gtsamour Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Ο κοόσμος έχει επιβιώσει και μετά απο μεγαλύτερες καταστροφές απο αυτή ενός πυρηνικού εργοστασίου. Πιστεύω πως υπάρχει ελπίδα, κάποια στιγμη θα ανακάμψουμε
e-tic Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Ήμουν άθεος, μέχρι που ανακάλυψα οτι είμαι ο θεός!!!
gtsamour Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Ήμουν άθεος, μέχρι που ανακάλυψα οτι είμαι ο θεός!!! Καλο καλο......
Melissa_virus Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 gtsamour σωστό αυτό που λες. Μπορεί ο κόσμος να μην καταστραφει. Αλλά οι άνθρωποι δεν θα υπάρχουν.
Steven Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Να κάνω μια απλή ερώτηση? Γιατί 3 σελίδες και δεν έχει πει ουτε ένας ότι πιστεύει στο Θεό?? Οχι τίποτα άλλο αλλά αναρωτιέμαι από που βγαίνουν εκείνα τα 90% και βάλε όταν γίνεται καμιά δημοσκόπηση... Μήπως πέφτει πολύ αντιδραστηκότητα εδω πέρα..?? Στην ερώτηση λοιπόν..ούτε εγώ πιστεύω στο Θεό... Και άμα πραγματικά με ακούει και ενδιαφέρεται για μένα ας μου εμφανιστεί και θα πιστέψω.....
Melissa_virus Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Να κάνω μια απλή ερώτηση? Γιατί 3 σελίδες και δεν έχει πει ουτε ένας ότι πιστεύει στο Θεό?? Οχι τίποτα άλλο αλλά αναρωτιέμαι από που βγαίνουν εκείνα τα 90% και βάλε όταν γίνεται καμιά δημοσκόπηση... Μήπως πέφτει πολύ αντιδραστηκότητα εδω πέρα..?? Αν εννοείς δημοσκόπιση γενικά' date=' τους πιό πολλους που θα ρωτάνε θα είναι ηλικίας 40 και άνω... που είναι οσο να' ναι πιο θρησκοι. Αν εννοείς δημοσκόπηση εδώ μέσα, δεν θυμάμαι να έιχε γίνει κάποια, άμα έχουν επιλογές μόνο διάφορες θρησκίες αναγκαστικά βαζεισ χ.ο... Στην ερώτηση λοιπόν..ούτε εγώ πιστεύω στο Θεό... Και άμα πραγματικά με ακούει και ενδιαφέρεται για μένα ας μου εμφανιστεί και θα πιστέψω..... μπα... μην περιμένεις. Μόνο σε όσους είναι πολύ πιστή τους εμφανίζετε υποτίθετε! στον ύπνο τους, στον ξύπνιο τους... μάλλον ψυχοφάρμακα χρειάζονται!
Lucifer Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Ενώ εγώ τι ζητάω για να εμφανιστώ, μια ψυχή για πούλημα και μια πιστωτική για την προκαταβολή.
MsquitoPrincess Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 ...θα είναι ηλικίας 40 και άνω... που είναι οσο να' ναι πιο θρησκοι...Όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος κάτι παθαίνει.Στην πλειοψηφία τους οι ηλικιωμένοι(όχι,δεν εννοώ τους 40άρηδες), έριχναν χριστοπαναγίες στα νιάτα τους και τώρα είναι μ´ένα κερί στο χέρι και το αμήν στο στόμα...Κοιτάξτε οι άπιστοι να μην αλλαξοπιστήσετε σε 40 χρόνια :-P
geovard Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος κάτι παθαίνει.Στην πλειοψηφία τους οι ηλικιωμένοι(όχι' date='δεν εννοώ τους 40άρηδες), έριχναν χριστοπαναγίες στα νιάτα τους και τώρα είναι μ´ένα κερί στο χέρι και το αμήν στο στόμα...Κοιτάξτε οι άπιστοι να μην αλλαξοπιστήσετε σε 40 χρόνια :-P[/quote'] Άμα γεράσει ο άνθρωπος ο κ@los του φαρδαίνει Καί να τονε γ@meusoune δεν το καταλαβαίνει!
Black_Raven Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 ο θεός είναι απλώς η εύκολη αιτιολόγηση του ανθρώπου για όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω του και δεν καταλαβαίνει το πλασματικό στήριγμά του σε δύσκολες στιγμές το εξηλαστήριο θύμα στο οποίο φορτώνει όλα τα λάθη που έχει κάνει Δεν πιστεύω. Αν πίστευα θα ήταν σαν στηρίζω όλη μου την ύπαρξη και του κόσμου που με περιβάλλει σε κάτι τελείως αμφίβολο...:neutral:
Lucifer Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Λοιπόν λέω να αλλάξουμε την υπογραφή σου. Ψήνεσαι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.