Goacore Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 θα ζητησω συγνωμη απο τους υπολοιπους που θα γινω για λιγο off-topic αλλα πρεπει. στον ακατονομαστο απο πανω (που οποτε βλεπει δικο μου ποστ σπευδει να πει τα δικα του) εχω να πω πως δεν προκειτε να σχολιασω τιποτα απολυτως απο τα λεγομενα του μιας και ο συγεκριμενος τυπος εχει δηλωσει σε αλλο thread πως οι Ελληνες ειναι ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ. λυπαμε αλλα δεν συνδιαλεγομε με τετοιους τυπους. sorry gia to off-topic για 1 και μοναδικη φορα.
konnak Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 ...πως οι Ελληνες ειναι ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ. Γιατί, δεν είναι; Νομίζω ότι δεν έχεις πρόβλημα μόνο με τον συγκεκριμένο "τύπο"...
blueviper Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Χαρ χαρ χαρ! Βρε Goacore...take it easy on yourself (που λέει κι ο Scott). Μην κάνεις σαν 5χρονο...αν δε θες να απαντήσεις, μην απαντάς...απλά κι ωραία. Τι στο καλό χρειάζονται οι επεξηγήσεις, οι συγγνώμες και οι λοιπές μέντολες?! Μπα σε καλό σου...τα κατάφερες κι ευθύμησα και σήμερα!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Super Moderators Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 @ Goacore: Τα υπόλοιπα δεν τα σχολιάζω (γιατί δεν χρήζουν σχολιασμού), θα σταθώ όμως στο συγκεκριμένο σημείο. [...'] βεβαια οι αμφισβητιες εχουν την αποψη τους και ειναι δικεωμα τους. αρκει να μην ειναι προκατελειμενη η αποψη αυτη γιατι γνωριζω αρκετο κοσμο που εκφραζει τετοιες θεσεις οχι επειδη αμφισβητει αλλα επειδη ειναι αθεοι εκ πεποιθησεως σε σημειο σκαλωματος ως και ξερολιτιδας. Δηλαδή; Δεν το κατάλαβα αυτό. Αναγνωρίζεις μεν το δικαίωμα κάποιων να μην πιστεύουν στο θεό σου αλλά... σε ενοχλούν οι άθεοι εκ πεποιθήσεως; Δηλαδή ποιοί άλλοι άθεοι υπάρχουν; :?
VKostas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Ωχ! Προβλέπω κι άλλο πόλεμο στο ίδιο thread, αυτή τη φορά για το ρατσισμό του έλληνα! Btw, οι έλληνες ΕΙΝΑΙ ρατσιστές, περίπου στον ίδιο βαθμό που είναι και οι υπόλοιποι ευρωπαίοι...
Goacore Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 @ Goacore: Τα υπόλοιπα δεν τα σχολιάζω (γιατί δεν χρήζουν σχολιασμού)' date=' θα σταθώ όμως στο συγκεκριμένο σημείο. Δηλαδή; Δεν το κατάλαβα αυτό. Αναγνωρίζεις μεν το δικαίωμα κάποιων να μην πιστεύουν στο θεό σου αλλά... σε ενοχλούν οι άθεοι εκ πεποιθήσεως; Δηλαδή ποιοί άλλοι άθεοι υπάρχουν; :?[/quote'] paredwse, αν θελεις απαντηση θα πρεπει πρωτα να διευκρινισεις τι εννοεις οταν λες "δεν χρηζουν σχολιασμου" εννοεις απαξιωση αν καταλαβα καλα? αν ναι, τοτε να περιμενεις απαντηση απο μενα ενω απαξιεις για τα λεγομενα μου , μου ακουγετε οξυμορο..θα μπορουσες να πεις απλα και ομορφα "διαφωνω". οπως αλλωστε δηληνω και εγω οτι σχεδον στο συνολο οσων εχεις ποσταρει σε αυτο το thread διαφωνω. να διευκρινισω λοιπον (προς τους υπολοιπους) τι εννοω οταν λεω με ενοχλουν οι αθεοι εκ ποποιθησεως. οκ ισως να μην ηταν και η πιο καταλληλη λεξη..αυτο που ηθελα να πω οτι φυσικα και εχει το δικεωμα καποιος να αμφισβητει οτι θελει, απλα προσωπικα εμενα με ενοχλει μια μεριδα εξ αυτων οπου αυτη την αμφισβητηση την εχουν μετατρεψει σε σταση ζωης..ειναι ατομα που διακατεχοντε απο κακια και μισος, προπαγανδιστες. αυτο για μενα δεν λεγετε "αποψη" αλλα σκαλωμα και κομπλεξ. π.χ γνωριζω ατομο (που εχει ποσταρει σε αυτο το thread μαλιστα) ο οποιος φτιαχνει στιχακια στα οποια βριζει την Παναγια και τον Χριστο με τα χυδαιοτερα λογια..σε τετοιος περιπτωσεις αναφερομε paredwse. οπως καταλαβαινεις μονο σεβασμο στις αποψεις τετοιων ατομων δεν μπορει να νιωσει κανεις. για τους υπολοιπους μη προκατηλειμενους η αποψη τους ειναι σεβαστη.
blueviper Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Έχει ενδιαφέρον να βλέπεις τους προκατειλημμένους, να έχουν πρόβλημα με τους προκατειλημμένους. @πεπεισμένους_περί_των_ρατσιστικών_αισθημάτων_του_μέσου_Έλληνα Είστε απόλυτα βέβαιοι πως δε θέλετε να σας μιλάει ο Goacore; Όχι τίποτα άλλο, αλλά θα πάψει κι η στιχομυθία σας σε public επίπεδο και θα περάσει σε private...ό,τι χειρότερο, πιστέψτε με!
Goacore Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Έχει ενδιαφέρον να βλέπει κανεις εμενα ολη μερα στο νετ να βγαζω κομπλεξ εναντιων ολων...συγχωρεστε με αλλα δεν ξερω τι αλλο να κανω....καπως πρεπει και εγω ο κακομοιρης να περασω την ωρα μου συμφωνω απολυτα
blueviper Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Το δηλώνω ανερυθρίαστα. ΝΑΙ! Είμαι τρελό αγόρι και τρέφομαι από τα άντερα της βλακείας μου. Ίσως μια σωστή αυτοχειρία να είναι λύση, αλλά φοβάμαι μη με μουμιοποιήσουν και με βάλουν σε κανένα μουσείο, ως το χαμένο κρίκο του ανθρώπου με τον πίθηκο. Τόσο παιδικό κολπάκι βρε Goacore; Για το Θεό...grow up! Πόσο φουκαράς πια;
Goacore Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Τόσο παιδικό κολπάκι βρε Goacore; Για το Θεό...grow up! Πόσο φουκαράς πια; φουκαρας ειναι αυτος που δεν εχει ζωη, και ειναι 15 ωρες online την ημερα (μαντεψε για ποιον χτυπαει η κουδουνα) ciao. EDIT: σε ευχαριστω παντως πολυ που με αντιγραφεις! τιμη μου! ειδες βρε τι μαθαινεις με το να μιλας μαζι μου? αντε ετοιμασου τωρα για το επομενο μαθημα σε λιγο : ονομαζετε "γνωριζοντας τον εξω κοσμο και ξεκολλωντας απο την καρεκλα που επιασε κασερι"
antreaslam Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Το πόσο εύκολα θίγεται ή αισθάνεται προσβεβλημένος ένας Χριστιανός σε σχέση με το θρησκευτικό του αίσθημα είναι ένα περίεργο ζήτημα' date=' άμα σκεφτεί κανείς ότι υπάρχουν προτροπές από Πατέρες της εκκλησίας (αν όχι από πιο 'επίσημα' θρησκευτικά κείμενα, για αυτό δεν είμαι βέβαιος) να καταργείται ο σεβασμός ανάμεσα στα αδέρφια, οικογένεια κτλ , όταν προσβάλεται το θείο. Μάλιστα όχι μόνο είναι θεμιτό και επιτρεπτό, αλλά και επιβάλλεται. Ιδού ένα παράδοξο πάνω σε αυτό το θέμα : Δεν πιστεύω στη Χριστιανική θρησκεία. Πιστεύω ότι η Μαρία η μητέρα του Χριστού, ήταν άνθρωπος. Πιστεύω ότι δεν συνέλλαβε χωρίς κάποια σεξουαλική δραστηριότητα (να το θέσω ευπρεπώς). Αυτή, η απλή και εντελώς αναμενόμενη άποψη για κάποιον που δεν πιστεύει στις Χριστιανικές διδαχές με καθιστά αμέσως προσβλητικό, βλάσφημο και άνθρωπο που δεν σέβεται (εφόσον την εκφράσω) το θρησκευτικό αίσθημα ενός Χριστιανού. Δηλαδή, πιο απλά, ενώ δεν βλάπτω κανέναν, πιστεύω μάλλον ότι είναι πιο λογικό να πιστέψει ένας νοήμων άνθρωπος, αλλά δεν πρέπει να έχω το δικαίωμα να εκφραστώ (ενώ αυτοί πρέπει και είναι και ηθικό καθώς μεταδίδουν το λόγο του θεού) γιατί γίνομαι προσβλητικός. Πφ.[/quote'] εδω θα συμφωνησω απολυτα! ξερεις,μου θυμιζει ενα καθηγητη στο σχολειο μου,που στο τελος του μαθηματος ελεγε: οποιος εχει αποριες,ειναι κοπανος! εχει κανεις αποριες??? ετσι ειναι κ εδω! οποιος δεν πιστευει στο θεο,ειναι δικαιωμα του μεν,αλλα,αν τολμησει να εκφερει τη γνωμη του,με προσβαλει! οποτε τελικα,δεν του "δινω" το δικαιωμα να πιστευει οτι θελει,γιατι πολυ απλα πρεπει να πιστευει αυτο ΠΟΥ ΕΓΩ ΘΕΛΩ να πιστευει!!! ΥΓ: κ για οσους πανε να μου πουν οτι το συνταγμα τα προβλεπει αυτα κλπ κλπ,να σας πω οτι η ελλαδα,υπηρχε ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ το τωρινο συστημα διακυβερνησης,(κ αρα κ το συνταγμα),κ μαλιστα,μεγαλουργησε οχι επι πατρις-θρησκεια-(χριστιανικη) οικογενεια,αλλα επι δωδεκαθεου (αν το καλοσκεφτειτε κ ο χριστιανισμος εχει ΠΟΛΛΑ κοινα με το δωδεκαθεο,αλλα αυτο ειναι αλλη κουβεντα)! ΥΓ2: το ποσο open minded ειναι μεριδα οπαδων του χριστιανισμου κ του κυριου παρασκευαιδη,φανηκε απο αντιδρασεις στο θεμα των ταυτοτητων(κρατικων εγγραφων),και το τζαμι των μουσουλμανων! ΑΙΣΧΟΣ! ακους εκει οι παλιομουσουλμανοι να θελουν να λατρευουν το δικο τους θεο....ΑΙΣΧΟΣ!
Goacore Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 ΥΓ2: το ποσο open minded ειναι μεριδα οπαδων του χριστιανισμου κ του κυριου παρασκευαιδη' date='φανηκε απο αντιδρασεις στο θεμα των ταυτοτητων(κρατικων εγγραφων),και το τζαμι των μουσουλμανων! ΑΙΣΧΟΣ! ακους εκει οι παλιομουσουλμανοι να θελουν να λατρευουν το δικο τους θεο....ΑΙΣΧΟΣ![/quote'] με συγχωρεις πολυ αλλα τα πραγματα δεν ειναι ετσι ακριβως... ο Αρχιεπισκοπος εκανε 2 συλαλλητηρια.. τα υπολοιπα που ειδες απο λουκα κλπ δεν απηχουν την εκκλησια. επισης να σου θυμισω την ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ προσελευση 3.200.000 πολιτων για υπογραφες εναντιω αυτου του νομου. οσο για το τζαμι που ειδες αντιδρασεις?? ο ιδιος ο Αρχιεπισκοπος ειπε εμεις δεν εχουμε κανενα προβλημα. δεν βλεπω ομως να εχεις την ιδια ευαισθησια και για την Θεολογικη σχολη στην Κωνσταντινουπολη που ζηταει ο πατριαρχης να λειτου ργησει και αρνειτε πεισματικα το τουρκικο κρατος! οπως βλεπεις για αλλη μια φορα η Ελλαδα εδειξε ανωτεροτητα.
blueviper Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 (αν το καλοσκεφτειτε κ ο χριστιανισμος εχει ΠΟΛΛΑ κοινα με το δωδεκαθεο,αλλα αυτο ειναι αλλη κουβεντα)! Σωστός...δεν υπήρξε άλλωστε και ποτέ θρησκεία που να μην εδραιώθηκε χάρη στην ικανότητά της να καπηλεύεται σύμβολα των προηγούμενων, παρουσιάζοντάς τα μεταμφιεσμένα. Edit: @Goacore Τι θυμήθηκα βρε φουκαρά...5-6 post πιο πάνω έγραφες: "εχω να πω πως δεν προκειτε να σχολιασω τιποτα απολυτως απο τα λεγομενα του" Άλλο ένα τέρας συνέπειας! Στο έχω ξαναπεί...μη λες μεγάλες κουβέντες, αν δεν μπορείς να τις πραγματώσεις. Edit 2: λυπαμε αλλα δεν συνδιαλεγομε με τετοιους τυπους. Για να μη φτιάχνω και καινούριο post...η κακομοιριά βρήκε ολότελα νέα έκφραση. Να την κατοχυρώσεις! Τώρα πως γίνεται να μη μου ξαναμιλήσεις, αλλά ταυτόχρονα να μη μ' αφήσεις να λέω κι ό,τι γουστάρω, μονάχα ο φουκαριάρικος νους σου μπορεί να το απαντήσει.
Goacore Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 nαι το ειχα πει...αλλα δεν σκοπευω να σε αφησω συγχρονως να λες οτι γουσταρεις..αυτα να τα κανεις με κανα παιδακι οχι με μενα..λαθος ατομο επελεξες. και τωρα αν εχεις την καλοσυνη αφησε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τον κοσμο να ασχοληθει με το thread.
nontasg Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Εγώ πάλι αρχίζω να πιστεύω ότι με το να τσακωνόμαστε γι'αυτό το θέμα δε βγαίνει νόημα,καθώς άποψή μου είναι ότι όταν θεωρείς τον αθεϊσμό στάση ζωής και θαύμα να δεις να γίνει μπροστά σου πάλι θα προσπαθείς να το εξηγήσεις με τους νόμους της φυσικής..... :mrgreen: Επίσης πιστεύω ότι στην πραγματικότητα δε συμβαδίζει η μόρφωση με τον αθεϊσμό,αλλά μάλλον το αντίθετο....Και όποιος κατάλαβε,κατάλαβε.........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.