Προς το περιεχόμενο

Πιστεύετε στην ύπαρξη του Θεού???

nontasg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
paredwse, αν θελεις απαντηση θα πρεπει πρωτα να διευκρινισεις τι εννοεις οταν λες "δεν χρηζουν σχολιασμου" εννοεις απαξιωση αν καταλαβα καλα? αν ναι, τοτε να περιμενεις απαντηση απο μενα ενω απαξιεις για τα λεγομενα μου , μου ακουγετε οξυμορο..θα μπορουσες να πεις απλα και ομορφα "διαφωνω". οπως αλλωστε δηληνω και εγω οτι σχεδον στο συνολο οσων εχεις ποσταρει σε αυτο το thread διαφωνω.

Δεν κατάλαβα, μου ζητάς (εμμέσως πλην σαφώς) να απολογηθώ για τα γραπτά μου; :-D

Προς πληροφόρησή σου εννοώ κάθε λέξη!

Χρήζω στη νέα ελληνική σημαίνει χρειάζομαι, έχω ανάγκη. ΑΝ ήθελα να απαξιώσω θα χρησιμοποιούσα το ρήμα αξίζω - η φράση δηλαδή θα έλεγε "δεν αξίζουν σχολιασμού".

Τέλος πάντων, ας πάμε στο παρασύνθημα κι ας αρχίσουμε από... το τέλος:

οπως καταλαβαινεις μονο σεβασμο στις αποψεις τετοιων ατομων δεν μπορει να νιωσει κανεις. για τους υπολοιπους μη προκατηλειμενους η αποψη τους ειναι σεβαστη.

Κατ'αρχήν, όλες οι απόψεις είναι σεβαστές. Είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε. Είτε μας αρέσει η στάση του "αντίπαλου δέους" είτε όχι. Άλλωστε, όπως έλεγε και ένας Αμερικάνος στοχαστής, η ελευθερία του λόγου δεν πρέπει να υπάρχει για την άποψη με την οποία συμφωνούμε αλλά για την άποψη την οποία σιχαινόμαστε.

Δεύτερον, κάθε άποψη στην "διαμάχη" αυτή είναι προκατειλημμένη. Δεν υπάρχει αμεροληψία και είναι προφανές γιατί: η κάθε "πλευρά" (θεϊστές και άθεοι) έχουν ριζικές διαφορές. Δεν υφίσταται πεδίο συζήτησης αφού διαφωνούν σε βασικό θέμα. Δεν υπάρχει το λεγόμενο κοινό πεδίο απ' όπου ξεκινούν αμφότεροι (το λεγόμενο common ground). Οπότε δεν αντιλαμβάνομαι ποιούς θεωρείς μη προκατειλημμένους...

να διευκρινισω λοιπον (προς τους υπολοιπους) τι εννοω οταν λεω με ενοχλουν οι αθεοι εκ ποποιθησεως. οκ ισως να μην ηταν και η πιο καταλληλη λεξη..αυτο που ηθελα να πω οτι φυσικα και εχει το δικεωμα καποιος να αμφισβητει οτι θελει, απλα προσωπικα εμενα με ενοχλει μια μεριδα εξ αυτων οπου αυτη την αμφισβητηση την εχουν μετατρεψει σε σταση ζωης..

Τρίτον, φυσικά και οι άθεοι έχουν μετατρέψει την ανυπαρξία πίστης τους σε τρόπο ζωής. Το ότι δεν πηγαίνουν στην εκκλησία, το ότι δεν προσεύχονται, το ότι δεν κάνουν τον σταυρό τους είναι μέρος του τρόπου ζωής τους. Ποιό ακριβώς είναι το παράδοξο που σε ενοχλεί; Μήπως σε ενοχλεί η ίδια η αμφισβήτηση;

ειναι ατομα που διακατεχοντε απο κακια και μισος, προπαγανδιστες. αυτο για μενα δεν λεγετε "αποψη" αλλα σκαλωμα και κομπλεξ.

Το να γράφει ένας χριστιανός για κακία και μίσος και προπαγάνδα είναι πράγματι πρωτάκουστο! Προφανώς ξεχνάς τα εκατομμύρια που σφαγιάστηκαν στο όνομα της θρησκείας σας. Δεν έχεις ακούσει για τις ασύλληπτες καταστροφές στον προχριστιανικό κόσμο (Ρώμη, Ελλάδα, Αίγυπτος - με "φωτεινό" παράδειγμα την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας!). Παραβλέπεις την αισχρή προπαγάνδα με την οποία ακόμα και σήμερα ποτίζουν τα παιδιά στα σχολεία.

Από την άλλη τι κακία και τι μίσος και τι προπαγάνδα επικαλείσαι από την πλευρά των άθεων; Απ'όσο ξέρω, κανείς δεν σκοτώθηκε από άθεους λόγω της θρησκείας του. Τίποτα δεν καταστράφηκε από άθεους και φυσικά δεν υφίσταται προπαγάνδα από άθεους.

Εκτός αν η έκφραση της άποψης ενός άθεου θεωρείται... προπαγάνδα.

Οι εκδηλώσεις μίσους φυσικά και δεν εκφράζουν κανέναν και δεν πρέπει να υφίστανται. Ο καθένας δικαιούται να έχει την άποψή του, αρκεί να μην προσπαθεί να την επιβάλλει στους άλλους.

Αλλά μην μιλάς για μίσος, κακία και προπαγάνδα, στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί.

• Απαντ. 471
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω ένα πράγμα:γιατί όποιοι είναι άθεοι,αλλά και μορφωμένοι,επιδεικνύουν τόοοοοσο πολύ πια τη μόρφωσή τους κάνοντας συντακτικές αναλύσεις της κάθε πρότασης που γράφουν,εξηγώντας τι είπαν κλπ κλπ.............

Μήπως κάτι φταίει για αυτό???Λέω μήπως..........:neutral: :neutral:

ΥΓ1:αντίθετο δε σημαίνει αντίστροφο.......Όταν λέω λοιπόν ότι η μόρφωση δε συμβαδίζει με τον αθεϊσμό εννοώ ότι μάλλον η έλλειψη μόρφωσης συμβαδίζει με τον αθεισμό......

ΥΓ2: paredwse με 5 posts ανά μέρα δεν μπορώ να απαντήσω σε τέτοια ερωτήματα.....Δε μου φτάνουν και με συγχωρείς που στο λέω,αλλά επιμένεις.......

Edit ώρα 19:55 : paredwse ξέχασες ότι εδώ και καιρό μπορώ να γράφω μόνο 5 posts την ημέρα???Κοίτα λίγο παραπάνω απο εκεί που γράφεις και μετά να λες ότι περιμένεις απαντήσεις από μένα και θα περιμένεις για πολύ καιρό ακόμα.Όμως και πάλι δεν έχω να σου απαντήσω τίποτα,είσαι σε όλα σωστός και εγώ σε όλα λάθος.....Και ίσως με το να σου μιλάω έτσι να φτάσει 2007 και ακόμα να έχω 5 posts ανά ημέρα........

Edit ώρα 20:30 : ωραία paredwse σου ζητώ συγγνώμη,ό,τι είπα τα είπα εν βρασμώ ψυχής και δεν έχω αποδείξεις....Τουλάχιστον εγώ τα είπα μπροστά σου......Και μη μου ζητήσεις να δικαιολογήσω αυτό που είπα μόλις τώρα.......

ΕΙΠΑΜΕ:ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ,ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ!!!! ΤΕΛΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ!!!!!!

Δημοσ.

Θα ήθελα να συμφωνήσω με τον goa στα πέρι "φανατικών αθεϊστών". Αν υπάρχει κάτι πιο σπασαρχίδικο από φανατικό χριστιανό, είναι ο φανατικός άθεος.

Γενικά, μαγκιά σου να πιστεύεις ή να μην πιστεύεις ό,τι θες, αλλά το κράξιμο στην αντίπερα όχθη και ο προσυλητισμός είναι τόσο (μα τόσο) μικροπρεπές.

• Super Moderators
Δημοσ.
Εγώ πάλι αρχίζω να πιστεύω ότι με το να τσακωνόμαστε γι'αυτό το θέμα δε βγαίνει νόημα,καθώς άποψή μου είναι ότι όταν θεωρείς τον αθεϊσμό στάση ζωής και θαύμα να δεις να γίνει μπροστά σου πάλι θα προσπαθείς να το εξηγήσεις με τους νόμους της φυσικής.....:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δεν έχεις απαντήσει σε προηγούμενά μου ερωτήματα και με στεναχωρείς.

Αν θες, στα θυμίζω (σου δίνω και link για να μην κουράζεσαι να ψάχνεις!).

Όταν ευαρεστηθείς να απαντήσεις, πες μου κι ένα θαύμα, στο οποίο ήσουν παρών και το οποίο αδυνατείς να εξηγήσεις με τους νόμους της φυσικής.

Επίσης πιστεύω ότι στην πραγματικότητα δε συμβαδίζει η μόρφωση με τον αθεϊσμό,αλλά μάλλον το αντίθετο....Και όποιος κατάλαβε,κατάλαβε.........

Δηλαδή ο αθεϊσμός συμβαδίζει με τη μόρφωση; :?

Περιμένω απαντήσεις στα ερωτήματα... ;)

• Super Moderators
Δημοσ.
Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω ένα πράγμα:γιατί όποιοι είναι άθεοι' date='αλλά και μορφωμένοι,επιδεικνύουν τόοοοοσο πολύ πια τη μόρφωσή τους κάνοντας συντακτικές αναλύσεις της κάθε πρότασης που γράφουν,εξηγώντας τι είπαν κλπ κλπ.............

Μήπως κάτι φταίει για αυτό???Λέω μήπως..........:neutral: :neutral:[/quote']

Μήπως η εξήγηση των γραπτών από κάποιον οφείλεται στην ανικανότητα των συνομιλητών του να τον καταλάβουν; Λέω, μήπως... :neutral:

Δημοσ.

ολες οι αποψεις ειναι σεβαστες? δηλαδη αν εσενα σε σταματησει καποιος στο δρομο και σου βρισει την μανα τι θα κανεις? θα πεις οκ σεβαστη η αποψη σου??

οχι φιλε μου..τετοιες ισοπεδωτικες "λογικες" δεν τις δεχομε.

και μου κανει εντυπωση που ενω εξηγησα σε ποιους αναφερομε επιμενεις να με ρωτας και να εχεις αποριες..φυσικα και δεν με ενοχλει αν δεν παει καποιος στην εκκλησια (ουτε εγω παω συχνα το ομολογω)

σου εδωσα το παραδειγμα με ατομο που γνωριζω που φτιαχνει στιχακια βριζοντας τα Θεια..σε τετοια αρρωστα ατομα αναφερομε..αν εσενα προσωπικα σε βολευει και σε ευχαριστει και το βλεπεις νορμαλ οκ..δικαιωμα σου ειναι.

εμενα θα μου επιτρεψεις να νιωθω οικτο για αυτους.

μιλας για κακια μισος και σφαγες απο τους ελληνες χριστιανους ανα τους αιωνες..βεβαια ουτε λογος για τις σφαγες απο τους ισραηλινους, ουτε λογος για τις σφαγες και τις δολοφονιες απο του τουρκους (ακομα και σημερα)

για ολα τα δεινα φταιει ο χριστιανισμος λοιπον..

το 96% λοιπον του Ελληνικου λαου εχουν πλανηθει...και ενα 4% στο οποιο ανηκεις εσυ ειστε οι ειρηνοποιοι και οι open minded...

αυτο το αφηνω στην κριση των υπολοιπων..

απλα μη ξεχασεις ενα πραγμα..αυτη η γη που πατας καθε σπιθαμη της ειναι ποτισμενη με αιμα...αυτα που εχει τραβηξειο ελληνας ανα τους αιωνες δεν τα εχει περασει κανεις αλλος λαος.

τελος να σε ευχαριστησω για το προηγουμενο ποστ σου γιατι επιβεβαιωσες αυτο για το οποιο σε ειχα κατηγορησει πριν 2 μηνες..οτι με ειχες κανει ban στο thread liako.gr MONO KAI MONO επειδη σε χαλασαν οι αποψεις μου (λογοκρισια δηλαδη) και οχι επειδη φερθηκα ασχημα σε αλλον χρηστη..υπενθυμιζω απλα οτι η επισημη αιτιολογια απο μερους σου ειναι "λογω υβριστικης συμπεριφορας"

ενω αυτο που ειχα κανει εγω ηταν να κανα ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ μιας ΗΔΗ καταγεγραμενης δηλωσης αλλου χρηστη που ελεγε οτι κανει χρηση ουσιων.

την ιδια στιγμη αλλοι χρηστες αποκαλουν αλλους χρηστες με χαρακτηρισμους οπως: 1)ηλιθιοι 2)ειστε για τα μπαζα 3) σας εχω χεσμενους 4) φασιστες και πολλα αλλα ομορφα λογακια..αλλα εχουν την ασυλια σου προφανως επειδη τυχαινει να συμβαδιζουν οι αποψεις σας( πολυ σοβαρος λογος δεν λεω)...

Δημοσ.
Θα ήθελα να συμφωνήσω με τον goa στα πέρι "φανατικών αθεϊστών". Αν υπάρχει κάτι πιο σπασαρχίδικο από φανατικό χριστιανό' date=' είναι ο φανατικός άθεος.

Γενικά, μαγκιά σου να πιστεύεις ή να μην πιστεύεις ό,τι θες, αλλά το κράξιμο στην αντίπερα όχθη και ο προσυλητισμός είναι τόσο (μα τόσο) μικροπρεπές.[/quote']

Lucifer μπορεις σε παρακαλω να μου πεις που ακριβως αντιλιφθηκες προσυλητισμο απο μερους μου???

Δημοσ.
Θα ήθελα να συμφωνήσω με τον goa στα πέρι "φανατικών αθεϊστών". Αν υπάρχει κάτι πιο σπασαρχίδικο από φανατικό χριστιανό, είναι ο φανατικός άθεος.

Κοινός παρανομαστής και στις 2 περιπτώσεις είναι ο φανατισμός και η ξεροκεφαλιά.Ένας φανατικός άθεος / χριστιανός (και οχι μόνο χριστιανός) είναι επικίνδυνος.Και είναι και οι 2 το ίδιο σπασα@@.

Γενικά, μαγκιά σου να πιστεύεις ή να μην πιστεύεις ό,τι θες, αλλά το κράξιμο στην αντίπερα όχθη και ο προσυλητισμός είναι τόσο (μα τόσο) μικροπρεπές.

Δε νομίζω οτι έχει προσπαθήσει να προσυλητήσει κανείς σ'αυτό το thread.Αμα θεωρείς την διατύπωση της αντίθετης άποψης απόπειρα προσυλητησμού νομίζω οτι κάνεις λάθος.Προσυλητησμό πάλι εγω θεωρώ να παίρνεις ένα βρέφος και να το μεγαλώνεις σαν χριστιανό/μουσουλμάνο/άθεο κτλ κτλ αφου το παιδάκι δεν είναι σε θέση να κρίνει...

το 96% λοιπον του Ελληνικου λαου εχουν πλανηθει...και ενα 4% στο οποιο ανηκεις εσυ ειστε οι ειρηνοποιοι και οι open minded...

αυτο το αφηνω στην κριση των υπολοιπων..

Απ'όσο ξέρω η πλειοψηφία των ελλήνων ακούει τις δημιουργίες του φοίβου.Ποσοστό δε γνωρίζω.

Δημοσ.
Lucifer μπορεις σε παρακαλω να μου πεις που ακριβως αντιλιφθηκες προσυλητισμο απο μερους μου???

Πουθενά. Δεν πήγαινε σε εσένα, το έγραψα σε 2ο ενικό ως γενίκευση.

Δημοσ.

96% στα χαρτια.. και ολοι οσοι δηλωσαν μη-χριστιανοι εδω, στα χαρτια χριστιανοι ειναι..βαπτισμενοι...

• Super Moderators
Δημοσ.
ολες οι αποψεις ειναι σεβαστες? δηλαδη αν εσενα σε σταματησει καποιος στο δρομο και σου βρισει την μανα τι θα κανεις? θα πεις οκ σεβαστη η αποψη σου??

οχι φιλε μου..τετοιες ισοπεδωτικες "λογικες" δεν τις δεχομε.

Με συγχωρείς αλλά μάλλον υπάρχει πρόβλημα επικοινωνίας. Έγραψα για απόψεις. Το να μου βρίσεις τη μάνα δεν είναι άποψη. Άποψη είναι η αιτιολογημένη εκφορά μίας γνώμης.

μιλας για κακια μισος και σφαγες απο τους ελληνες χριστιανους ανα τους αιωνες..

Δεν ανέφερα πουθενά έλληνες χριστιανούς. Ξαναδές τι ακριβώς γράφω.

βεβαια ουτε λογος για τις σφαγες απο τους ισραηλινους' date=' ουτε λογος για τις σφαγες και τις δολοφονιες απο του τουρκους (ακομα και σημερα)[/quote']

Δεν κατάλαβα, κάνουμε κόντρες στις σφαγές;

για ολα τα δεινα φταιει ο χριστιανισμος λοιπον..

Προφανώς υπάρχει έλλειμα επικοινωνίας. Ξαναδιάβασε τι έχω γράψει.

Έγραψα εγώ κάτι τέτοιο; Σε παρακαλώ μην βάζεις λόγια στο στόμα μου. Όταν μου απαντάς, σε παρακαλώ να αναφέρεσαι σε όσα έχω γράψει, όχι σε όσα νομίζεις ότι έχω γράψει.

απλα μη ξεχασεις ενα πραγμα..αυτη η γη που πατας καθε σπιθαμη της ειναι ποτισμενη με αιμα...αυτα που εχει τραβηξειο ελληνας ανα τους αιωνες δεν τα εχει περασει κανεις αλλος λαος.

Δεν είναι του παρόντος η συζήτηση αυτή αλλά θα πω μόνο μία λέξη: Ινδιάνοι.

τελος να σε ευχαριστησω για το προηγουμενο ποστ σου γιατι επιβεβαιωσες αυτο για το οποιο σε ειχα κατηγορησει πριν 2 μηνες..οτι με ειχες κανει ban στο thread liako.gr MONO KAI MONO επειδη σε χαλασαν οι αποψεις μου (λογοκρισια δηλαδη) και οχι επειδη φερθηκα ασχημα σε αλλον χρηστη..υπενθυμιζω απλα οτι η επισημη αιτιολογια απο μερους σου ειναι "λογω υβριστικης συμπεριφορας"

Το αφήνω στην κρίση των υπολοίπων μελών. Αν "τιμωρούσα" με ban όποια μέλη δεν συμφωνούν μαζί μου, εσύ και ο nontasg δεν θα γράφατε πια εδώ.

Μάλλον πολύ εύκολα κρίνεις τους συνομιλητές σου. Πολύ εύκολα.

Kαι επιδεικνύεις πλούτο επιχειρημάτων.

[...]

την ιδια στιγμη αλλοι χρηστες αποκαλουν αλλους χρηστες με χαρακτηρισμους οπως: 1)ηλιθιοι 2)ειστε για τα μπαζα 3) σας εχω χεσμενους 4) φασιστες και πολλα αλλα ομορφα λογακια..αλλα εχουν την ασυλια σου προφανως επειδη τυχαινει να συμβαδιζουν οι αποψεις σας( πολυ σοβαρος λογος δεν λεω)...

Περίεργο' date=' δεν θυμάμαι να έχω δει Αναφορά Προσβλητικού Μηνύματος που έχεις κάνει εσύ για κάποιο προσβλητικό post.

Μήπως λοιπόν έχεις κι εσύ τις ευθύνες σου για όποια παρόμοια περιστατικά; ;)

ΥΓ: Περιμένω ακόμα κάποιες απαντήσεις από το μέλος [b']nontasg[/b] αλλά απ' ότι φαίνεται θα περιμένω για πολύ... :)

Δημοσ.

Tα πράγματα είναι πολύ απλά. Στην ελληνική κοινωνιούλα του καθωσπρεπισμούλη και του μικροαστισμούλη, καθετί που ξεφεύγει είτε οπτικά, είτε ηχητικά, είτε σε οποιοδήποτε άλλο επίπεδο απ' την πεπατημένη της μάζας που χαρακτηρίζεται απ' το χιλιοειπωμένο "Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια", αντιμετωπίζεται όπως οι κομμουνιστές στην Αμερική. Κρίμα που δεν υπάρχει Μακάρθι εδώ, έλα όμως που ο κάθε καθωσπρέπει Έλλην είναι ένας μικρός Μακαρθάκος από μόνος του, δικαστής των πάντων.

Η πλάκα είναι ότι και άθεος να μην είσαι με αυτά που διαβάζεις γίνεσαι....

• Super Moderators
Δημοσ.

Τώρα βλέπω τα edit, τώρα απαντάω.

Ου γαρ έρχεται μόνον... :-D

ΥΓ1:αντίθετο δε σημαίνει αντίστροφο.......Όταν λέω λοιπόν ότι η μόρφωση δε συμβαδίζει με τον αθεϊσμό εννοώ ότι μάλλον η έλλειψη μόρφωσης συμβαδίζει με τον αθεισμό......

Μάλιστα. Μας λες λοιπόν ότι οι άθεοι είμαστε και αμόρφωτοι από πάνω. :grin:

Τέτοιος σεβασμός... στην άποψη που δεν συμφωνεί με τη δική σου! :mrgreen:

Έχεις μήπως και... κανένα στοιχείο γι'αυτόν σου τον ισχυρισμό ή ζητώ πολλά; :)

Edit ώρα 19:55 : paredwse ξέχασες ότι εδώ και καιρό μπορώ να γράφω μόνο 5 posts την ημέρα???Κοίτα λίγο παραπάνω απο εκεί που γράφεις και μετά να λες ότι περιμένεις απαντήσεις από μένα και θα περιμένεις για πολύ καιρό ακόμα.[/i']

Όντως, είχα ξεχάσει ότι έχεις έναν περιορισμό στα posts. Περιμένω λοιπόν εναγωνίως στο πρώτο-πρώτο post της αυριανής ημέρας μία απάντηση στα ερωτήματα που σου έθεσα εδώ και 2-3 μέρες. Νομίζω ότι με ένα post μπορείς να απαντήσεις σε όλα. ;)

Όμως και πάλι δεν έχω να σου απαντήσω τίποτα,είσαι σε όλα σωστός και εγώ σε όλα λάθος.....Και ίσως με το να σου μιλάω έτσι να φτάσει 2007 και ακόμα να έχω 5 posts ανά ημέρα........[/i']

Βλέπω ότι συνεχίζεις να συκοφαντείς εμένα προσωπικά, υπονοώντας ότι "τιμωρείσαι" επειδή διαφωνείς με τις απόψεις μου. Περιμένω ακριβή απάντηση για απτά και συγκεκριμένα παραδείγματα όπου μέλη 'τιμωρήθηκαν' επειδή διαφωνούν μαζί μου. Είπαμε, αύριο, στο πρώτο-πρώτο post σου. ;)

Δημοσ.

Kαι επιδεικνύεις πλούτο επιχειρημάτων.

μαλιστα...στα 3 λινκς που εδωσες ο υβριστικος ορος αγνοειτε..(εκτος και αν θεωρεις υβριστικο το "ξερολιδης")

κατα συμπτωση και τα 3 λινκς αφορουσαν τον χρηστη ]nick[.

αν προσεξες δεν λογομαχησα με κανεναν αλλον (μαλλον δεν το προσεξες η εσκεμενα δεν το προσεξες)

επισης ουτε προσεξες πιος εβαλε το φυτιλι: για να μη σε βαζω σε κοπο θα στο κανω paste εδω να το δεις:

]nick[ :

ntropiazeis to onoma soy k to avatar soy file!"

και περιμενες εσυ τωρα απο μενα να καθομε να μου μιλαει ετσι ενα παιδακι 18 χρονων? οταν καποιος σου επιθετε θα απαντησεις!

και επισης υπαρχει background απο πισω το οποιο δεν το γνωριζεις: o συγεκριμενος μου ειχε πει οτι θα ανοιξει το συγεκριμενο thread μονο και μονο για να με "τσιγκλησει" (ειχα κανει το λαθος τοτε να τον εχω στο msn μου)

και οπως βλεπεις προκληθηκα και του απαντησα οπως του αρμοζε.

εσυ βεβαια μπορεις να ισχυριζεσε οσο θελεις οτι ειδες υβριστικη συμπεριφορα..κατα τη δικη σου την λογικη για το τανγκο χρειαζετε 1.

κατα την λογικη του υπολοιπου πλανητη απο οσο ξερω χρειαζοντε 2 για το τανγκο ;)

Δημοσ.

Απ'όσο ξέρω η πλειοψηφία των ελλήνων ακούει τις δημιουργίες του φοίβου.Ποσοστό δε γνωρίζω.

Mystirios πετυχημενο το αστειακι σου αλλα εγω αναφερομουν σε αυτο http://en.wikipedia.org/wiki/Greece#Religion

(που δεν ειναι αστειο αλλα επισημα στοιχεια)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...