file or directory root@universe:/# locate god root@universe:/# updatedb root@universe:/# locate god root@universe:/#
bandito Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Τώρα είδα το edit σου. Εγώ πάλι' date=' βλέπω πολλούς άθεους (μιλώ για συζητήσεις παρόμοιες με αυτήν) που προσπαθούν να «συνεφέρουν» όσους πιστεύουν στον Χ Θεό, στον δρόμο της «λογικής». Όπως και το αντίθετο φυσικά. Και τα δύο με ενοχλούν εξ ίσου, όπως είπα και νωρίτερα. [/quote'] Εμένα προσωπικά δεν με απασχολεί καθόλου σε ποιόν κάνει την προσευχή του ο καθένας το βράδυ. Όταν όμως ανακατεύει λιγο πίστη, με δυο τρείς αμπελοφιλοσοφίες του κατηχητικού δεν μπορώ να μην μιλήσω. Και λεω το αυτονόητο: Μπορείς να πιστεύεις στον θεό σου όπως νομιζεις. Αν νιώθεις την ανάγκη να κατασκευάζεις τέτοια επιχειρήματα (τα οποία τα ακουω καρμπον δώθε κείθε), τότε αφενός κάτι δεν πάει καλά με την πίστη σου, αφεδυο προσπαθείς να πείσεις για αυτο που πιστεύεις. Πας πολύ μακριά. Κανένας πόλεμος δεν γίνεται για τον Θεό. Οι πόλεμοι γίνονται από τον εγωισμό των ανθρώπων που δεν μπορούν να δεχτούν την διαφορετικότητα και προσπαθούν να την επιβάλλουν. Αυτοί οι πόλεμοι είναι θρησκευτικοί. Άλλο Θεός και άλλο θρησκεία. Αν ο θεός είναι μια πεταλούδα, ή η ισχυρή πυρηνική δύναμη αυτή η συζήτηση δεν έχει νόημα. Προφανώς μιλάμε για τους Θεούς που αντιπροσωπεύουν μια κοσμοθεωρία. Το τί θεωρεί η κοινωνία ως πιο υποτιμητικό, τί σχέση με όσα είπα; Η κοινωνία σήμερα πιστεύει Α και αύριο θα πιστεύει Β. Χθες πίστευε Ω. Πού θέλεις να καταλήξεις με αυτό; Οτι αυτό που σε ενοχλεί στην πραγματικότητα είναι το Α->Β και οχι το Β->Α, και ας αναφέρεις οτι σε ενοχλούν και τα δυο για λόγους πληρότητας. Αν το forum που βρέθηκες και έτυχαν και δυο τρεις που υποστήριξαν οτι δεν υπαρχει θεός απόλυτα, στάθηκε αφορμή να σε πιάσουν τα διαόλια σου, τι κάνεις στην καθημερινή σου ζωή όπου η μεγάλη πλειοψηφία ειναι τόοοοσο σίγουρη για την ύπαρξη του; Εκεί δεν σε πιάνουν τα διαόλια σου;
Cristina Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Ακριβώς! Συμφωνώ με τη Cristina. Και θα το πάω ακόμα παραπέρα. Αν κάποιοι πόλεμοι έγιναν στο όνομα του Θεού (π.χ. σταυροφορίες) η χρήση θρησκευτικών λόγων ήταν μόνο μία πρόφαση, η ανάγκη για εύρεση μιας αιτίας. Αυτοί οι άνθρωποι που ξεκίνησαν έναν πόλεμο χρησιμοποιώντας το όνομα του Θεού δεν έχουν καμία σχέση με Αυτόν πέρα από τη χρήση του ονόματός Του για την εξυπηρέτηση προσωπικών σκοπών και συμφερόντων. Έτσι ακριβώς. Κάτι σαν τον Μπους (και λοιπών Αμερικανών ηγετών) που έχει αποδεκατίσει τόσες χώρες εις το όνομα της εξάλειψης της τρομοκρατίας. Μάλλον είναι οπαδοί της ομοιοπαθητικής...
bandito Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Αν βγαλεις τη λεξη "ατελης" μπροστα απο την επαγωγη πλησιαζεις. Αν δε τη βγαλεις' date=' προσεξε μονο μην ορισεις ως τελεια επαγωγη την παραγωγη. [/quote'] Παραγωγή λοιπόν. Καταρχην η επαγωγη δεν ειναι μονο μαθηματικο εργαλειο. Εν συνεχεια, αφου λοιπον υποθετετε ακομη, μηπως δεν ειναι μονο στον δικο μου κοσμο; Δεν ειπα οτι ειναι μόνο μαθηματικό εργαλειο και δευτερον, αν ανέβεις λιγο πιο πάνω στο βαρέλι θα την δείς να κάθεται και να βοηθάει αυτούς που βαρέθηκαν να πίνουν μπύρες στον πάτο και ανέβηκαν πιο πάνω. Παρ'ολα αυτα, συμφωνώ. Δεν έχουν αποδείξει τιποτα οι επιστήμονες πέρα πάσης αμφιβολίας. Είναι μια προοδος και αυτο δεν νομίζεις; (παλιά ουτε να το ακούω δεν ήθελα ) Τωρα αν σου ελεγα οτι στεκομουν πολυ ψηλοτερα απο το βαρελι θα με πιστευες; Το να μπουν ομως η επιστημη με τη λογικη στο ιδιο καλαθι και να χτυπηθει η δευτερη μεσω των αδυναμιων της πρωτης, μηπως παραειναι ψηλα για να ανεβω; :roll: Δώσε τοπο στην οργή και ελα πιο πάνω να πιούμε μπύρες
Cristina Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Εμένα προσωπικά δεν με απασχολεί καθόλου σε ποιόν κάνει την προσευχή του ο καθένας το βράδυ. Όταν όμως ανακατεύει λιγο πίστη' date=' με δυο τρείς αμπελοφιλοσοφίες του κατηχητικού δεν μπορώ να μην μιλήσω. Και λεω το αυτονόητο: Μπορείς να πιστεύεις στον θεό σου όπως νομιζεις. Αν νιώθεις την ανάγκη να κατασκευάζεις τέτοια επιχειρήματα (τα οποία τα ακουω καρμπον δώθε κείθε), τότε αφενός κάτι δεν πάει καλά με την πίστη σου, αφεδυο προσπαθείς να πείσεις για αυτο που πιστεύεις.[/quote'] Δεν ξέρω σε ποια επιχειρήματα αναφέρεσαι, αλλά νομίζω πως όλα τα επιχειρήματα μπορούν να καταρριφθούν με άλλα ενός άλλου τρόπου σκέψης από τον δικό μας. Δηλαδή τι κάνουμε τελικά; Μια μάχη για να δούμε ποιος είναι αυτός που ξέρει να χρησιμοποιεί καλύτερα τα γλωσσικά εργαλεία. Αν ο θεός είναι μια πεταλούδα, ή η ισχυρή πυρηνική δύναμη αυτή η συζήτηση δεν έχει νόημα. Προφανώς μιλάμε για τους Θεούς που αντιπροσωπεύουν μια κοσμοθεωρία. Δεν όρισα την έννοια «ΘΕΟΣ». Νομίζω πως δεν είναι κάτι που μπορεί εύκολα να οριστεί και ο καθένας έχει μια δική του «εικόνα» στο μυαλό του η οποία έχει φτιαχτεί βάσει των εμπειριών του και κυρίως βάσει των πνευματικών/ψυχικών αναγκών του. Σε αυτήν την «εικόνα» αναφέρομαι, όποια μορφή και να έχει. Οτι αυτό που σε ενοχλεί στην πραγματικότητα είναι το Α->Β και οχι το Β->Α, και ας αναφέρεις οτι σε ενοχλούν και τα δυο για λόγους πληρότητας. Το συμπέρασμά σου στο τί με ενοχλεί, δεν υφίσταται μιας και δεν έχεις (ή δεν θέλεις) καταλάβει τίποτα από όσα έγραψα. Η θέση μου δεν έχει να κάνει με την πίστη σε κάποιον Θεό ή την απιστία, που είναι προσωπική επιλογή, αλλά με όσους προσπαθούν να πείσουν τους απέναντι γι αυτό που εκείνοι πιστεύουν ως «σωστό». Δηλαδή με την ανθρώπινη στάση προς στην διαφορετικότητα της επιλογής του άλλου. Για μένα, δεν υπάρχει σωστό και λάθος στο θέμα της πίστης. Υπάρχει μόνο «νιώθω καλά με την επιλογή ΜΟΥ και με αυτήν πορεύομαι γιατί έτσι αισθάνομαι ΕΓΩ καλά. Συνάμα, σέβομαι αυτό που κάνει και τον απέναντι μου να νιώθει καλά». Αν το forum που βρέθηκες και έτυχαν και δυο τρεις που υποστήριξαν οτι δεν υπαρχει θεός απόλυτα, στάθηκε αφορμή να σε πιάσουν τα διαόλια σου, τι κάνεις στην καθημερινή σου ζωή όπου η μεγάλη πλειοψηφία ειναι τόοοοσο σίγουρη για την ύπαρξη του; Εκεί δεν σε πιάνουν τα διαόλια σου; Δεν με ενοχλεί η σιγουριά κάποιου για την ύπαρξη ή τη μη ύπαρξη του/κάποιου Θεού όσο αυτή εκφράζεται χωρίς προσβολές και εγωισμό. Το τί με ενοχλεί το είπα πιο πάνω: Με ενδιαφέρει να έχω το δικαίωμα να πιστεύω σε αυτόν (σε οποιονδήποτε, δεν έχει σημασία) χωρίς να με προσβάλλουν και να σέβονται αυτήν μου την επιλογή χωρίς να προσπαθούν να με κάνουν να νιώθω μειονεκτικά με αυτή μου την επιλογή και χωρίς να προσπαθούν να μου γκρεμίσουν αυτό το οποίο ΣΕ ΜΕΝΑ κάνει καλό. Με λίγες λέξεις: Ο σεβασμός στην προσωπική επιλογή του καθενός, όποια και αν είναι αυτή. Είτε θέλει να πιστεύει κάπου, είτε όχι. Ή ακόμα πιο απλά: Ο φανατισμός. Από οποιαδήποτε πλευρά.
Forensick Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 I FISI IDIA PISTEVO MAS ANAGAZI NA PISTEVOUME SE KATI ANOTERO OTI KAI AN INE THEOS,BOUDISMOS KTL GIATI? IMASTE NOIMONTA ONTA KAI AN MAS AFISI NA KATALAVOUME OTI IPARXI PERIPTOSI OTAN PETHANOUME THA GINOUME ENA TIPOTA TOTE KATEFTHIAN MAS OTHI SE MIA ESTHISI KATATHLIPSIS KAI ANASFALIAS. MY THEORY. pistevo pos to idio to mialo mas exi tin ikanotita asinidita na tropopii tin tixi mas, ta pistevo mas kanontas pragmatikotita ena meros ton oniron mas kai as min exoume tin aparetiti tixi na ta pragmatopiisoume. popo dimiourgw simera! θα το σβησουν, γραφτο σε ελληνικα.NO GREEKLISH
fragment_ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Η ΦΥΣΗ Η ΙΔΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ, ΒΟΥΔΙΣΜΟΣ ΚΤΛ ΓΙΑΤΙ; ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΟΗΜΟΝΤΑ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ Η ΙΔΙΑ Η ΦΥΣΗ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΡΩΣΗ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ (ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΜΑΣ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ 90% ΑΠΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ) ΤΟΤΕ ΚΑΤΕΥΘΥΑΝ ΜΑΣ ΩΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟΤΗΤΑΣ. MY THEORY. πιστευω πως το ίδιο το μυαλλο μας εχει την ικανοτητα ασινιδιτα να τροποποιεί την τύχη μας, τα πιστεύω μας κάνοντας πραγματικότητα ενα μερος των ονειρων ,ας και ας μην εχουμε τιν απαρέτητη τύχη να τα πραγματοποιήσουμε. (παράδειγμα;; κάνω τάμα ...... γρουσουζεύω κάποιον κτλ, προσεύχομαι). Η θρησκεία ότι και αν είναι είναι αναγκαία γιατι αν δεν πιστέψεις κάπου μπορεί να χαθείς ψυχολογικά άν δεν είσαι προσεχτικός ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΤΥΧΟΣ. δημιουργώ σήμερα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.