Προς το περιεχόμενο

Πιστεύετε στην ύπαρξη του Θεού???

nontasg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζω πως ενδεχομένως να είναι δύσκολο για το περήφανο εθνικό φρόνημα ενός Νεοέλληνα να το κατανοήσει, αλλά μεταξύ της δειλής λύσης της αποδοχής μιας αποκρουστικής κατάστασης και της δειλής λύσης της εγκατάλειψης της ίδιας κατάστασης στην μοίρα της, υπάρχει και η πιο αξιοπρεπής επιλογή της προσπάθειας αλλαγής της.

οκ, καταλαβαινω οταν το προβλημα ειναι στο χερι σου να λυθει αλλα οταν σε χαλανε πραγματα στην πολη σου η στην χωρα σου, νομιζω κοροιδευεις τον εαυτο σου οτι μπορεις να τα αλλαξεις.
  • Απαντ. 471
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αχ, οταν πχ. η επιβαρυνση του περιβαλλοντος απο τις εταιριες θεωρειται λογικο και αναποφευκτο λογω ελλειψης εναλλακτικων μεθοδων παραγωγης το να ανακυκλωνεις το κουτακι του αναψηκτικου σου και την εφημεριδα σου ειναι σαν να προσπαθεις να αδειασεις τον τιτανικο με κουταλακι του τσαγιου :P

Δημοσ.

Ο μέσος έλληνας έχει πολλά πράγματα στο μυαλό του και αναγκαστικά κάποια τα παραμερεί.Πρέπει πχ να βάλει όλο και μεγαλύτερη και θορυβώδη εξάτμιση στο αυτοκίνητο του , να βάλει πιο δυνατό ηχοσύστημα για να μου πρήξει ακόμα περισσοτερο τα @@, να αγοράσει καμιά καινούρια ροζ μπλουζίτσα.... Που να βρει χρόνο για οτιδήποτε άλλο (λίγο offtopic)

Δημοσ.
1) δεν επεμβαινει κανεις στην προσωπικη σου ζωη. μετα τα 18 παιρνεις την ζωη στα χερια σου.........

....

Θα έγραφα για το πόσο λάθος είσαι (προσωπικό συμπέρασμα)' date=' παραθέτοντας πολλά επιχειρήματα και παραδείγματα. Τελικά όμως νομίζω πως δεν έχει ουσία άλλη επιχειρηματολογία σ΄αυτά που έγραψες. Προσπάθησα να είμαι όσο πιο σαφής γίνεται, εκφράζοντας προσωπικές μου ενοχλήσεις και απόψεις και όχι σε θεωρητικό επίπεδο, αλλά μέσα από την καθημερινότητα που ζώ.

Είναι φανερό πως βρισκόμαστε σε διαφορετικά μήκη κύματος.Μην εκλάβεις το ύφος μου ως υποτιμητικό. Δε λέω οτι είμαι σε καλύτερο ή χειρότερο μήκος... απλά [b']διαφορετικό[/b].

Ο καθενας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.

@paplo hasasn, Υπάρχει και η προσπάθεια για αλλαγή γιατι δε θέλεις να προδώσεις τα πιστεύω σου και την φιλοσοφία ζωής σου.Κι εγώ πετώντας το χαρτάκι από την τσίχλα μου στα σκουπίδια και όχι κάτω δε λύνω το πρόβλημα μόλυνσης της γης αλλά υποστηρίζω τη φιλοσοφία μου και έχω ήσυχη τη συνείδησή μου.

Δημοσ.
Αν δεν ήταν ένα απίστευτο βλακώδες offtopic post' date=' θα ήταν προσβολή και προσωπική επίθεση. Προσυπογράφω το κείμενο του παιδιού που τις προάλλες έβγαλε ένα άχτι απέναντί σου, και προτείνω σε όλους να κάνουν αυτό που μόλις έκανα εγώ:

Προσθήκη του(της) nontasg στην Λίστα Αποκλεισμένων

Άλλωστε η πιθανότητα να γράψεις κάτι χρήσιμο για μένα (ή για νοήμοντα όντα γενικά) και να συνεισφέρεις σε μία σκεπτόμενη και αλληλεπιδραστική κοινότητα είναι μηδενική.

Τέλος από μένα, ακολουθώ το quote της υπογραφής μου. Όσο και αν το ευχαριστήθηκε ο sotirakis που σε έβρισε (και όλοι οι άλλοι) είσαι απίστευτα μικρός και ηλίθιος λόγος για να φάει κάποιος ban.

Μάλιστα....Λοιπόν,η συμβουλή μου παραμένει η ίδια.....Τράβα βρες καμμιά γκόμενα να ηρεμήσεις λίγο....και αν δεν μπορείς υπάρχει και άλλος τρόπος εκτόνωσης.........:mrgreen: :mrgreen:

Δυστυχώς επιβεβαιώνεις την κακή φήμη των πατρινών.......χαζοβιόληδες και ύπουλοι και μιν@ρες......:neutral: :neutral:

Εγώ στη λίστα αποκλεισμένων δε σε βάζω,γιατί ακόμα και εκεί πολύ σου είναι....Άν τώρα εσύ με έβαλες σε ευχαριστώ πολύ,τιμή μου......:-D

Τέλος δε γίνεται να γράψω κάτι χρήσιμο για σένα,γιατί απλά δεν έχεις τίποτα χρήσιμο πάνω σου....Άντε γεια και είπαμε ε?Αγίου Νικολάου ή Ραδηνού....;-) ;-)

Α!!Τα ίδια ισχύουν και για το άλλο thread για τις καταλήψεις οκ?Μη χαλάω άδικα και άλλο post....

Τα ξαναλέμε άλλη φορά συμπολίτη,γιατί έχω και λίγο διαβασματάκι τώρα και δεν έχω άλλο χρόνο για χάσιμο....

Να προσθέσω ότι ζητάω ευγενικά από τον χρήστη konnak να σταματήσει να ασχολείται μαζί μου για να μη με αναγκάζει να ασχολούμαι κι εγώ μαζί του......Όπως επίσης να μη μου στέλνει pm λέγοντάς ότι "θα με αναφέρει για προσωπική επίθεση για να φάω πάλι ban"....Δεν θέλω να αναγκαστώ να ποστάρω το pm του.....Επίσης πιστεύω ότι καλό θα ήταν τα μηνύματά μας σε αυτό το topic να σβηστούν ώς flames.Από μένα κανένα πρόβλημα....Απλά να θυμάστε ποιος το ξεκίνησε το πανηγύρι.....

Δημοσ.
Ο μέσος έλληνας έχει πολλά πράγματα στο μυαλό του και αναγκαστικά κάποια τα παραμερεί.Πρέπει πχ να βάλει όλο και μεγαλύτερη και θορυβώδη εξάτμιση στο αυτοκίνητο του , να βάλει πιο δυνατό ηχοσύστημα για να μου πρήξει ακόμα περισσοτερο τα @@, να αγοράσει καμιά καινούρια ροζ μπλουζίτσα.... Που να βρει χρόνο για οτιδήποτε άλλο (λίγο offtopic)

και δινει που δινει τοσα $$$, παει και παιζει μετα μαλακιες..!! και το μπασσο ακουγεται τοσο δυνατα που τριζει.. @@ ηχοσυστημα και @@ μουσικη... [ισως υπαρχουν και εξαιρεσεις αλλα πολυ σπανια, και σιγουρα βαζουν τη μουσικη δυνατα αλλα οχι ΤΟΣΟ δυνατα οσα τα Χ καγκουροποΖερια της γειτονιας :D]

Δημοσ.

2 μέρες στον Νώντα για τις 2 πρώτες γραμμές.

Είπαμε να έχουμε ανοχή και κατανόηση στην ανθρώπινη φύση αλλά εσείς ξυπνάτε τον Nietzsche μέσα μου.

Μείνετε offtopic.

Δημοσ.

Είπαμε να έχουμε ανοχή και κατανόηση στην ανθρώπινη φύση αλλά εσείς ξυπνάτε τον Nietzsche μέσα μου.

Μείνετε offtopic.

Σαν τον λυκειάρχη μου ακούγεσε Lucifer :D.

Σαν να δίνεις αποβολές :D

Πως θα επιβιώσει ο nontasg τώρα? Θα αυτοκτονήσει ?:D

sorry για το offtopic :)

Δημοσ.
Θα έγραφα για το πόσο λάθος είσαι (προσωπικό συμπέρασμα)' date=' παραθέτοντας πολλά επιχειρήματα και παραδείγματα. Τελικά όμως νομίζω πως δεν έχει ουσία άλλη επιχειρηματολογία σ΄αυτά που έγραψες. Προσπάθησα να είμαι όσο πιο σαφής γίνεται, εκφράζοντας προσωπικές μου ενοχλήσεις και απόψεις και όχι σε θεωρητικό επίπεδο, αλλά μέσα από την καθημερινότητα που ζώ.

Είναι φανερό πως βρισκόμαστε σε διαφορετικά μήκη κύματος.Μην εκλάβεις το ύφος μου ως υποτιμητικό. Δε λέω οτι είμαι σε καλύτερο ή χειρότερο μήκος... απλά [b']διαφορετικό[/b].

το δεχομε αυτο που λες. ακριβως ετσι ειναι ειμαστε σε διαφορετικα μηκη κυματος. ουτε εγω θα μπω στην διαδικασια να πω πιος και τι..σημασια εχει το πως αισθανετε κανεις και να τα εχει καλα με τον εαυτο του.

απλα θελω να σου δωσω συγχαρητηρια για το επιπεδο σου, διοτι απλα τα οποια παραπονα εχεις τα εξεφρασες χωρις να προσβαλεις αλλους χρηστες και ειναι προς τιμην σου αυτο σε αντιθεση με καποιους αλλους οπου περιμενουν ποτε θα ποσταρει κανεις Χριστιανος γραφικος (συμφωνα με αυτους φυσικα) ετσι ωστε να βγαλουν επιθετικοτητα, μισος, κακια, και ξερολιτιδα, γενικα χολη η οποια δεν πηγαζει μεσα απο την αντιθεση αλλα μεσα απο πολυ βαθυτερα αιτια..

Δημοσ.

Μείνετε offtopic.

Που τον θυμήθηκες αυτόν τον πονεμένο τώρα ;

(έτσι για να μείνω offtopic)

Δημοσ.
...σε αντιθεση με καποιους αλλους οπου περιμενουν ποτε θα ποσταρει κανεις Χριστιανος γραφικος (συμφωνα με αυτους φυσικα) ετσι ωστε να βγαλουν επιθετικοτητα, μισος, κακια, και ξερολιτιδα, γενικα χολη η οποια δεν πηγαζει μεσα απο την αντιθεση αλλα μεσα απο πολυ βαθυτερα αιτια..

Ψψψψ...ψυχολόγε! :mrgreen:

Πότε θα φύγει τελικά διακοπές αυτό το παιδί!? 8)

Δημοσ.

"Σήμερα, 15:24

blueviper

Αυτό το μήνυμα είναι κρυμμένο, γιατί ο χρήστης blueviper είναι στηv λίστα αποκλεισμένων. "

(υπενθιμηση σε τυχον περιπτωση που ισως να αναφερθηκε προς εμενα ο υβριστης που ειναι 101% σιγουρη)

:D

Δημοσ.

Αναθεωρώ...στην Κασαμπλάνκα είσαι πουλάκι μου και με βλέπεις 3 ώρες πίσω; :D

Προβλέπω να κατουριέμαι από τα γέλια, σαν την 6 μηνών ανηψούλα μου! ;)

Edit: Επειδή είμαι μεγαλόψυχος, σε έχω εντάξει στη λίστα φίλων μου! LOL! :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...