Mavronasel Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Ψάχνω έναν καλό εξωτερικό σκληρό δίσκο γιατί αυτός που έχω τώρα τρώει κάτι κολλήματα ώρες ώρες. Λοιπόν, από μια ματιά που έριξα βρήκα δύο μοντέλα που μου άρεσαν. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303827 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303852 Ο δεύτερος μου φαίνεται καλύτερος. Θα ήθελα να μου πείτε ποιόν θεωρείτε εσείς τον καλύτερο. Δεκτές και οι προτάσεις για άλλα μοντέλα. ευχαριστώ εκ των προτέρων.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Καλή λύση επίσης είναι να πάρεις ξεχωριστά κουτί-δίσκο.
Mavronasel Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 αυτό είχα κάνει άλλα προτιμώ καλύτερα να πάρω έναν έτοιμο σκληρό δίσκο σχεδιασμένο για εξωτερική χρήση γιατί άλλος μου έκανε κάτι νούμερα.
nontasg Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Η αλήθεια είναι ότι το να έχεις σκληρό δίσκο με τη συσκευή που τον μετατρέπει σε εξωτερικό ναι μεν συμφέρει οικονομικά (πχ ένας δίσκος 80 GB και η συσκευή κοστίζουν περίπου 100 ευρώ) αλλά από πλευράς απόδοσης και λειτουργικότητας δεν είναι ό,τι καλύτερο καθώς ο δίσκος ανεβάζει θερμοκρασία αρκετά εύκολα και προκαλούνται πολλές επανεκκινήσεις που μπορούν να κάνουν ζημιά στο δίσκο(μέχρι και να τον κάψουν).Άρα στην θέση σου θα έπαιρνα έναν δίσκο φτιαγμένο για εξωτερική χρήση που είναι μεν πιο ακριβός από την πρώτη λύση,αλλά πιο μελετημένα φτιαγμένος. Πάντως και οι δύο επιλογές που έχεις βρει είναι αρκετά καλές,απλά ψάξτο περισσότερο γιατί υπάρχουν πολλά μοντέλα και σε καλές τιμές.
blackstar Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 poli kali empeiria apo e3oteriko WD 320G sta8eros mexri aidias kamia sxesi me ton sindiasmo koyti+diskos. Protino thn proti lisi einai kai sxetika logiko to kostos
e-tic Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Με έναν ΑΤΑ δίσκο και ένα καλό εξωτερικό κουτί θα έχεις και καλή αξιοπιστία και μειωμένο θόρυβο και λιγότερα έξοδα. Ψάξτο λίγο και στο e-shop και θα δείς οτι έχει καλές επιλογές.
Melissa_virus Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δίσκος φτιαγμένος για εξωτερική χρήση ;;; /sc και εγώ εκεί κόλησα. λίγο άκυρη η έφραση... Πάντος αν πάρεις χώρια κουτί και δίσκο θα σου βγει πιό φτηνο. Απο εμφάνηση μ'αρεσει ο πρώτος. Αλλά είναι 160gb. Alla dinei 3 xronia egguhsh! Enw o deuteros molis 1. kai einai kakasxhmo to kouti tou. Alla 250gb Kai apo oti blepw exei e3antlh8ei kiolas. Pare ton prwto. 160gb einai mia xara.
Mavronasel Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Βασικά εγώ έλεγα να πάρω τον δεύτερο λόγω χωρητικότητας αλλά και επείδη ανοιγοκλείνει μαζί με το pc αυτόματα.Λογικά δεν θα κάνει κ πολύ θόρυβο. Όμως δεν είχα δεί ότι έχει εξαντληθεί.Πολύ χρήσιμες οι απόψεις σας παιδιά ευχαριστώ.
nontasg Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δίσκος φτιαγμένος για εξωτερική χρήση=εξωτερικός δίσκος. Τώρα θα αρχίσετε να έχετε πρόβλημα και με τις εκφράσεις μου??....ΟΥΦ....... Εγώ φταίω που θέλω να βοηθήσω κιόλας.....
madsc Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Η έκφραση σου είναι μια χαρά. Απλά οι δίσκοι είναι pata-sata-scsi x χωρητικότητας, x ταχύτητας [rpm], x μεγέθους [3,5''-2,5''-1,8''] και cache [mb]. Δεν υπάρχει διαχωρισμός σε "κατασκευασμένος" hd για εξωτερική χρήση ή εσωτερική. Ο "εξωτερικός" hd είναι απλά ένας δίσκος σε κουτί. Η διαφορά στην τιμή έγκυται στο ότι πληρώνεις την x εταιρεία να τον τοποθετήσει μέσα στο κουτί αντί να το κάνεις ο ίδιος. /sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.