AfterForever Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 καλησπερα. σκεφτομαι να αγορασω το συγκεκριμενο φορητο ,αν εχει καποιος αποψη ας πει μια κουβεντα... http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=4726&catid=78 αν και σκεφτομαι και το Α6Ja ,αν θελησω να παω σε καλυτερη καρτα γραφικων(ΑΤΙ Χ1600).... πως σας φαινεται? εχετε ακουσει κατι αρνητικο γυρω απο το συγκεκριμενο μοντελο/εταιρια κλπ ? απο οτι εχω διαβασει ,δεν βγαζει ιδιαιτερα προβληματα ,εχει και 2 χρονια εγγυηση που δεν βρισκεται σε αλλες μαρκες σε αυτη την τιμη..... καθε σχολιο /παρατηρηση/προταση ευπροσδεκτα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klog Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Ηταν μία απο τις επιλογές μου και εμένα μαζί με το Α100-237 και το LG P1. 'Εχω ομως το ελάτωμα πως θέλω να έχω δει αυτό που θα πάρω και ASUS δεν μπορούσα εύκολα.Έστειλα λοιπόν ένα μελάκι στην Interset ρωτώντας για το A6Ja και μου είπαν πως η σειρά δεν είναι πλέον διαθέσιμη λόγω αλλαγών απο Σεπτέμβρη σε όλη την γκάμα(merom????) και τελικά κατέληξα στο Α100 με επιπλέον 512 μνήμη. Ως μηχανάκια έχω ακούσει τα καλύτερα. Απλά πληροφοριακά για να έχεις μια ιδέα τι γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Έχω εδώ και 2 μήνες το A6Ja. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Είναι τούμπανο από specs και σούπερ αξιόπιστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AfterForever Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 oντως ειναι προβλημα οτι δεν υπαρχει καπου να το δεις πριν το παρεις..... ευχαριστω για τις απαντησεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.