freakystyley Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Γειά σας φίλοι! Τέλη Αυγούστου φεύγουν δικοί μου Κίνα-Ιαπωνία.. Πιστεύω πως η αγορά ηλεκτρονικών θα είναι πολύ φθηνότερη και έτσι ψάχνω τι να πάρω.. Προσανατολίζομαι σε κάποια ultra-compact, easy to use, λεπτή-ελαφριά digital camera.. Εχοντας κοιτάξει λίγο την αγορά προσανατολίζομαι στην Sony T-30(ίσως..)... Αλλά σκέφτομαι τι καλύτερο (μικρότερο σε μέγεθος?) θα μπορούσα να ζητήσω και αν γνωρίζετε μοντέλα που δεν έχουν εμφανιστεί ακόμη στην Ευρώπη ή οτιδηποτε έχετε να προτεινετε!!... Επίσης προτείνετε μου οποιοδήποτε gadget θα μπορόυσα να βρώ εκεί φθηνότερα (mp3 players, κτλ)!! ευχαριστώ!!
mprou Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Στην Ιαπωνια ισχυει το εξης (δεν ξερω για Κινα): Οποιαδηποτε ηλεκτρονικη συσκευη δεν εχει κυκλοφορισει στον τοπο προορισμου σου (ή εκτος Ιαπωνιας, ενα απο τα δυο) απογορευεται απο τον νομο να την βγαλεις εκτος χωρας. Το ξερω απο φιλο μου που εχει παει Ιαπωνια και χαιροτανε αλλα μετα ξενερωσε (μαζι με αυτον και εγω...)
theomen Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 συγνώμη και ποιός θα σου κάνει έλεγχο στο αεροδρόμιο? Και που θα ξέρουν αυτοί τι έχει κυκλοφορήσει έξω και τι όχι? Νομίζω πως αυτό που λες δεν ισχύει
DrLo Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 συγνώμη και ποιός θα σου κάνει έλεγχο στο αεροδρόμιο? Και που θα ξέρουν αυτοί τι έχει κυκλοφορήσει έξω και τι όχι? Νομίζω πως αυτό που λες δεν ισχύει Δε ξέρω αν ισχύουν τα παραπάνω αλλά γιαπωνέζοι είναι αυτοί. Όλο και κάνα computerάκι θα έχουν στο αεροδρόμιο.
LEFteriz Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 ο πατέρας μου έφερε από την Κίνα πριν 1.5 χρόνο flashaki 1gb και ψηφιακή camera samsung χωρις κανενα προβλημα
mprou Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 συγνώμη και ποιός θα σου κάνει έλεγχο στο αεροδρόμιο? Και που θα ξέρουν αυτοί τι έχει κυκλοφορήσει έξω και τι όχι? Νομίζω πως αυτό που λες δεν ισχύει Ελεγχουν τα serial numbers μεσω pc. Εχουν βαση δεδομενων. ο πατέρας μου έφερε από την Κίνα πριν 1.5 χρόνο flashaki 1gb και ψηφιακή camera samsung χωρις κανενα προβλημα Για Κινα ειπα δεν ξερω αν ισχυει. Η κινα τα εισαγει, δεν τα φτιαχνει(εκτος απο τις μαιμουδες) Ειχε παει φιλος μου Ιαπωνια με την φιλοδοξια να παρει αρκετα πραγματακια. Το πρωτο πραγμα που του ειπαν στο αεροδρομιο οταν εφτασε ηταν αυτο.(για να μην την πατησεις μετα οταν ειναι να φυγεις). Ετσι και την κανεις την ναλακια στα πηρανε. Σκεφτητε το και λογικα: αν ηταν ετσι, οσοι απ ολο τον κοσμο πηγαινουνε Ιαπωνια θα φερνανε με τις μπαζοσακουλες πραγματα και θα ειχαμε γεμισει. Ολο και διαφορους επιδοξους θα εβλεπες να πουλανε ακυκλοφοριτα σε κατι ωραιες τιμες. Ολα τα αλλα που βγαινουν στις αλλες αγορες τα φερνεις μια χαρα
freakystyley Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Κάντε καμιά πρόταση βρε παιδιά και βλέπουμε...
Trapper Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Οσα λέει ο mprou ισχύουν 100%. Μόνη λύση είναι να καταφέρεις να τα περάσεις με ταχυδρομείο μέσα σε άσχετα κουτιά και χωρίς ασφάλιση, αλλά ποιος τολμάει; (Ετσι είχε έρθει το πρώτο ps2 στην Ελλάδα πριν χρόνια μια μέρα αφού είχε κυκλοφορήσει)
Dr_Slump Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Η Ιαπωνία είναι από τις ακριβότερες χώρες του κόσμου. Οι τιμές είναι 50-150% πάνω από τα Ευρωπαϊκά επίπεδα. Η Κίνα βέβαια είναι ακριβώς το αντίθετο
mprou Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Και η Κινα μην νομιζεις... Τα αυθεντικα προιοντα εχουν μικρες διαφορες. Αμα σε αυτα συμπεριλαβεις και την δηλωση στο αεροδρομιο που θα σκασεις θα σου ερθουν τα ιδια μπορει και περισσοτερα. Μονο οι μουφες ειναι παμφθηνες ("""sony""" mp3 player 512, 10$) που υπαρχει απο την μια πιθανοτιτα να σου βγει σκυλι και απο την αλλη μεχρι να το φερεις να σου ανοιξει στην μεση!
HexStatic Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Re ti lete ? Pate kala ? Diladi enas giaponezos pou exei parei apo ekei mia sony camera kai thelei na erthei elada gia diakopes tha tou apagoreusoune na parei mazi tou tin camera na bgalei fotos? Pios sas tis leei autes tis malakies? Xesthke twra h Iaponiki kubernisi an o freakystyley tha psonisei mia sony camera sto taksidi tou stin iaponia.
asmilon Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Φιλε HexStatic προφανως η Ιαπωνικη κυβερνηση νοιαζεται και πολυ, για να σκαναρει serials... Σκεψου πως ο Ιαπωνας που θα φυγει για τουριστας εχει ιαπωνικο διαβατηριο, ως κατοικος της χωρας, σε αντιθεση με ενα Ελληνα με το δικο του ελληνικο διαβατηριο :-?
tsakonas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 etsi akrivws afto isxuei pantou sthn apw anatoli..... apo times pantws iapwnia de leei kai polla ,einai polu akrivh....o paradeisos twn hlektronikwn einai sthn taiwan,singapore, malaysia.....pantws me tipota de tha se stamathsoun an exeis MIA mono kamera kremasmenh sto laimo sou.stadar pramata...skepsou poses xiliades touristes exoun kameres kai fwtografikes ....touristes einai...afto pou sou pan ta paidia isxuei gia perissotera gadgets kavatzwmena stis aposkeves klp....apto laimo na sthn ksekremasoun den ginetai dont worry.
mprou Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Σκεψου πως ο Ιαπωνας που θα φυγει για τουριστας εχει ιαπωνικο διαβατηριο, ως κατοικος της χωρας, σε αντιθεση με ενα Ελληνα με το δικο του ελληνικο διαβατηριο :-? Απλη λογικη ειναι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.