Προς το περιεχόμενο

Πιστεύετε στην ύπαρξη του Θεού???

nontasg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο καλό πρωτοξάδελφε του Λιακόπουλου...έχεις την ίδια εγκυρότητα στα λεγόμενά σου όσο κι ο σούπερ ήρωάς σου που ανακάλυψε τον Κένταυρο. Κάνε κανένα σεμινάριο αξιοπιστίας εκεί που θα πας, γιατί έχεις εκτεθεί 200 φορές ως σήμερα με τα όσα ανυπόστατα έχεις αναφέρει. Γελάνε κι οι πέτρες...

Και πάλι, συνηθέστατο φαινόμενο, το έκανες γαργάρα το ζήτημα των Τουρκικών...κλασική περίπτωση βλάβης που θα έλεγε κι ο Τσάκωνας.

• Απαντ. 471
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Φιλε Cromb οταν λεμε κατι εχει μεγαλη σημασια ΠΩΣ το λεμε. θα μπορουσε να πει π.χ ο Θεος στον οποιο πιστευετε..ενω ετσι οπως το ειπε η εκφραση ακουγετε (τουλαχιστον στα δικα μου αυτια) εντελως απαξιωτικη ως και χλευαστικη.

Κι όμως η έκφραση είναι απόλυτα φυσιολογική.Απλά, όπως είπες, τα αυτιά σου δε το ακούνε φυσιολογικό.

απο οσο ξερω τα θρησκευτικα ΠΛΕΟΝ διδασκοντε προαιρετικα και αν καποιο παιδι αλλης θρησκειας η αθεος δεν επιθυμει να το παρακολουθησει εχει το δικαιωμα να το κανει.

Πιστεύεις οτι ένα παιδί δημοτικού που δηλώνει άθεο θα έχει σωστή αντιμετώπιση από τα άλλα παιδιά ή από τη δασκάλα του;Στην ελλάδα τουλάχιστον δε νομίζω.

εξαλλου αυτα που μαθαινει ενα παιδι στο σχολειο δεν ειναι δεσμευτικα! ολοι οσοι δηλωσαν αθεοι σε αυτο το thread τα εχουν διδαχτει τα θρησκευτικα στο σχολειο. αρα? πως μιλας για δικαιωμα επιλογης? μαλλον τους αδικεις με αυτο που λες και εμεσα και αθελα σου τους θεωρεις προβατα!

:-? :-? :-?

==============================

Γενικά μιλώντας:

Πρέπει να κατανοήσουν μερικοί πως η πλειοψηφία των άθεων όυτε πολέμιοι των άλλων θρησκειών είναι, ούτε θεωρούν αυτους που πιστεύουν ανόητους,κομπλεξικούς, ακροδεξιούς ή κάτι άλλο. ΑΠΛΑ ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.

Και δε τους ενδιαφέρει να πιστέψουν σε κάτι, δε τους ενδιαφέρουν οι άλλες θρησκείες.

Αρκεί οι άλλες θρησκείες να μην προσπαθούν να επιβληθούν και να επηρεάζουν τη ζωή τους.

Πιστεύεις στο θεο;Μπράβο σου.Πήγαινεις στην εκκλησία;Πολύ καλά κάνεις!Αφού το νιώθεις και το έχεις ανάγκη κάντο.

Όμως με ενοχλεί να επεμβαίνεις στη ζωή μου, να με "αναγκάζεις" να διδάσκομαι τη θρησκεία σου, να με "υποχρεώνεις" να αναγράφω στην πολιτική μου ταυτότητα το θρήσκευμά μου.Να μη με προσλαμβάνεις στη δουλειά σου αν δεν είμαι χριστιανός, να με διώχνεις από το μαγαζί σου αν φοράω μαντίλα...Με ενοχλεί να λές ότι η κοινωνία καταστρέφεται με το να αυξάνεται το ποσοστό που δηλώνουν άθεοι.Με ενοχλεί ο φανατισμός που δημιουργεί η θρησκεία, με ενοχλούν τα εγκλήματα που γίνονται στο όνομα της θρησκείας, με ενοχλεί η πλύση εγκεφάλου και η εκμετάλλευση του θρησκευτικού φρονήματος....

Και στην τελική με ενοχλεί που, λόγω της χρόνιας θρησκευτικής επιρροής, ο παππούς μου θα στενοχωρηθεί αφάνταστα αν παντρευτώ με πολιτικό γάμο και οι γονείς μου θα πάθουν κανα έμφραγμα αν δε βαφτίσω το παιδί μου στην εκκλησία. Με ενοχλεί που ίσως συμβιβαστώ για να μη τους στενοχωρήσω καθώς δε μπορούν να με καταλάβουν ....όπως και πολοί άλλοι....

Εσένα τι σε ενοχλεί που απλά δε πιστευώ;

Δημοσ.

Εμένα πάλι μου τη σπάει το ότι μερικοί μπαίνουν στα threads,πετάνε μια μπαρούφα και φεύγουν......Και επιπλέον η μόνη τους έννοια είναι να κλαίγονται στους moderators....Και όλα αυτά για να ενισχύσουν το κλίμα αντιπαράθεσης...Σε αυτούς εγώ προτείνω να το σταματήσουν το άθλημα,γιατί προκαλεί εγκεφαλικά προβλήματα και είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό στους άλλους που θέλουν να μιλήσουν σοβαρά....Επιπλέον προτείνω ως μέρος εκτόνωσης την Αγίου Νικολάου ή την Ραδηνού......:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

sorry για το offtopic.......

Δημοσ.

Cromb γενικα συμφωνω με αυτα που λες αλλα θελω να κανω μια παρατηρηση...

Πολλες φορες εμεις οι νεοι θελοντας να ξεχωρισουμε,ή να αντιδρασουμε σε κατι γινομαστε λιγακι υπερβολικοι.

Και εξηγουμαι:

Οταν ημαστε σχολειο ειχαμε παντα το μαθημα των θρησκευτικων οκ?

Ρε φιλε και να μην πιστευεις,τοσο το θεωρεις προπαγανδιστικο να υπαρχει αυτο το μαθημα?Δηλαδη ολη η πλυση εγκεφαλου στην οποια υποκεισαι αυτη ηταν?Αυτο δηλαδη σε στιγματισε και σε πειραζε στα παιδικα σου χρονια?

Η ξερω γω οτι βαφτιστηκες κτλ τοσο μεγαλη παραβιαση της πνευματικης σου ελευθεριας το θεωρεις?

Εγω πιστευω οτι πρεπει να χαλαρωσουμε λιγο.Μην το παιρνετε ως προπαγανδα υποχρεωτικα!Θεωρηστε το ως παραδοση,ως μικροαστικο καταλοιπο προηγουμενων δεκαετιων αν θελετε!

("να πηγαινεις παιδακι μου στην εκκλησια" κτλ)

Ενταξει,μπορει να μας σπανε λιγο τα νευρα οταν ειμαστε μικροι,αλλα πλεον κανεις δε θα σε κρινει λογω των θρησκευτικων σου πεποιθησεων...Και αν ο οικογενειακος σου περιγυρος σε πρηζει κανε μια υποχωρηση και κουνα συγκαταβατικα το κεφαλι χωρις να τους στεναχωρησεις...Ειναι το παραμικρο πιστευω σε μια κοινωνια οπου καλουμαστε να κανουμε πολλες περισσοτερες υποχωρησεις απο αυτην.Δε σου λεω να αλλαξεις τα πιστευω σου ή να τα κρατησεις για τον εαυτο σου.Αλλα να κρατας μια πιο ελαστικη σταση με αυτους τους ανθρωπους οι οποιοι με αυτα μεγαλωσαν και με αυτα πορευονται..

Γενικα αν ο αλλος δεν "μπορει" να σε ακουσει αστον...Ανταλλαξε αποψεις με εναν πιο ανοιχτομυαλο..

Παντως εγω αδυνατω να πιστεψω οτι υπαρχει στην εργασια θεμα θρησκευτικων πεποιθησεων,ή οτι νεοι ανθρωποι ειναι τοσο φανατισμενοι οσο λες εν ετει 2006.

Και πιστεψε με η αναγραφη του θρησκευματος στην ταυτοτητα (στις προηγουμενες ταυτοτητες) ειναι το λιγοτερο "φακελλωμα" που θα μπορουσες να υποστεις.

Να αντιδραμε σε οποιαδηποτε παραβιαση της ελευθεριας μας.Αλλα πολλες φορες να καταλαβαινουμε οτι καποια πραγματα ειναι ησσονος σημασιας και οτι αποτελουν "πταισματα" σε πολλα αλλα στα οποια πρεπει να αντιδρασουμε.

υγ:Παλαιοτερα πιστευα Cromb,τωρα προς το παρον δηλωνω αγνωστικιστης.Οχι για να μη με βγαλεις και παπαδοπαιδι,lol!

Δημοσ.
Εμένα πάλι μου τη σπάει το ότι μερικοί μπαίνουν στα threads' date='πετάνε μια μπαρούφα και φεύγουν......Και επιπλέον η μόνη τους έννοια είναι να κλαίγονται στους moderators....Και όλα αυτά για να ενισχύσουν το κλίμα αντιπαράθεσης...Σε αυτούς εγώ προτείνω να το σταματήσουν το άθλημα,γιατί προκαλεί [b']εγκεφαλικά προβλήματα[/b] και είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό στους άλλους που θέλουν να μιλήσουν σοβαρά....Επιπλέον προτείνω ως μέρος εκτόνωσης την Αγίου Νικολάου ή την Ραδηνού......:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

sorry για το offtopic.......

Αν δεν ήταν ένα απίστευτο βλακώδες offtopic post, θα ήταν προσβολή και προσωπική επίθεση. Προσυπογράφω το κείμενο του παιδιού που τις προάλλες έβγαλε ένα άχτι απέναντί σου, και προτείνω σε όλους να κάνουν αυτό που μόλις έκανα εγώ:

Προσθήκη του(της) nontasg στην Λίστα Αποκλεισμένων

Άλλωστε η πιθανότητα να γράψεις κάτι χρήσιμο για μένα (ή για νοήμοντα όντα γενικά) και να συνεισφέρεις σε μία σκεπτόμενη και αλληλεπιδραστική κοινότητα είναι μηδενική.

Τέλος από μένα, ακολουθώ το quote της υπογραφής μου. Όσο και αν το ευχαριστήθηκε ο sotirakis που σε έβρισε (και όλοι οι άλλοι) είσαι απίστευτα μικρός και ηλίθιος λόγος για να φάει κάποιος ban.

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

Γενικά μιλώντας:

Πρέπει να κατανοήσουν μερικοί πως η πλειοψηφία των άθεων όυτε πολέμιοι των άλλων θρησκειών είναι' date=' ούτε θεωρούν αυτους που πιστεύουν ανόητους,κομπλεξικούς, ακροδεξιούς ή κάτι άλλο. [b']ΑΠΛΑ ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ[/b].

Και δε τους ενδιαφέρει να πιστέψουν σε κάτι, δε τους ενδιαφέρουν οι άλλες θρησκείες.

Αρκεί οι άλλες θρησκείες να μην προσπαθούν να επιβληθούν και να επηρεάζουν τη ζωή τους.

Πιστεύεις στο θεο;Μπράβο σου.Πήγαινεις στην εκκλησία;Πολύ καλά κάνεις!Αφού το νιώθεις και το έχεις ανάγκη κάντο.

Όμως με ενοχλεί να επεμβαίνεις στη ζωή μου, να με "αναγκάζεις" να διδάσκομαι τη θρησκεία σου, να με "υποχρεώνεις" να αναγράφω στην πολιτική μου ταυτότητα το θρήσκευμά μου.Να μη με προσλαμβάνεις στη δουλειά σου αν δεν είμαι χριστιανός, να με διώχνεις από το μαγαζί σου αν φοράω μαντίλα...Με ενοχλεί να λές ότι η κοινωνία καταστρέφεται με το να αυξάνεται το ποσοστό που δηλώνουν άθεοι.Με ενοχλεί ο φανατισμός που δημιουργεί η θρησκεία, με ενοχλούν τα εγκλήματα που γίνονται στο όνομα της θρησκείας, με ενοχλεί η πλύση εγκεφάλου και η εκμετάλλευση του θρησκευτικού φρονήματος....

Και στην τελική με ενοχλεί που, λόγω της χρόνιας θρησκευτικής επιρροής, ο παππούς μου θα στενοχωρηθεί αφάνταστα αν παντρευτώ με πολιτικό γάμο και οι γονείς μου θα πάθουν κανα έμφραγμα αν δε βαφτίσω το παιδί μου στην εκκλησία. Με ενοχλεί που ίσως συμβιβαστώ για να μη τους στενοχωρήσω καθώς δε μπορούν να με καταλάβουν ....όπως και πολοί άλλοι....

Προσυπογράφω κάθε λέξη του συγκεκριμένου μηνύματος.

Ευχαριστώ το μέλος Cromb που κατάφερε να διατυπώσει με τόση σαφήνεια, απλότητα και καθαρότητα όσα σκέφτομαι.

Δημοσ.
Παλαιοτερα πιστευτα Cromb' date='τωρα προς το παρον δηλωνω αγνωστικιστης.Οχι για να μη με βγαλεις και παπαδοπαιδι,lol!

[/quote']

Δε ξέρω γιατί αλλα έχω αμφιβολίες , κάτι δε μου κάθεται καλά :| Αν όντως είσαι αγνωστικιστής έχεις μεγάλη ανοχή :) σε σημείο να σε χαρακτηρίσω αγαθούλη :ρ ( δε το λέω προσβλητικά , δεν έβρισκα άλλη πιο ήπια λέξη )

Οταν ημαστε σχολειο ειχαμε παντα το μαθημα των θρησκευτικων οκ?

Ρε φιλε και να μην πιστευεις,τοσο το θεωρεις προπαγανδιστικο να υπαρχει αυτο το μαθημα?Δηλαδη ολη η πλυση εγκεφαλου στην οποια υποκεισαι αυτη ηταν?Αυτο δηλαδη σε στιγματισε και σε πειραζε στα παιδικα σου χρονια?

Ναι ΚΑΙ αυτό μαζί με όλες τις άλλες διδασκαλίες με στιγμάτισαν γιατί στην εφηβική ηλικία μέχρι να βρω το δρόμο μου ένιωθα πολλές ενοχές - και φυσικά όχι μόνο εγώ

( χαρακτηριστικό τραγούδι μπάι δε γουέι : its a sin - pet shop boys )

Πολλες φορες εμεις οι νεοι θελοντας να ξεχωρισουμε,ή να αντιδρασουμε σε κατι γινομαστε λιγακι υπερβολικοι.

Αν υπάρχει λόγος καλά κάνουμε ;)

Δημοσ.

Mystirios,δεν καταλαβες καλα,τοτε δεν ημουν αγνωστικιστης,αλλα πιστευα με καποιες αμφιβολιες αν θες...Οποτε δε με πειραζε και τοσο...

(θα μου πεις και αυτο αγνωστικισμος περιπου ειναι)

Δεν ξερω,αναλογα με τα βιωματα του καθενος και την εποχη του γιατι εγω περσι τελειωσα το λυκειο...Αλλα ακομα κ οταν ημουν παιδι και βαριομουνα να παω εκκλησια δεν ειχα τυψεις γιατι ηξερα οτι να το κανεις λογω καταπιεσης αναιρει το νοημα του,και η θρησκεια ειναι ελευθερη ανεξαρτητα τι λενε γονεις και εκκλησια...

Δημοσ.

.

1) δεν επεμβαινει κανεις στην προσωπικη σου ζωη. μετα τα 18 παιρνεις την ζωη στα χερια σου.

2)στην πολιτικη σου ταυτοτητα γνωριζεις ΠΟΛΥ καλα οτι απο το 2000 δεν αναγραφετε το θρησκευμα (well done israel)

3)λες δεν σε προσλαμβανουν στην δουλεια αν δεν εισαι Χριστιανος...αυτο αναιρειτε αμεσα λογω της παραγραφου 2 πιο πανω.

4)λες "Με ενοχλεί να λές ότι η κοινωνία καταστρέφεται με το να αυξάνεται το ποσοστό που δηλώνουν άθεοι"

θελεις να πεις πως αυτο (αν το δεχτουμε ως αληθηνο) σε επηρεαζει τοσο πολυ στην ζωη σου? μαλλον υπερβολη ειναι

5) σε ενοχλει ο φανατισμος της θρησκειας λες..αν αναφερεσε σε γραφικοτητες τυπο λουκα 8α με βρεις συμφωνο. αν αναφερεσε στα συλαλλητηρια του αρχιεπισκοπου θα με βρεις να διαφωνω για ευνοητους λογους (θυμιζω απλα τα 3,2 εκατομυρια των ελληνων που εσπευσαν ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ να υπογραψουν κατα του νομου αυτου)

αλλα πιος νοιαζετε για αυτους...ειναι φανατικοι αυτοι ετσι δεν ειναι?...

6)λες "με ενοχλούν τα εγκλήματα που γίνονται στο όνομα της θρησκείας"

αναφερεσε σε εγκληματα του χριστιανισμου η γενικοτερα?

7) λες "με ενοχλεί η πλύση εγκεφάλου και η εκμετάλλευση του θρησκευτικού φρονήματος"

λοιπον..σε σεβομε σε εκτιμω αλλα πρεπει να σου ομολογησω οταν το διαβασα αυτο γελασα με την ψυχη μου...

αντι απαντησης θα σου πω μερικα ονοματα

Τζανη, οικονομεας, Λαμπρακης, Μπιστης, Κουναλακης, Τριανταφυλοπουλος, Μανος, Σημιτης, Σταθοπουλος, Ανδρουλακης, Ανδριανοπουλος...(να συνεχισω?)..

η πλυση εγκεφαλου που εχουν κανει οι παραπανω και πολλοι ομοιοι τους στα παραθυρα ειναι ΠΑΡΟΙΜΟΙΩΔΗΣ..

περιμενω απο την δικη σου την μερια τωρα να μου μιλησεις συγεκριμενα που αντιληφθηκες πλυση εγκεφαλου.

και στο τελος τελος ρε παιδια....

αφου σας πληγωνει τοσο πολυ η Ελλαδα γιατι δεν την εκγαταλειπετε??

δεν νομιζετε πως ειναι ενα καλο ερωτημα αυτο?

οσο για την ερωτηση σου αν με ενοχλει που δεν πιστευεις..οπως βλεπεις δεν ενοχλει εμενα αλλα τον περιγυρω σου...προφανως κατι ξερουν παραπανω :P

ειλικρινα δεν σου κρυβω οτι απορησα με τα περισσοτερα απο οσα εγραψες...εβγαλες ενα παραπονο και ενα καημο που δεν εχει πραγματικη βαση αλλα καθαρα θεωρητικη...

και ειναι πραγματικα αξιο αποριας καποιος ΕΝ ΕΤΗ 2006 να λεει πως εχει προβλημα επειδη δεν πιστευει...αν μου το ελεγες αυτο πριν 10 χρονια πιθανων να συμφωνουσα μαζι σου...να το λες ομως τωρα πραγματικα δεν το αντιλαμβανομε...

p.s θα παρακαλεσω τον χρηστη blueviper να μην ασχοληθει με τα ποστς μου.

δεν με ενδιαφερει η αποψη υβριστων. απευθυνομε στους υπολοιπους. ευχαριστω.

Δημοσ.

Γνωρίζω πως ενδεχομένως να είναι δύσκολο για το περήφανο εθνικό φρόνημα ενός Νεοέλληνα να το κατανοήσει, αλλά μεταξύ της δειλής λύσης της αποδοχής μιας αποκρουστικής κατάστασης και της δειλής λύσης της εγκατάλειψης της ίδιας κατάστασης στην μοίρα της, υπάρχει και η πιο αξιοπρεπής επιλογή της προσπάθειας αλλαγής της.

Δημοσ.
1) δεν επεμβαινει κανεις στην προσωπικη σου ζωη. μετα τα 18 παιρνεις την ζωη στα χερια σου.

Συμπέρασμα: πριν τα 18, δεν έχεις προσωπική ζωή.

Φυσικά μέχρι τα 18 σου, έχεις ψιλοκατασταλλάξει σε ορισμένα θεμελιώδη ζητήματα, αλλά δε βαριέσαι...πάντα υπάρχει χρόνος για νέες ήττες, για νέες συντριβές.

2)στην πολιτικη σου ταυτοτητα γνωριζεις ΠΟΛΥ καλα οτι απο το 2000 δεν αναγραφετε το θρησκευμα (well done israel)

Δε φταίει το Ισραήλ...τα ρυπαρά και το ξανθό γένος φταίνε! :D

5) σε ενοχλει ο φανατισμος της θρησκειας λες..αν αναφερεσε σε γραφικοτητες τυπο λουκα 8α με βρεις συμφωνο. αν αναφερεσε στα συλαλλητηρια του αρχιεπισκοπου θα με βρεις να διαφωνω για ευνοητους λογους (θυμιζω απλα τα 3,2 εκατομυρια των ελληνων που εσπευσαν ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ να υπογραψουν κατα του νομου αυτου)

αλλα πιος νοιαζετε για αυτους...ειναι φανατικοι αυτοι ετσι δεν ειναι?...

Δεν είναι απαραίτητα φανατικοί...παραπλανημένοι μονάχα. Τα περί αυθόρμητης συμμετοχής είναι αστειότητα εξ ορισμού. Δηλαδή θα μπορούσαν να είχαν έλθει με χαλινάρι και χαλκά στη μύτη ή είναι σύνηθες σε οποιαδήποτε σχετική συγκέντρωση ανάλογη τακτική; Η δημαγωγία κι ο φτηνός λαϊκισμός είναι ίδιον του κυρίου Παρασκευαΐδη.

6)λες "με ενοχλούν τα εγκλήματα που γίνονται στο όνομα της θρησκείας"

αναφερεσε σε εγκληματα του χριστιανισμου η γενικοτερα?

Θα είχες διαφορετική δηλαδή άποψη σε κάθε περίπτωση; Ή σε ενοχλούν συλλήβδην ή δε σε ενοχλούν πάλι συνολικά. Τα στραβά ματάκια θα κάνουμε πάλι; Στο τέλος θα αλληθωρίσουμε μόνιμα.

7) λες "με ενοχλεί η πλύση εγκεφάλου και η εκμετάλλευση του θρησκευτικού φρονήματος"

λοιπον..σε σεβομε σε εκτιμω αλλα πρεπει να σου ομολογησω οταν το διαβασα αυτο γελασα με την ψυχη μου...

αντι απαντησης θα σου πω μερικα ονοματα

Τζανη, οικονομεας, Λαμπρακης, Μπιστης, Κουναλακης, Τριανταφυλοπουλος, Μανος, Σημιτης, Σταθοπουλος, Ανδρουλακης, Ανδριανοπουλος...(να συνεχισω?)..

η πλυση εγκεφαλου που εχουν κανει οι παραπανω και πολλοι ομοιοι τους στα παραθυρα ειναι ΠΑΡΟΙΜΟΙΩΔΗΣ..

περιμενω απο την δικη σου την μερια τωρα να μου μιλησεις συγεκριμενα που αντιληφθηκες πλυση εγκεφαλου.

Μπήκες μόνος σου στη μαύρη λίστα...νύχτα έρχεσαι και φεύγεις νύχτα. Αφορά άπαντες τους θαμώνες των παραθύρων, από παπαδαριό μέχρι πολιτικάντηδες.

Η θρησκεία από τη φύση της μεταχειρίζεται τακτικές προσυλητισμού, ακριβώς γιατί πρέπει να επιβιώσει (δεν εξετάζουμε καν την ανάγκη της να "σώσει" τον κόσμο). Η πλύση εγκεφάλου, η ιδεοληψία, ο φανατισμός κα είναι όπλα όχι μόνο αυτοσυντήρησης, αλλά κι εξάπλωσης. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα άλλωστε.

Μπα...είναι μάλλον αφελέστατο ερώτημα, αλλά δεν ανέμενα και τίποτα καλύτερο. Έχω ξεχάσει πόσες φορές και πόσοι μέχρι σήμερα το έχουν "περάσει" ως λύση, λες και το ζητούμενο είναι να την κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκια, για να σώσουμε το τομάρι μας.

Όχι αγαπητέ μου...κάθεσαι εδώ και δίνεις κι ο ίδιος τον αγώνα σου καθημερινά, απέναντι στα κακώς κείμενα. Δεν αυτομολείς, για να χαίρονται ορισμένοι άλλοι το Μεσαίωνά που σου παρουσιάζουν ως Παράδεισο. Δεν αποφεύγεις το πρόβλημα...το αντιμετωπίζεις.

οσο για την ερωτηση σου αν με ενοχλει που δεν πιστευεις..οπως βλεπεις δεν ενοχλει εμενα αλλα τον περιγυρω σου...προφανως κατι ξερουν παραπανω :P

Προφανώς ο περίγυρος του ανθρώπου είναι ο μέσος περίγυρος που διαθέτουν κι οι περισσότεροι και στον οποίο συμπεριλαμβάνεσαι. Ανθρωπάκια που δεν ανέχονται τη διαφορετικότητα και σου επιβάλλουν τις προτιμήσεις τους ως αντικειμενικές αλήθειες.

p.s θα παρακαλεσω τον χρηστη blueviper να μην ασχοληθει με τα ποστς μου.

δεν με ενδιαφερει η αποψη υβριστων. απευθυνομε στους υπολοιπους. ευχαριστω.

Παρακάλα και τραγούδα κι όλας. Μπορείς ανά πάσα στιγμή να στέλνεις pm σε όσους επιθυμείς να συνομιλήσεις, μια και προφανώς δεν αντέχεις το σχολιασμό σε δημόσια μορφή.

Θα προτιμούσα να μην ασχολούμαι με τα post σου, αλλά δε μου επιτρέπω να μην ανταπαντώ σε αβάσιμες θέσεις και διάτρητα επιχειρήματα. Είναι σα να κλέβεις εκκλησία, αλλά το ίδιο έκανε κι ο Robin Hood...έκλεβε από τους πλούσιους κι έδινε στους φτωχούς! :D

Δημοσ.

προς τον υβριστη: ΔΕΝ διαβασα ΟΥΤΕ μια λεξη απ'οσα εγραψες...

στην υγεια σου :)

--->blueviper

Αυτό το μήνυμα είναι κρυμμένο, γιατί ο χρήστης blueviper είναι στηv λίστα αποκλεισμένων.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...