KalEL Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Αλλαξα πρόσφατα motherboard και εχω πρόβληματα με την onboard καρτα γραφικών. Σε βίντεο και σε κινούμενη εικόνα γενικά δεν υπάρχει συνεχής ροή. Δηλαδή κολλάει ελαφρά αλλά συστιματικά. Π.χ κάθε 2'' κολλάει για κλάσματα και συνεχίζει και μετά πάλι το ίδιο. Τι στο καλό είναι αυτό? Σημείωση: Δεν έχω κάνει overclocking στον επεξεργαστή μου. Επίσης παρατήρησα οτι στο GPU το everest δείχνει 301MHz με 300MHz το στάνταρ. Χαρακτηριστικά: mb: asus p4r800-vm, ram: 512MB, cpu: cel (D) 2.66GHz
asmilon Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δοκιμασε τους τελευταιους οδηγους για την μητρικη σου: Catalyst 6.6 Windows XP - Motherboard/IGP Drivers (απαιτει το .ΝetFramework αν δε το εχεις) Εχεις το ServicePack 2 στα ΧP σου? Επισης δοκιμασε και το K-Lite Codec Pack μπορει να σε βοηθησει να στρωσει...
KalEL Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δοκιμασε τους τελευταιους οδηγους για την μητρικη σου: Catalyst 6.6 Windows XP - Motherboard/IGP Drivers (απαιτει το .ΝetFramework αν δε το εχεις) Εχεις το ServicePack 2 στα ΧP σου? Επισης δοκιμασε και το K-Lite Codec Pack μπορει να σε βοηθησει να στρωσει... οι καινούργιοι drivers μου βγάζουν σφάλμα και δεν μπορώ να τους εγκαταστήσω. Λέει κάτι για "No VGA driver found" "Install a simple VGA driver" και "inf is missing" και διάφορα... Το SP2 το έχω, όπως και το K-Lite.
asmilon Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Mαλλον θελει απεγκατασταση των παλιων για να κατσει καλα ο καινουριος οδηγος. Για δοκιμασε το...
KalEL Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Mαλλον θελει απεγκατασταση των παλιων για να κατσει καλα ο καινουριος οδηγος. Για δοκιμασε το... OK το βρήκα... Έκανα ένα format και εκανα manual install των drivers απο την διαχείρηση υλικού και αυτό ήταν. Συμπέρασμα: Πόσο μάπα μπορεί να είναι το λογισμικό της ATI!!!!!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.