mikeharitakis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 re pedia exw faei ton kosmo na brw mia lava lamp..kserete me to keri pou liwnei mesa sto igro kai kanei sxedia pou tin bazoume sta grafeia..kana site na paregeilw kserete?
asmilon Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Συνηθως τετοια λαμπα βρισκεις σε καταστηματα δωρων στυλ Ρεζερβα, δε βρηκες απο εκει κατι?
mikeharitakis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 den exw psaksei apla thelw na dw an mporw na brw online kati..min katebenw sta magazia..
asmilon Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Απλα ειπες: re pedia exw faei ton kosmo na brw mia lava lamp.. και μου φανηκε περιεργο που δε το βρηκες εκει... Τωρα στο net τι να σου πω ψαξε στο Froogle θα βρεις αν και τζαμπα κοπος για κατι που μπορεις να το βρεις σχετικα ευκολα :-?
HQ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 http://www.ouaou.gr απο χτες που τσεκαρα αυτον τον διαδικτυακο τοπο...συνεχος αναπτυσω το καταναλοτικο μου αισθημα...εχει καποιες λαμπες....και κατι που μοιαζει με λαβα λαμμπ. γκιβ ιτ α τραη!
Pantelis51 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Θα βρεις στο ΟΥΑΟΥ. Κακά τα ψέμματα, ωραίο website όμως πανάκριβα σε σχέση με άλλα του εξωτερικού, για τα ίδια προιόντα...
pzinos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Πήγα χτες στο Praktiker Θεσσαλονίκης και δεν έχουν πλέον. Ωστόσο, μετά απο μερικές αποτυχημένες προσπάθειες σε διάφορα μαγαζιά, μπήκα σε ένα με είδη δώρων στο κέντρο (κοντά στην καμάρα, πάνω στην Εγνατία) και είχε μεγάλη ποικιλία, από 11 μέχρι 20 ? αν δεν κάνω λάθος.
DhZou Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 To τοπικ είναι λίγο παλιό. Απ'οτι κατάλαβα πήρες εσύ. Παρ'ολα αυτά ξέρω ότι στη ρεζέρβα έχει στάνταρ φτηνές και ωραίες.
ypertaxia79 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 kalo kai to oua kai i rezerva alla poli akriva re paidia,mou eipab gia ena e-shop poy exei pola kai ftina pragmata,http://www.e-gadgets.gr exei kai lava lamp bomizw gia tsek it out
Makaros1994 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Ξεθάβω, παρόλο που διάβασα τα προηγούμενα. Δε μπορώ να βρω μια τέτοια λάμπα. Αυτές που βρίσκω είναι με γκλίτερ, και όχι με κερί. Θέλω να πάρω από μικρός μία και τώρα βρήκα την ευκαιρία. Έχετε κάποιο site να μου προτείνετε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα