Προς το περιεχόμενο

dyndns.org kai static ip

anthony_crete

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η λογική του http://www.dyndns.org και παρομοίων site είναι ότι σου δίνουν απο εκεί κάποια host π.χ. anthony_crete.dyndns.org και αυτή γίνεται resolve στην ip σου. Επίσης σου δίνουν ένα προγραμματάκι που το τρέχεις και όταν αλλάξει η ip σου ενημερώνεται αντίστοιχα το host.

Μερικά routers (π.χ. το us robotics μου :P) έχουν την δυνατότητα να ενημερώνουν το site και την host για την ip σου ώστε να μην χρειάζεσαι να τρέξεις το προγραμματάκι.

Δημοσ.

Ακριβώς. Από τη στιγμή που το host ενημερώνεται διαρκώς για την ip σου προσπαθείς να συνδεθείς στο host και όχι στην ip. Οπότε πάντα θα είναι σωστό.

Δημοσ.

ok,loipon!!

pigainw sto dyndns exw ftiaxei account klp,kai meta tou lew add dynamic dns service!!vazw name [abc.dyndns.org] klp klp kai teleiwnoume me tin douleia apo tin istoselida!![den eimai sigouros an ta exw valei ola opos prepei alla anw!!]

meta sto router dn prepei na kanw kt??

Δημοσ.

απλά κατεβάζεις το προγραμματακι dyndns updater (κάπως έτσι λέγεται) και αυτόματα ανανεώνει κάθε φορά που αλλάζει η ip σου.

Μπορείς να αποφύγεις το προγραμματάκι αν ο router έχει τέτοια ρύθμιση. Εμένα το linksys wag354g έχει τέτοια ρύθμιση αλλά όποτε γουστάρει δουλεύει οπότε βάλε το προγραμματάκι και θα είσαι ok.

Δημοσ.

paidia plz epeidi dn vgazw akri me ayta mporei kapoios na mou pei AKRIVWS pos 8a to kanw??

mexri stigmis exw kanei ta exhs:

DYNAMIC DNS

IP in Database/DNS: 89.xxx.xx.xxx

Last Updated: Sat Jul 29 13:39:08 2006

New IP Address:

Enable Wildcard: NO

Mail Exchanger (optional): ________[Keno] Backup MX? NO

to programmataki apo pou to vriskw?? :|

Vrika ayto:

Third-Party Tools

* dig for Windows - a Windows version of "dig", the best DNS diagnostic tool for your toolbox.

alla dn nomizw na einai to updater pou mou eipe to paidi!!

plz help!!!! :)

Δημοσ.

re paidia twra exw ena allo prob...vrika pos douleyei kai tou eipa na kanei automatic update ka8e 1 mera...kai evala na m stelnei kai email...pairnw loipon tin ananewmenh ip apo to email alla den me afinei na mpw me remote desktop!!!

exei lan me adsl,server kai peripou alla 10 pc...an paw mesw lan apo ena opoiodipote pc kai pliktrologisw server [dld to onoma enos pc] mpainei!!!

Kamia idea??

Δημοσ.

Για να συνδεθείς μέσω ίντερνετ σε κάποιο pc του lan(remote desktop),θα πρέπει να ρυθμίσεις το router να κάνει port forwarding το port 3389 που είναι του remote desktop connection.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Εχω ένα Microcom modem. Μέχρι το καλοκαίρι έκανε update κανονικά στην ip μου κάθε φορά που το άνοιγα. Τώρα δε το κάνει πιά. To dyndns.org κρατάει τη παλιά διεύθυνση και πρέπι να του κάνω update από το site τους. Ξέρει κάποιος κάτι γι αυτο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...