Προς το περιεχόμενο

Σελίδα σε asp.net

gthdch

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εφτιαξα μια σελίδα σε asp.net και θάλω να το ανεβάσω στο site μου αλλά δεν δεν ξέρω πως. Προσπάθησα και ανέβασα όλο το φάκλεο στο server αλλά ανήγω μετά την ιστοσελίδα και εμφανίζονται μόνο τα κείμενα και όχι τα κουμιά και τα πεδία.

• Μήπως ο server δεν υποστηριζει asp.net σελίδες?
  • Γενικότερα πως καταλαβαίνω να υποστηρίζει asp ή php?
  • Όταν αναφέρεται ότι υποστηρίζονται frontpage extensions υποστηρίζεται και asp ή είναι διαφορετικό?
  • Τί πρέπει να κάνω τελικά για να δουλέψει (το site φιλοξενείται στη forthnet!!!)

Δημοσ.
Εφτιαξα μια σελίδα σε asp.net και θάλω να το ανεβάσω στο site μου αλλά δεν δεν ξέρω πως. Προσπάθησα και ανέβασα όλο το φάκλεο στο server αλλά ανήγω μετά την ιστοσελίδα και εμφανίζονται μόνο τα κείμενα και όχι τα κουμιά και τα πεδία.

• Μήπως ο server δεν υποστηριζει asp.net σελίδες?
  • Γενικότερα πως καταλαβαίνω να υποστηρίζει asp ή php?
  • Όταν αναφέρεται ότι υποστηρίζονται frontpage extensions υποστηρίζεται και asp ή είναι διαφορετικό?
  • Τί πρέπει να κάνω τελικά για να δουλέψει (το site φιλοξενείται στη forthnet!!!)

Θα πρέπει να βρεις Windows server με εγκατεστημένο ΑSP.NET framework.

Απ'ότι γνωρίζω τα default windows packages της Forthnet δεν παρέχουν τέτοια υποστήριξη. Κάνε τους μια ερώτηση, αλλά πρόσεχε ποια έκδοση framework θα σου εγκαταστήσουν γιατί μπορεί πάλι να μην παίζει (την 1.0, την 1.1, την 2.0;).

Εσύ σε ποια έκδοση έφτιαξες την σελίδα ; Χρησιμοποίησες Microsoft SQL server ; Αν ναι, και θέλεις να τον ενεργοποιήσουν στο account σου, ετοιμάσου για οικονομική "αφαίμαξη" ...

Επίσης, άλλο ΑSP και άλλο ΑSP.NET (δηλαδή αν υποστηρίζει ΑSP, δεν σημαίνει ότι παίζουν οι σελίδες που έφτιαξες σε ASP.NET)

Tα Front Page Extensions δεν έχουν καμιά σχέση. Ενεργοποιώντας τα, μπορείς μέσα από το περιβάλλον του front page να κάνεις upload τις σελίδες σου ή να τις δουλέψεις remotely (πάντα μέσα από το περιβάλλον του MS Front Page)

Εύχομαι να βρεις άκρη με την Forthnet, αλλά δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος ότι θα σου βγει και τόσο φθηνά. Απορώ πάντως, με την επιλογή ως hosting provider τόσο μεγάλων εταιρειών...

Stay small, stay flexible ....

Δημοσ.

αν γίνεται απάντηση στο δεύτερο ερώτημα μου για το πως καταλαβαίνεις αν υποστηρίζει php?

Καμιά πρόταση για αλλαγή hosting provider? Για otenet πως ακούγεται καλύτερα ή χειρότερα?

Δημοσ.
αν γίνεται απάντηση στο δεύτερο ερώτημα μου για το πως καταλαβαίνεις αν υποστηρίζει php?

Καμιά πρόταση για αλλαγή hosting provider? Για otenet πως ακούγεται καλύτερα ή χειρότερα?

Φτιάξε ένα αρχείο phpinfo.php και βάλε μέσα αυτήν την εντολή :

<?php echo phpinfo(); ?>

Ανέβασε το στο χώρο που έχεις από την forthnet και μετά άνοιξε το με έναν browser (πχ . http://www.yoursitename.gr/phpinfo.php)

Aν υποστηρίζει θα σου βγάλει κάτι σαν αυτό > http://www.digitalbox.gr/phpinfo.php

Δημοσ.

εμφανίζει μια λευκή σελίδα, άρα δεν υποστρίζει? τι πρέπει να κάνω ώστε να υποστηρίζει, θα έχει κόστος?

Δημοσ.
εμφανίζει μια λευκή σελίδα, άρα δεν υποστρίζει? τι πρέπει να κάνω ώστε να υποστηρίζει, θα έχει κόστος?

Δεν υποστηρίζει. Πρέπει να μιλήσεις με την Forthnet και να ζητήσεις να στην ενεργοποιήσουν. Για το κόστος είναι θέμα Forthnet, το λογικό είναι πως δεν πρέπει να έχει κόστος.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Επαναφέρω γιατί το πρώτο post του gthdch είναι πανομοιότυπο με το πρόβλημά μου, αλλά επειδή είναι για εργασία δεν θέλω να μπλέξω με εταιρίες και πληρωμές. Έχω ftp account στο οποίο έχω ανεβάσει το site μου, και εκεί μπορώ να ανεβάσω ό,τι άλλο χρειάζεται για να τρέξει σωστά. Προς το παρόν έχω ανεβάσει το site μου μέσα σε έναν φάκελο "webite".

Πρέπει να ανεβάσω το .NET Framework 3.5, αλλά δεν ξέρω πώς. Πιάνω τον φάκελο "3.5" και απλά τον ανεβάζω; Μετά η σελίδα μου θα τρέξει κανονικά;

Επίσης, θα πρέπει να ανεβάσω και τα παλαιότερα Frameworks; Μήπως όλον τον φάκελο C:\Windows\Microsoft.NET\Framework;

Έχω 2GB χώρο, απλά πείτε μου τί πρέπει να κάνω για να εμφανίζεται σωστά η σελίδα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...