nontasg Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Επιτέλους μπόρεσα να ξαναγράψω εδώ μέσα...ρε spooker το έκανες το forum...άσε μην πω τώρα.....ΕΛΕΟΣ!:evil: :evil:
Melissa_virus Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Επιτέλους μπόρεσα να ξαναγράψω εδώ μέσα...ρε spooker το έκανες το forum...άσε μην πω τώρα.....ΕΛΕΟΣ!:evil: :evil: Χωρίς παρεξήγηση, αλλά πόσταρες για να πεις τι???
antreaslam Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Κι όμως η έκφραση είναι απόλυτα φυσιολογική.Απλά' date=' όπως είπες, τα αυτιά σου δε το ακούνε φυσιολογικό. Πιστεύεις οτι ένα παιδί δημοτικού που δηλώνει άθεο θα έχει σωστή αντιμετώπιση από τα άλλα παιδιά ή από τη δασκάλα του;Στην ελλάδα τουλάχιστον δε νομίζω. :-? :-? :-? ============================== [b']Γενικά μιλώντας:[/b] Πρέπει να κατανοήσουν μερικοί πως η πλειοψηφία των άθεων όυτε πολέμιοι των άλλων θρησκειών είναι, ούτε θεωρούν αυτους που πιστεύουν ανόητους,κομπλεξικούς, ακροδεξιούς ή κάτι άλλο. ΑΠΛΑ ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ. Και δε τους ενδιαφέρει να πιστέψουν σε κάτι, δε τους ενδιαφέρουν οι άλλες θρησκείες. Αρκεί οι άλλες θρησκείες να μην προσπαθούν να επιβληθούν και να επηρεάζουν τη ζωή τους. Πιστεύεις στο θεο;Μπράβο σου.Πήγαινεις στην εκκλησία;Πολύ καλά κάνεις!Αφού το νιώθεις και το έχεις ανάγκη κάντο. Όμως με ενοχλεί να επεμβαίνεις στη ζωή μου, να με "αναγκάζεις" να διδάσκομαι τη θρησκεία σου, να με "υποχρεώνεις" να αναγράφω στην πολιτική μου ταυτότητα το θρήσκευμά μου.Να μη με προσλαμβάνεις στη δουλειά σου αν δεν είμαι χριστιανός, να με διώχνεις από το μαγαζί σου αν φοράω μαντίλα...Με ενοχλεί να λές ότι η κοινωνία καταστρέφεται με το να αυξάνεται το ποσοστό που δηλώνουν άθεοι.Με ενοχλεί ο φανατισμός που δημιουργεί η θρησκεία, με ενοχλούν τα εγκλήματα που γίνονται στο όνομα της θρησκείας, με ενοχλεί η πλύση εγκεφάλου και η εκμετάλλευση του θρησκευτικού φρονήματος.... Και στην τελική με ενοχλεί που, λόγω της χρόνιας θρησκευτικής επιρροής, ο παππούς μου θα στενοχωρηθεί αφάνταστα αν παντρευτώ με πολιτικό γάμο και οι γονείς μου θα πάθουν κανα έμφραγμα αν δε βαφτίσω το παιδί μου στην εκκλησία. Με ενοχλεί που ίσως συμβιβαστώ για να μη τους στενοχωρήσω καθώς δε μπορούν να με καταλάβουν ....όπως και πολοί άλλοι.... Εσένα τι σε ενοχλεί που απλά δε πιστευώ; δε μου ειναι ευκολο να πιστεψω οτι καποιος εξεφρασε ΑΚΡΙΒΩΣ αυτα που ηθελα να πω,αυτα που σκεφτομαι,αυτα που πιστευω,με τοσο σωστο τροπο,καλη δομη,σωστο λεξιλογιο....σε ευχαριστω πολυ φιλε....
pyro Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Η ερώτηση είναι απλή,η απάντηση όμως όχι και τόσο εύκολη για μερικούς..... Πιστεύω στην ύπαρξη ενός Θεού, αλλά φυσικά δεν πιστεύω στον Χριστιανισμό, ούτε σε κάποια άλλη θρησκεία. Έχουν γίνει -και ακόμη γίνονται- πολλά στο όνομα του Θεού. Εάν όντως υπάρχει, Θεός και μεταθάνατον ζωή, ελπίζω οι πρώτοι πρώτοι που θα πάνε στην κόλαση να είναι οι παπάδες που χρησιμοποιούν την θρησκεία προς δικό τους όφελος. Cromb, πολύ καλά τα είπες, και για αυτό που λες, αλλά και για πολλά περισσότερα, εγώ πολύ απλά δεν μένω Ελλάδα. π.χ. τις προάλλες που πήγα στο Ρουφ να δώσω τα χαρτιά μου για το στρατό έγραψα Χ.Ο. το ίδιο λέει και η ταυτότητά μου, μόνο και μόνο για να μην έχω προβλήματα με κανένα περίεργο μπάτσο που δεν γουστάρει "άπιστους" κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.