Προς το περιεχόμενο

Lineage2,wow μετά?

Xvipes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα.εδω και 1.5 χρόνο περίπου έπαιζα lineage2 στην αρχή σε διάφορους private servers και μετά official.πριν λίγο καιρό και έχοντας βαρεθεί το lineage είπα να δοκιμάσω να παίξω το wow.δεν μπορώ να πω οτι μου άρεσε και έχω φτάσει τώρα να ψάχνομαι να ξεκινήσω ένα καινούργιο mmorpg με την παρέα μου αλλά δεν ξέρουμε ποιό...

έχετε να προτείνετε κάποιο σοβαρό mmorpg (καινούργιο όμως,όχι RF online και Guildwars)σαν το lineage ή το wow (όχι απαραίτητα να μοιάζει στο στυλ αλλά να είναι το ίδιο σοβαρό και μεγάλο game)

κάτι άκουσα για το diablo3.ξέρει κανείς πότε θα βγει?θα είναι mmo και θα είναι με συνδρομή κάθε μήνα?

• Super Moderators
Δημοσ.

oso vgazei lefta to WoW (vale kai to expansion tou sto telos ths xronias) 3exaste alla games apo thn Blizzard, den einai vlkes afou xezontai sto talhro...

ee kalokairaki einai ase ta mmorpg kai apo f8inoporo piase kana Warhammer Online an exei vgei :)

Δημοσ.

Αν δεν σου άρεσε το WoW τότε δεν νομίζω να βρεις κάτι καλύτερο αυτή την εποχή, και ίσως και για αρκετό καιρό ακόμα. Δεν νομίζω ότι οποιαδήποτε εταιρία μπορεί να βγάλει κάτι καλύτερο σε αυτό το είδος, τουλάχιστον με αυτά που έχει δείξει έως τώρα η Blizzard.

• Super Moderators
Δημοσ.

ama eisai D&D fan den paizeis D&D Online paizeis normal pnp game :P

to sygkekrimeno mmorpg auto einai aparadekto...apisteuta "ligo"

Δημοσ.

καταρχήν ευχαριστώ όσους απαντήσαν.για κάποιον που είπε "Real Life?" ναι όντος μέχρι πριν μισό χρόνο είχα καεί τελείως...τώρα που είναι καλοκαίρι δεν κάθομαι να παίξω μιας και δουλεύω και δεν μου μένει και πολύς χρόνος.απλά έχω παρατηρήσει οτι τον τελευταίο καιρό και το wow και το lineage έχουν ψιλοκορεστεί...

έτσι απο σεπτέμβρη που σιγά σιγά θα είμαστε όλο και περισσότερο στα σπίτια είπα να ξεκινήσω κάποιο καινούργιο game με την παρέα μου(όχι κάψημο)και ρωτάω εδώ αν θα βγεί κάποιο καλό παιχνίδι που να αξίζει προσοχής...

δεν είμαι fun του D&D μιας και δεν το έχω παίξει ποτέ...

eNoSIS θα τα κοιτάξω

για το diablo3 δεν ξέρει κανείς τπτ?

Δημοσ.

Kai egw epaiza l2 mexri pou vgike to wow,meta wow gia 1 hrono me peripou 10h/day, imoun etoimos na arxisw to EvE afou ksenerwsa me to wow(an tha arxisw kati sto mellon auto tha einai) meta skeutika kai to guildwars.

1.Den mou aresei to guildwars giati einai point and click kai fernei ligo sto l2

2.Dokimasa RF online kai einai idio to l2

3.Dokimasa to d&d kai apogoiteutika kathoti sinithismenos apo to pen and paper

4.To mono arnitiko sto eve einai oti den exei fast action, akoma kai "ksilo" paizeis halara les kai paizeis RTS.Me goiteuse perisotero to support to community kai to content

Sto telos apofasisa oti protimo na pino kafe kai na diatheto xrono stin kopela mou.Na "Kagourepso" diladi teliws, ksereis clubakia barakia voltitses ki'etc.

Δημοσ.

εγω θα σου προτεινα gw και να επαιρνες και το expansion μαζι.ιδιως το πρωτο game ειναι φοβερα ολοκληρομενο με τεραστιο κοσμο να εξερευνησεις και με πολλες ανατροπες στο σεναριο του.το factions ειναι πιο συντομο σε διαρκεια αλλα πιο σκοτεινο σε υφος.σε λιγο βγαινει και το nightfall το τριτο μερος της σειρας.

το δυνατο του σημειο ειναι βεβαια το pvp αφου εχει το καλητερο σηστημα απο ολα τα mmorpg αλλα και το δυσκολοτερο για να το μαθεις και να μην τρως ξηλο απο ολους

και βεβαια την ποληπληθεστερη ελληνικη του κοινωτητα και αξιολογη της παρουσια αφου και το hellas team ειναι σε ψηλη παγκοσμια καταταξη αλλα και εμεις power of greece εχουμε καλη θεση στο ladder

και μην ξεχναμε οτι το game το εφτιαξε ενα μερος απο το team που εφτιαξε το diablo,warcraft,starcraft

Δημοσ.
Gia Guildwars exeis skeuti...

Vgike apo oti ksero apo tin idia aiteria pou evgale kai to Line][Age me skopo tin sinexisi tou upoti8ete...

Ορίστε?!!!

oti][nanai.... :roll:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...