Προς το περιεχόμενο

Πιστεύετε στην ύπαρξη του Θεού???

nontasg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο κοόσμος έχει επιβιώσει και μετά απο μεγαλύτερες καταστροφές απο αυτή ενός πυρηνικού εργοστασίου. Πιστεύω πως υπάρχει ελπίδα, κάποια στιγμη θα ανακάμψουμε

• Απαντ. 471
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να κάνω μια απλή ερώτηση? Γιατί 3 σελίδες και δεν έχει πει ουτε ένας ότι πιστεύει στο Θεό?? Οχι τίποτα άλλο αλλά αναρωτιέμαι από που βγαίνουν εκείνα τα 90% και βάλε όταν γίνεται καμιά δημοσκόπηση... Μήπως πέφτει πολύ αντιδραστηκότητα εδω πέρα..??

Στην ερώτηση λοιπόν..ούτε εγώ πιστεύω στο Θεό... Και άμα πραγματικά με ακούει και ενδιαφέρεται για μένα ας μου εμφανιστεί και θα πιστέψω.....

Δημοσ.
Να κάνω μια απλή ερώτηση? Γιατί 3 σελίδες και δεν έχει πει ουτε ένας ότι πιστεύει στο Θεό?? Οχι τίποτα άλλο αλλά αναρωτιέμαι από που βγαίνουν εκείνα τα 90% και βάλε όταν γίνεται καμιά δημοσκόπηση... Μήπως πέφτει πολύ αντιδραστηκότητα εδω πέρα..??

Αν εννοείς δημοσκόπιση γενικά' date=' τους πιό πολλους που θα ρωτάνε θα είναι ηλικίας 40 και άνω... που είναι οσο να' ναι πιο θρησκοι.

Αν εννοείς δημοσκόπηση εδώ μέσα, δεν θυμάμαι να έιχε γίνει κάποια, άμα έχουν επιλογές μόνο διάφορες θρησκίες αναγκαστικά βαζεισ χ.ο...

Στην ερώτηση λοιπόν..ούτε εγώ πιστεύω στο Θεό... Και άμα πραγματικά με ακούει και ενδιαφέρεται για μένα ας μου εμφανιστεί και θα πιστέψω.....

μπα... μην περιμένεις.

Μόνο σε όσους είναι πολύ πιστή τους εμφανίζετε υποτίθετε! στον ύπνο τους, στον ξύπνιο τους... μάλλον ψυχοφάρμακα χρειάζονται!

Δημοσ.
...θα είναι ηλικίας 40 και άνω... που είναι οσο να' ναι πιο θρησκοι...
Όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος κάτι παθαίνει.Στην πλειοψηφία τους οι ηλικιωμένοι(όχι,δεν εννοώ τους 40άρηδες), έριχναν χριστοπαναγίες στα νιάτα τους και τώρα είναι μ´ένα κερί στο χέρι και το αμήν στο στόμα...

Κοιτάξτε οι άπιστοι να μην αλλαξοπιστήσετε σε 40 χρόνια :-P

Δημοσ.
Όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος κάτι παθαίνει.Στην πλειοψηφία τους οι ηλικιωμένοι(όχι' date='δεν εννοώ τους 40άρηδες), έριχναν χριστοπαναγίες στα νιάτα τους και τώρα είναι μ´ένα κερί στο χέρι και το αμήν στο στόμα...

Κοιτάξτε οι άπιστοι να μην αλλαξοπιστήσετε σε 40 χρόνια :-P[/quote']

Άμα γεράσει ο άνθρωπος ο κ@los του φαρδαίνει

Καί να τονε γ@meusoune δεν το καταλαβαίνει!

Δημοσ.

ο θεός είναι απλώς

• η εύκολη αιτιολόγηση του ανθρώπου για όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω του και δεν καταλαβαίνει

• το πλασματικό στήριγμά του σε δύσκολες στιγμές

• το εξηλαστήριο θύμα στο οποίο φορτώνει όλα τα λάθη που έχει κάνει

Δεν πιστεύω. Αν πίστευα θα ήταν σαν στηρίζω όλη μου την ύπαρξη και του κόσμου που με περιβάλλει σε κάτι τελείως αμφίβολο...:neutral:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...