Προς το περιεχόμενο

Bill Murray's Best Role

Akujin

Bill Murray's Best Role  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Bill Murray's Best Role

• Broken Flowers
    • The Life Aquatic
    • Lost In Translation
    • The Royal Tenenbaums
      0
    • Rushmore
    • Groundhog Day
    • Ghostbusters
    • Stripes
    • Caddyshack
    • Άλλη (αναφέρετε ποιά)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ego pali psifisa caddyshack gia na kano kai ligo ti diafora..fainotan aptin arxi oti to GroundHog kai to GhostBusters tha eixan tin timitiki tous..einai kai ta pio gnosta alloste..

Caddyshack loipon kai o Murray paranoikos kipouros tou gipedou golf, me to stravoximeno ifos, tin ystati vromila kai to aneleito kinigito me ekeinon ton kastora/marmota/nifitsa den ksero kan ti itan...

και για τους λάτρεις των ελληνικών :-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P

εγώ πάλι ψήφισα Caddyshack για να κάνω και λίγο τη διαφορά..φαινόταν από την αρχή ότι το GroundHog και το GhostBusters θα είχαν την τιμητική τους..είναι και τα πιο γνωστά άλλωστε..

Caddyshack λοιπόν και ο Μάρεϊ παρανοϊκός κηπουρός του γηπέδου γκολφ, με το στραβοχυμένο ύφος, την ύστατη βρωμίλα και το ανελέητο κυνηγητό με εκείνον τον κάστορα/μαρμότα/νυφίτσα, δεν ξέρω καν τι ήταν..

Επισκέπτης
Δημοσ.

ερμηνευτικά πρέπει να πάει η ψήφος μου στο lost in translation. Μια ταινία όπου στην πραγματικότητα δεν υπάρχει κείμενο. Όλη η ουσία βγαίνει απο τις ερμηνείες των ηθοποιών.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...