Προς το περιεχόμενο

Πιστεύετε στην ύπαρξη του Θεού???

nontasg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 471
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλώς σας βρήκα ξανά!!!!:-D :-D

Lucifer σε ευχαριστώ πολύ για το ban....Φαντάζομαι πόσο θα σου κλάφτηκε ο konnak για να μου το ρίξεις.......Δυστυχώς θα διαφωνήσω μαζί του,δεν έκανα προσωπική επίθεση,απλά είπα ένα γενικό σχόλιο για κάποιους πατρινούς.....Τώρα αν αυτός το πήρε προσωπικά δεν φταίω εγώ......Λυπάμαι πάντως που επιβεβαιώθηκαν αυτά που είπα πριν λίγες μέρες σχετικά με την αντιμετώπισή μου εδώ μέσα.......Τουλάχιστον ελπίζω ο konnak να ικανοποιήθηκε και να μην ξανασχοληθεί μαζί μου....Όμως αυτός ξεκίνησε το flame όχι εγώ.....Μάλλον λάθος άτομο banάρατε......Τέλος πάντων δε λέω άλλα,γιατί δεν θέλω να ξαναέχω καμμιά δυσάρεστη έκπληξη....:-?

Καλό απόγευμα σε όλους......:neutral: :neutral:

edit: highlander πίστεψέ με,από εδώ και πέρα ό,τι και να λέει ο καθένας σας(γενικά μιλάω)για μένα,καρφί δεν θα μου καίγεται...Θα τα γράφω στα παλιά μου τα υποδήματα..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Άντε bye και συμβουλή μου κάντε και κανά μπάνιο,γιατί η θερμοκρασία ανεβαίνει και μάλλον χτυπάει στα νεύρα μερικούς-μερικούς.......Ιδίως στην Πάτρα κάνει πολύ ζέστη τις τελευταίες μέρες απ'ό,τι φαίνεται.........

Δημοσ.

Το αγρυπνό μάτι δν θολώνει απο αποστάσεις.

Εγώ κ τα 8 γερμανικά μου μεγαμπίτια σας παρακολουθούν. Nontasg δν χρειάστηκε να μου κλαφτεί κανείς .

Την επόμενη φόρα που θα θίξεις έτσι απερίσκεπτα μια ολόκληρη πληθυσμιακή μερίδα , οι μέρες θα γίνουν βδομάδες.

Α, παρακαλώ.

Δημοσ.

Χμμμ όλο στο πονηρό πάει το μυαλό σου θα προτιμήσω όμως αυτή τη φορά να ικανοποιηθώ σωματικά κ ψυχικά από οπτικοακουστικό υλικό μαλλιάδων κ κακών μεταλλάδων που βρυχώντε (πρέπει να την σκότωσα την λεξούλα) στα μικρόφωνα κ να σφάζουν κοκόρια στο όνομά σου (όχι κ τόσο offtopic)

Δημοσ.

Την επόμενη φόρα που θα θίξεις έτσι απερίσκεπτα μια ολόκληρη πληθυσμιακή μερίδα ' date=' οι μέρες θα γίνουν βδομάδες.

[/quote']

Πωπωπω κακία............Εντάξει φίλε μου,πάω πάσο,κρύψε τα νύχια σου,όμως υπάρχουν και πολλά άλλα topics όπου άλλοι λένε πολύ χειρότερα από αυτά τα "εξωφρενικά" που είπα εγώ, αλλά παραμένουν στο forum.....Τώρα γιατί γίνεται αυτό εσύ και οι άλλοι υπεύθυνοι του forum ξέρουν.....:-| :-|

Καλή σου μέρα και καλές διακοπές να περάσεις...:)

ΥΓ: paredwse δεν πρόλαβα να διαβάσω όλο το post σου γιατί,ως δια μαγείας,χάθηκε........:shock: :shock:

Το διάβασα στο περίπου μέσα από το e-mail μου,αλλά όταν μπήκα στην insomnia δεν υπήρχε πια........

Άν μπορείς ξαναπόσταρέ το αν και από ό,τι είδα πάλι μου τη λες οπότε......

Α,πρόλαβα και είδα ότι με χαρακτήρισες "αξιότιμο μέλος"!!!Σε ευχαριστώ πάρα πολύ,τιμή μου.....

ΥΓ2:ΟΚ αγαπητέ paredwse τώρα το διάβασα!!! Λοιπόν,ζητάω δημοσίως συγγνώμη από όσους συμπολίτες μου την άκουσαν εξαιτίας των νεύρων μου για μια αψιμαχία με έναν άλλο συμπολίτη μου.....:oops: :oops: :oops:

Νομίζω ότι τώρα είμαστε εντάξει........

Τέλος δηλώνω ότι από σήμερα ουσιαστικά εγκαταλείπω τον τομέα μπλα-μπλα καθώς βαρέθηκα να παρερμηνεύονται τα λόγια μου και να δέχομαι συνεχείς προσωπικές επιθέσεις.....

Άρα lucifer,konnak και οι υπόλοιποι που με "λατρεύετε" εδώ μέσα μπορείτε να πάρετε μια βαθιά ανάσα....:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αντίο σας.......

• Super Moderators
Δημοσ.
[...] όμως υπάρχουν και πολλά άλλα topics όπου άλλοι λένε πολύ χειρότερα από αυτά τα "εξωφρενικά" που είπα εγώ' date=' αλλά παραμένουν στο forum.....Τώρα γιατί γίνεται αυτό εσύ και οι άλλοι υπεύθυνοι του forum ξέρουν.....:-| :-|

[...']

Αξιότιμο μέλος,

Οφείλω να κάνω τις ακόλουθες επισημάνσεις:

• 1. Όπως έχει επισημανθεί και στο παρελθόν το κάθε μέλος μπορεί να αναφέρει προσβλητικά μηνύματα στους moderators του forum. Το ότι δεν το έκανες όταν διαπίστωσες τέτοια "εξωφρενικά", όπως λες, σου αφαιρεί το δικαίωμα να γκρινιάζεις τώρα για την δήθεν απροσεξία και την δήθεν αβλεψία των υπευθύνων του forum. Αν θεωρείς ότι θίγεσαι, ανέφερε προσβλητικό μήνυμα.
  • 2. Δεν θυμάμαι άλλο μέλος να έχει καταφέρει να προσβάλει ολόκληρη πόλη με τα γραπτά του όπως κατάφερες να κάνεις εσύ με τη φράση "Δυστυχώς επιβεβαιώνεις την κακή φήμη των πατρινών.......χαζοβιόληδες και ύπουλοι και μιν@ρες......".

• 3. Αλήθεια, ποιός κλαίγεται τώρα στους moderators;

• 4. Επειδή παραπονιέσαι για... κακία, πόση "καλοσύνη" εμπεριέχει η φράση "Όταν λέω λοιπόν ότι η μόρφωση δε συμβαδίζει με τον αθεϊσμό εννοώ ότι μάλλον η έλλειψη μόρφωσης συμβαδίζει με τον αθεισμό......" με την οποία φιλοφρόνησες όσους δεν ακολουθούν την άποψή σου;

Με εκτίμηση.

Δημοσ.

Συναδελφε paredwse (νομικος δεν εισαι?),η προστακτικη δεν παιρνει αυξηση,αρα ειναι ανάφερε κ οχι ανέφερε!

Ετσι για να σε πρηξω λιγο!

just kidding:-D

• Super Moderators
Δημοσ.
Συναδελφε paredwse (νομικος δεν εισαι?),η προστακτικη δεν παιρνει αυξηση,αρα ειναι ανάφερε κ οχι ανέφερε!

I stand corrected. Απόλυτο δίκιο. :oops:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...